Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Fotboll
U16

Diverse lag
vs
IFK Hässleholm
Diverse lagvsIFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 januari, 09:00
Plats:Kristianstad arena cup
Samling:07:45, Kristianstad arena
Aktivitetsinfo: Samling Arenan
kl. 07.45 (09.00)
IFK Hässleholm 1
Emil Fjällbrink
Kieran Storm
Armin Culum
Gentrit Kurti
Johannes Konstantinou
Felix Ewerlöf
Amer Humeidi (mv)
Liam Wright

Samling Arenan
kl. 08.15 (09.30)
IFK Hässleholm 2
Granit Kurti (mv)
Karl Olsson
Erik Anderberg
Hamam Abd Alaal
Malik Alsaleh
Edison Aliu
Mohammed Koav
Walid Ktiesh
Mohammad Nekzad

Samling Arenan
kl. 08.45 (10.00)
IFK Hässleholm 3
Haris Cukur
Filip Hoff
Max Persson
Lucas Edvinsson
Ludde Dahlqvist
Mohammed Motlak
Elias Olsson
Jonathan Janzen
Blandade prestationer men avslut i dur för IFK U03/16 på Kristianstad arena cup
2019-01-21 08:27
U03 åkte med tre lag till Kristianstad arena cup 2018-01-18. Samtliga lag blandade och gav i gruppspelen och det var tyvärr endast lag 1 som gick vidare från gruppen trots möjligheter för samtliga lag.

Gruppspelet för lag 1 var lite oroligt. Man inledde mot Eslöv med ett oavgjort resultat och avfärdade Liga06 med en enkel vinst. I den avslutande matchen mot TUFF var man dock illa ute vid flera tillfällen och vi fick pusta ut efter ett oavgjort resultat. Vi gick dock vidare med vetskapen att vi i alla matcher varit spelförande och att målproduktionen bara skulle komma igång, och det gjorde den.

Som tvåa i gruppen fick vi en extra match i sextondelsfinal och vi såg det som en fördel i stället för att behöva sitta och vänta. Svedala spelades ut rejält och vinsten skrevs till 4-0. Därefter togs en stabil seger mot svåra Åhus med 2-0.

I kvartsfinalen ställdes vi mot Stehag och detta blev en match som på alla sätt visar att futsal kan spelas på olika vis. det var total IFK-dominans hela matchen. Trots det låg vi under med 0-2 med 3 minuter kvar. Här visade dock killarna styrka och vände matchen med tålmodigt spel och jävlar anamma. Matchen avgjordes med 6 sekunder kvar.

Även semifinalen blev en nagelbitare. Kristianstad FC höll stånd och trots spelövertag skapade vi inte så många farligheter. Matchen avgjordes på golden goal och där avgjorde Armin och Gentrit matchen för oss. Armin skapade ett två mot ett läge och lade ut bollen till Gentrit som smaskade upp lädret i det vänstra krysset.

Det blev KFC-motstånd även i finalen. Här visade dock vårt lag upp dess hela register med possesionspel, långt spel, tekniska nummer och kraftfulla avslut. Finalen blev en av våra enklare vinster och futsal-älskare fick se det bästa till sist. Gentrit fick hämta pokalen och glädjen var stor.

det var till slut det bästa laget som vann turneringen och de många positiva omdömen vi fick under dagen från åskådare och domare var ett bevis för det. Det skall tilläggas att alla våra killar (totalt 25 st) uppförde sig jättebra hela dagen och flera stannade (efter att de själva fått respass) kvar för att följa vårt kvarvarande lags resa fram till slutsegern. Det kändes som om det var hela lagets vinst efter många års trägna försök.

Grattis U03 och IFK.

//Ledarna << Tillbaka

Spelade matcher
 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR
 
 
Gilla oss på Facebook