SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
P06

Åhus HBK
0 - 4
IFK Hässleholm
Åhus HBK0 - 4IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 mars, 13:00
Plats:Bortamatch DM
Samling:11:30, Furuhov
Aktivitetsinfo: Vi byter om på plats, packa med svarta strumpor & shorts - matchtröja får Ni på plats.
Som vanligt, kom väl förberedda.
2022-03-05 22:02

Äntligen dags för tävlingsmatch, första matchen i gruppspelet i DM. Vi inleder borta mot Åhus HBK, efter en träningsvecka i högt tempo och bra intensitet. 

Vi inleder matchen precis som vi ska, vill och kommit överrens om. Tempot är där, rörelsen likadant och vi ger inte motståndare tid till eget spel/uppbyggnad. Vi vårdar bollen, varierar vår uppbyggnad genom tålamod och ökat bolltempo. Efter en kortare period där vi lockas in i motståndarlaget lite lägre tempo, hittar vi tillbaka till vårt egna spel och avslutar halvleken som vi började den. Precis innan halvtidsvilan får vi utdelning på vårt bollinnehav och tålamod, fint instick, fint tillbaka spel avslutas med ett bra avslut till 1-0.

 

Killarna sätter egna ord på vad vi behöver förbättra men även på de saker vi gör bra under pausvilan. 

Under andra halvlek är det vi som styr matchbilden, vi har fortsatt bra rörelse (med/utan boll), vi spelar oss igenom med fina kombinationer och hittar fram till fler avslut. Vi utökar vår ledning till 2-0 efter att vi vinner tillbaka bollen högt upp, sätter den framåt och sätter rätt kille i läget. 
3-0 målet kommer till efter att vi vinner duellen vid defensiv frispark, snabb omställning vilket ger fri yta för offensiv spelare att runda deras Mv och rulla in bollen. 
Vårt avslutande 4-0 kommer till efter att vi går från centralt spel till att använda bredd och spela oss förbi deras linjer - fyller på centralt och inspelet gör avslutet enkelt. 

Idag visar vi prov på stabilt defensivt spel, arbetar tillsammans för att hindra motståndarna. Vi agerar till stora delar aggressivt  och vinner tillbaka bollen snabbt och högt. Vi vågar sätta bollen framåt för att snabbt slå ut deras defensiva linjer - för att hota såväl djupt som brett. 
Fina och uppoffrande tomma löpningar som öppnar ytor för medspelare innebär att vi skapar möjligheter för avslut. 

Vi njuter av detta under helgen, bygger vidare under kommande vecka och tar sikte mot nästa motståndare i Dm - IFÖ Bromölla IF.

 

Vi är aldrig nöjda 🟡⚫️

Mål.         Assist

Jan.         Edi

Noffe.      GP

Linus.      Santi

Santi.       Linus

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 22/10 14:00
3 - 2  
Ons 19/10 19:00
2 - 3  
Sön 9/10 15:00
4 - 3  
Tis 4/10 19:15
4 - 1  
Tor 22/9 19:15
2 - 0  
Ons 14/9 19:30
4 - 2  
 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR