Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Fotboll
P03
SBK-cupen, 2 lag
vs
IFK Hässleholm
SBK-cupen, 2 lagvsIFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 november, 13:45
Plats:Svalövs sporthall
Samling:11:45, Klubbstugan
Aktivitetsinfo: Innan samling måste alla veta att de ha plats i bil till Svalöv. Prata med varandra!!!

IFK Hässleholm 1
Kieran Storm
Mohammed Motlak
Johannes Konstantinou
Felix Ewerlöf
Linus Troedsson
Edison Aliu
Liam Wright
Emil Fjällbrink
Gabriel Gagzis

IFK Hässleholm 2
Haris Cukur
Filip Hoff
Max Persson
Lucas Edvinsson
Ludde Dahlqvist
Armin Culum
Amer Humeidi
Mohammed Koav
Walid Ktiesh
Trupp:Amer Humeidi
Armin Culum
Edison Aliu
Emil Fjällbrink
Felix Ewerlöf
Filip Hoff
Gabriel Gagzis
Haris Cukur
Johannes Konstantinou
Kieran Storm
Liam Wright
Lucas Edvinsson
Ludvig Dahlkvist
Max Persson
Mohammad Motlak
Mohammed Koav
Walid Ktiesh
Trångt på medaljpodiet för U03
2018-11-21 23:53
Första futsalcupen för denna vintern och det var två jämna och taggade lag som åkte iväg till Svalöv för spel i SBK-cupen. Vi hade en finalförlust från förra året att försvara samt få revansch för så det var inget fel på förutsättningarna. De som åkte till cupen var de som tränat flitigast inomhus.

IFK 1 gick ut hårt och vann i tur och ordning mot Svalövs BK (2-1), Dösjöbro IF (2-0) och Röstånga IS (4-0) innan man till slut förlorade mot Kulladals IF:blå i en jämn match om vinsten i gruppen. De kom tvåa i gruppen och ställdes mot Eslöv i semifinalen. Ett Eslöv som gått fram starkt och vunnit den andra gruppen. Eslöv tog ledningen i semifinalen, men vi kom igen och vann. Final för IFK 1.

IFK 2 började också bra och inledde med ett oavgjort resultat (0-0) mot Eslöv. I andra matchen blev det en säker vinst (2-0) mot Simrishamn. Därefter spelade man ut Trollenäs IF men lyckades trots det förlora med 0-1!?. I sista matchen mötte man Kulladals IF:röd och hade återigen svårt att sätta chanserna. Matchen slutade 1-1 och var därför beroende av att resultaten skulle gå vår väg i sista matchen för att gå till A-slutspel. Det gjorde det och man blev tvåa i gruppen. I semifinalen mötte vi Kulladals IF:blå som sett starka ut hela kvällen. Kulladal tog ledningen me 1-0, men sedan satte Haris två baljor i rask takt. Vi satte även 3-1 innan Kulldals reducerade precis innan slutsignalen. Final för IFK 2

Finalen blev en rätt välspelad historia även om det kändes lite avslaget för oss ledare med ett internt möte. Killarna tog det dock på allvar och lagen hade olika delar av matchen. Det skapades inte så många chanser men både Amer och Gabbe skötte sig fint i målen. Lag 1 tog ledningen och lag 2 kvitterade. Matchen gick rättvist till sudden Death. I sudden satte lag 1 in Felix i mål medans lag 2 behöll Amer i målet. Detta innebar att lag 1 fick mer tryck än lag 2 även om lag två inte saknade chanser heller. Amer fick dessutom briljera i mål. Till slut satte Liam det avgörande målet och lag 1 avgick med segern. Sett över hela cupen var det nog det mest rättvisa ändå. Alla verkade glada och nöjda med att vi hade båda lagen i final och det var inga sura miner efteråt någonstans.

Emil Fjällbrink valdes till turneringens bästa spelare och det var väl ingen dum tävlingsdebut för honom i IFK. Han sätter ribban högt grabben.... och det gillar vi. Nallen fick också en rolig debut som ansvarig tränare för laget. Även han sätter ribban högt... och det gillar vi.

Kul att vi kan placera oss så högt fortfarande med två jämna lag och vi hade faktiskt kunna mönstra ytterligare ett lika stark lag i cupen med spelare som av olika anledningar var hemma. Det ser alltså ljust ut med duktiga spelare i truppen. Det gäller bara att alla borrar ner huvudet och kör på. Träning är ALLT. Det räcker inte med talang.

//ledarna

<< Tillbaka

 
 
 
Gilla oss på Facebook
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR