SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
P06

Dösjöbro IF
2 - 5
IFK Hässleholm
Dösjöbro IF2 - 5IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 18 april, 17:30
Plats:Dösjöbro IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130962008
Samling:16:15, Dösjöbro IP
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Glöm inte fotbollsskor, benskydd, vattenflaska och kläder efter väder. Ta gärna med dubbla vattenflaskor vid varmt väder.
Kom utvilade, fulla med energi och ta med något som återhämtningsmål!

Svara på kallelsen så snart som möjligt och invänta inte deadline. Svara på kallelsen innan deadline annars går platsen till någon annan spelare!
På speldagen skall spelaren vara 100% redo för match. Återbud till match meddelas mig senast 48h innan matchstart. Det är INTE ok att komma till samlingen och då meddela att man inte kan spela.

Skriv i Ert svar vilka som kan köra.
2022-04-21 10:22

Äntligen dags för seriepremiär, de yttre förutsättningarna var kalas och en ny spännande motståndare på andra planhalvan.

 

Efter en bra genomförd uppvärmning, där hela truppen visade rätt inställning och bra fokus var det dags för avspark.

Vi tar tag i matchen direkt, vi kommer rätt i våra rörelser och använder oss av få tillslag vilket gär det svårt för våra motståndare att komma nära. Farten, rörelsen och bolltempot gör att vi hittar fria ytor och hotar flera gånger om, innan vi får en snabb utdelning. Vi är heta inne i boxen och trycker in 1-0 efter en bra period. Gänget fortsätter trumma på, vi har bra tålamod i vår uppbyggnad, vårdar bollen med låg risk och hotar direkt när ytorna uppstår. Efter ett väldigt fint anfall, med rörelsemönster som vi eftersträvar, får vi på nytt utdelning. Vi går upp till en 2-0 lednig strax innan pausvilan och den är sett till första 45 min fullt rättvis.

 

Som vanligt diskuterar vi tillsammans positiva saker samtidigt som vi belyser punkter vi behöver förbättra inför andra halvlek.

Fullt överrens om att de rätta nycklarna är bolltempo och rörelse, detta då motståndert är mer fysikst och gärna vill åt mer "kämpaspel".

 

 

 

Andra halvlek hinner knappt starta innan, väldigt överraskande, de kommer igenom vårt annars kompakta försvar och reducerar till 2-1. Under en 10-minuters period därefter, faller vi in i deras spel. Vi tappar vår fina rörelse, vi erbjuder inte alternativ och söker för snabbt den avgörande passnigen.

Genom att hitta tillbaka, lugna ner och på nytt sätta fart på fötterna så tar vi tillbaka taktpinnen. Vi undviker snyggt duellspelet och tar oss genom tålamod, tempo och fina löpningar fram till flera fina målchanser.

Till slut kommer målet, vi utökar snyggt fram till 3-1 och känslan säger att detta släpper vi aldrig. Gänget fortsätter arbeta ihop och vi utökar vår ledning ännu en gång. Vi går fram till 4-1 genom ännu ett fint anfall där vi deltar över hela planen. Vi har full kontroll på matchen, motståndet är tröttkört, då är det lätt att man börjar lira lite för sig själv. Under en period är vi slarviga och håller inte oss till vår matchplan, detta innebär hafsigt och sämre spel. 

Matchen avslutar vi bra genom att på nytt hitta tillbaka, detta medför även att vi omgående sätter 5-1, även detta genom ett fint anfall. Med någon minut kvar, då vi är lite för avslappnade låter vi motståndet reducera till 5-2.

 

Sett till 90-minuter är vi klart bättre, vi visar prov på de saker vi vill utföra och vi deltar alla i det defensiva spelet och det offensiva. 

 

Mål               Ass

 

Lowe 1          Edi 1

Noel 1          Lowe 1

Leon 2         Jan 1

GP 1            Noel 2

                   

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Ons 15/11 19:00
4 - 8  
Sön 12/11 14:00
2 - 4  
Tor 9/11 19:00
3 - 0  
Fre 3/11 19:00
1 - 0  
Sön 22/10 14:00
2 - 1  
Lör 14/10 14:00
0 - 1  
 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR