IFK Hässleholm
Fotboll
P02
Välkomna till P02´s hemsida
Välkomna att bli en del av detta härliga gäng! Ring gärna Tony innan du kommer på någon av alla våra träningar. Du hittar alla våra aktiviteter i vår kalender.
P02 Vinnare i Alliansen 2017
2017-01-26 14:21
P02 och Juniorerna förenade i segerfoto

En mycket väl genomförd cup där P02 killarna fick mycket beröm och ovationer av de ca 600 i publiken under finaldagen. Killarna var laddade då vi spelade inför en publik som huvudsakligen var där för att se seniorer spela. Särskilt kul då vi fick en vakant plats i cupen efter att vi blivit spellediga, då Norra Skåne cupen ställde in.


Vägen fram till finalen gav 14-2 i målskillnad och det var inte lätt att vara motståndare till våra gulsvarta tekniker som var omutbara! I finalen spelade killarna ut och vann mot Knislinge med 4-0. Det var spel mot ett mål och ett överlägset bollinnehav som präglades av en hög rörlighet och enkla, snabba passningar. Lagkapten Egon Ipsen lyfte bucklan och Teo Helm fick priset som matchens spelare i finalen!

P02Vinst i Snapphanecupen 2016
2016-11-27 16:59
Ett gäng svårbesegrade killar på bild
P02 spelade cupen som ett led i förberedelsen inför futsal DM i Helsingborg om två veckor. Vi ställde upp med två lag. Vårt ena lag inledde cupen svagt med 0-0. I nästa match behövdes poäng och det låste sig totalt och matchen slutade 1-3 mot Laholm. I sista matchen spelades gruppledaren Osby bort med 5-0. Äntligen visade killarna vad de kan, men tyvärr försent...
Andra laget inledde övertygande med 2-0 mot Markaryd och 4-0 mot Osby.. I semin gavs inte Laholm någon chans. I finalen väntade antagonisten HIF. IFK tog ledningen med 1-0 genom Victor och styrde sedan matchen mot ett defensivt spelande HIF. Trots upprepade uppmaningar ville våra killar mera. Skott i insidan av stolpen och frilägen att avgöra. Med mindre än min kvar gick tre killar bort sig efter ett mycket bra läge som resulterade i mål och 1-1. Förlängningen gick till två mot två. Där Teo drog sin motståndare och satte avgörande. För det fick han motta priset som finalens lirare. Slutet gott, allting gott!!!
P02 avslutade med fångarna på fortet och gladiatorkamp
2016-11-21 22:06
Ett litet urval av allt som hände denna dag...
Den som vanligt utmärkt genomförda utesäsongen avslutades med fångarna på fortet och gladiatorkamp. Samarbete på hög nivå där förädralaget hamnade utanför pallplats... 28 stycken Kluriga, fysiska och tekniska celler blandades friskt under två timmar. Efter det följde hinderbana, sumobrottning, bungybasket och traditionellt fotbollsspel. Sist fick våra för dagen 28 spelare sina priser för bra prestationer. Alla spelare fick även sina seriepriser efter att ha blivit tvåa i Skåneserie B och lokala serien A. starkt jobbat! Svante vann träninsstatistiken tätt följt av ytterligare fem spelare som mottog träningspriser. Tack för en trevlig dag med er killar!! Nu spelar vi skjortan av våra motståndare i inomhuscuperna!
Årets trotjänare 2016 och tidernas IFK domare
2016-11-21 21:36
Johann med sina utmärkelser
Johann fick ta emot  utmärkelsen årets trotjänare av Teo som förde killarnas talan. Motiveringen löd: 
för fantastiska insatser för oss grabbar. Trots att Johann inte har någon egen kille med i laget ställer han ovillkorligen upp dag efter dag med alla de sysslor som krävs för att Vi killar skall kunna spela boll. TACK Johann!

Av tränarna fick Johann även ta emot ett annat mycket välförtjänt pris som ingen kan motsäga. Tidernas IFK domare har hittat sitt hem. Sällan har en frispark tilldömts ett lag med IFK på plan, utan att Johann har funnit att den skall vara gulsvart!! Där har våra domare mycket att lära av Johann!! 

Tack för dina insatser! Kram från oss spelare och ledare
P02 Vann Arena CUP IGEN
2016-02-16 08:37
Glada killar efter 13 timmar, många skratt och 67 "detroniserade" lag!

Alla ni som har spelat fotboll vet hur svårt det är att vinna en stor turnering två år i rad. Arena Cup är en av Sveriges största cuper. Att gå hela vägen kräver både tur och skicklighet. Vi ställde upp med 17 killar i två lag och båda lagen vann sina grupper efter övertygande spel. Lag Gul vann sedan första Cupmatchen på förlängning för att sedan förlora en jämn match mot Kyrkheddinge. Kyla i avsluten och vi hade varit vidare... Laget hade absolut potential att gå hela vägen till final. 

Lag Svart var orubbliga denna dagen och spelade sig genom turneringen med ett tekniskt och vägvinnande spel som inte gav motståndarna någon chans. Vi förde samtliga matcher och hade ett överlägset bollinnehav, vilket 28-2 i målskillnad vittnar om. Enda gången killarna var hotade var i semin mot Värnamo där de tog ledningen med 1-0 innan vi rättvist vände till 2-1 (Värnamo slog BOIS 1 med 4-0 matchen före). I finalen väntade något överraskande Hässleholm IF. Matchen slutade 1-0 efter storspel av Hässleholms målvakt och mål av Elias K som fick ett speciellt pris för detta.

Dagen i lite siffror: 68 lag, 17 grupper, 13 timmars spel, 13 matcher, 11 vinster, 37 gjorda mål och 6 insläppta, 1:a och 8.delsfinal. Denna dagen blir ytterligare ett härligt minne att se tillbaka på. Bra jobbat killar! Ni är otroliga, har en härlig inställning och är föredömen för IFK i ert uppträdande på och utanför planen.

P02 3:a Billeberga straffcup
2016-02-08 15:47
Trötta killar

En bra insats av lag gul i Svalövs nybyggda sporthall. Killarna spelade stabilt under gruppspelet och vann 4 raka matcher. I semin tog det dock slut och det blev match om tredje pris. Den gick till förlängning där IFK visade största fotbollkunnandet och avgjorde mycket välförtjänt. Lag svart åkte ut i gruppspelet, trots att de förde alla sina matcher. Men inomhus är marginalerna små. Detta var en dag med stolpe ut för våra lag med minst 10 ramträffar för  lagen. 

En annorlunda sak med cupen är att den innehåller en separat straffcup. Det innebär att varje match avslutas med tre straffar och alla måste lägga varsin, innan första spelaren lägger sin andra straff. Vi satte två av tre i de flesta omgångarna och nådde därför ingen final. Nu blickar vi fram emot Kristianstads Arena Cup!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
 
Gilla oss på Facebook
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR