SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Berga
1 - 3
IFK Hässleholm
IFK Berga1 - 3IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 september, 14:00
Plats:Bergavik IP 1, Kalmar
Tävling:
Matchnummer: 000025140
Samling:13:00
IFK Berga - IFK Hässleholm 1-3
2023-09-10 17:32

Första halvlek kontrollerades av IFK, där man satte försvarsspelet och inte tillät Berga bygga upp något strukturerat anfallsspel. IFK kom under de första 20 min till ett par bra avslut. Orajärvi hade ett fint avslut strax över ribban och Axel Winberg ett akrobatiskt volleyskott som målvakten tippade till hörna.

 

Efter 40 min sköt Axel Winberg, skottet täcktes och hamnade hos Olle, som sköt men täcktes igen men Olle behöll boll och slog inlägg som hamnade hos Robin, som kunde sätta bollen i mål.

 

Ett välförtjänt mål för IFK och ingenting tydde på annat än en IFK-ledning i paus. Men så i halvlekens sista sekund trycker Berga in 1-1 på en hörna.

 

I paus gjorde IFK ett byte då Adham ersattes av Hampus. Andra halvlek började som första halvlek såg ut, dvs med kontrollerat IFK-spel, och direkt ett bra avslut från Olle som räddades till hörna. I 54 min kom ledningen för IFK då Edvin slog ett fint inlägg som Axel ”Henke” Henriksson mötte med huvudet och satte 2-1 i nätmaskorna.

 

Efter 72 min ersattes Olle av Amir Ramanovski. Ett rakt byte där Amir tog plats på vänster ytter och bara 2 min senare fick vi ett fint IFK-anfall som slutade på bästa sätt. Bollen gick mellan fem IFK-spelare där Axel W till slut spelar Orajärvi i mitten, som lägger upp fint för Edvin, som behärskat strax utanför straffområdeslinjen trycker till med en höger bredsida i målvaktens bortre hörn.

 

En frispark från Berga där Stulic fick rädda ända uppe i krysset, var det farligaste läget för hemmalaget.

 

Victor Holmberg kom in istället för Axel W och Jan Al Salo ersatte Edvin. Idag var det närmare 4-1 för IFK än att Berga skulle reducera. På det hela taget en väldigt stabil insats från IFK där segern aldrig var hotad. Berga är i en rejäl formsvacka och saknade idag dessutom ett par spelare, men det ska inte förta IFKs insats.

 

IFKs lag:
Victor Stulic - Elmar Lindkvist, Axel Henriksson, Viktor Ahlgren, Axel Winberg, Adham El Youssef, Jussi Tikkanen, Robin Strömberg, Edvin Nilsson, Isak Orajärvi, Olle Kjellman Olblad

 

Felix Persson, Victor Holmberg Hampus Nilsson, Jan Al Salo, Amir Ramanovski

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR