Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Juniorer

IFK Hässleholm (P19)
1 - 2
Kristianstad FC (P19)
IFK Hässleholm (P19)1 - 2Kristianstad FC (P19)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 februari, 12:00
Plats:Österås IP konstgräs 2
Tävling:
Matchnummer: 000582012
Samling:10:30, Klubbis
Aktivitetsinfo: Trupp:

Amer
Casper
Kieran
Emil
Elias O
Isak O
Theo
Armin
Vanga
Koav
Gentrit
Max P
Max B
Yousif
Monem
Mustafa S
Fida
Lucas E
IFK Hässleholm v Kristianstad FC
2020-02-23 16:58
Efter två tuffa matcher mot TFF samt MAIF tog IFK-juniorerna emot KFC på Österås. Tredje och näst sista matchen i ligacupen.
Inledningen av matchen var väldigt tafatt utan att något av lagen tog kommandot. KFC lyckades dock bäst och tog ledningen efter 20 spelade minuter. Det stod sig till halvtidsvilan. 

I vilan fick tränarna säga sitt samt göra ett målvaktsbyte vilket gav Casper Wester sin debut. 

Killarna gick ut i andra halvlek som ett nytt lag med ny energi och tog kommandot och pressade för en kvittering. Det skapades flera målchanser varav en gick i stolpen. Vi höll pressen och stressade KFC.

Efter en längre period fick vi med oss en frispark som gav en målvaktsretur som Isak Olsson kunde skjuta upp i nättaket. 1-1 efter 80 spelade! Vi fortsatte hålla pressen, tryckte kanske lite väl hårt för målet som skulle se oss som segrare. Vi tappade boll på egen planhalva vilket gjorde att KFC snabbt kunde ställa om och sätta 1-2 efter 86 minuter. Slutresultat: 1-2. Små marginaler som avgör idag, sådan är fotbollen.

En förlust med mersmak. Vi är alla överens om att vi gör en väldigt bra match, gäller bara att sätta sina lägen. Det vi tränar på syns mer och mer under matcherna och snart sitter spelidén helt och hållet. 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR