SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Juniorer

BK Olympic
2 - 0
IFK Hässleholm
BK Olympic2 - 0IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 17 november, 19:00
Plats:Lindängens IP, Malmö konstgräs 1
Tävling:
Matchnummer: 136020002
Samling:18:00
BK Olympic - IFK Hässleholm U19 2-0 (1-0)
2021-11-18 17:14

IFK tog bussen till Malmö för andra och sista kvalmatchen, motståndet stod BK Olympic för. Ingen gillar matcher som dessa, på bortaplan, vid denna tiden. Ledare som jobbar, spelare som går i skolan, det är upplagt för stress och kalabalik.

Vi fick även känna på förkylningarna som härjar vid denna tiden då vi fick fyra återbud + Armin som skadade sig förra matchen.

Matchsnacket handlade om att ge oss själva chansen. Förutsättningarna var glasklara, vi måste vinna för att ha en chans på uppflyttning. Grabbarna var helt införstådda med detta innan matchen, det såg inte riktigt ut som det på planen dock.

Läs mer om hur lågan slockande för vår dröm om nationella serien.

Startelva:

22. Felix Persson (MV)

6. Kieran Storm

20. Viktor Ahlgren

4. Elias Olsson (K)

14. Manfred Nilsson

8. Jussi Tikkanen

12. Meraj Haidari (ut 81)

7. Noa Helm (ut 73)

9. Mohammed Kawaf (ut 72)

24. Mustafa Salehi (ut 45)

23. Wiggo Lundquist (ut 45)

 

Avbytare:

2. Alfred Modén

17. Ludvig Dahlkvist (in 73)

15. Ali Reza Nazari (in 72)

13. Yousif Owaid (in 45)

10. Gentrit Kurti (in 45)

11. Frank Ngulu (in 81)

 

Referat:

En riktig plattmatch, inte ett enda skott på mål över 90 minuter. Inte helt säker på att vi ens har ett skott mot mål. Vi följer A-laget och gör en horibel första havlek. Vi är passiva, långsamma och står för felbeslut nästan varje gång vi får röra bollen. Allt vi tränat på kastas ut genom fönstret på bussen påväg till Lindängen.

Andra halvlek då, undrar ni säkert.
Den är bättre, men inte bra. Vi får äga mer boll men vi får inget tryck mot dem, vi saknade "end product" igår. Vi hade boll men det ledde inte till något alls. Istället kan Olympc kontra in 2-0 efter ännu ett individuellt misstag och där är matchen färdig.
Nu står det klart att vi spelar HJ även nästa säsong. Ett tråkigt avslut på detta året och besvikelsen kommer sitta i ett bra tag, iallafall för mig som tränare.
Trots detta referat som är en sågning, det går inte att dölja, måste vi komma ihåg att vi är ett väldigt ungt lag, vilket syns ibland. Vi är lite tunna. Med en 07a, en 06a och en massa 05or på plan så bådar det gott för framtiden även om det kan vara jobbigt att vänta på framtiden.
All heder till BK Olympic som är det bästa laget i denna gruppen även om vi inte bjöd upp till dans igår.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR