SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
P06

IFK Klagshamn
2 - 8
IFK Hässleholm
IFK Klagshamn2 - 8IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 29 april, 19:00
Plats:Sorgenfri IP, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130962019
Samling:18:00, Sorgenfri IP Malmö
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Glöm inte fotbollsskor, benskydd, vattenflaska och kläder efter väder. Ta gärna med dubbla vattenflaskor vid varmt väder.
Kom utvilade, fulla med energi och ta med något som återhämtningsmål!

Svara på kallelsen så snart som möjligt och invänta inte deadline. Svara på kallelsen innan deadline annars går platsen till någon annan spelare!
På speldagen skall spelaren vara 100% redo för match. Återbud till match meddelas mig senast 48h innan matchstart. Det är INTE ok att komma till samlingen och då meddela att man inte kan spela.

Trupp:#3 Hannah Sjödahl
#3 Marcus Carlsson
#5 Malte Jenvén
#6 Jan Al Salo
#8 Noah Flink
#9 Noel Larsson
#10 Linus Roslund
#11 Lowe Lundqvist
#12 Belal Hawa
#13 Mohammed Am Ali
#14 Leon Shala
#17 Gustav Persson
#18 Baseer Muhebbi
Theo Johansson
2022-05-01 11:38

Efter ett återhämtningspass under torsdagen, som innehöll ett bra snack och ett avslutande tävlingsmoment som innehöll mycket skratt tog vi ny sats mot fredagens match.

 

Ett revanchsuget, hungrigt och fokuserat gäng samlandes för match mot IFK Klagshamn. Trots att uppvärmningen blev lite kort och halvryckig, var vi 100% påkopplade direkt vid matchstart.

 

Gänget tar direkt tag i matchen, vi håller oss till de saker vi kommit överrens om. Vi vill vara spelförande, vi vill spela oss igenom och på detta sätt skapa våra chanser. Ganska omgående hittar vi rätt och sätter lednigsmålet 1-0. Några minuter senare tilldöms vi en frispark som vi förvlatar på bästa sätt (lite hjälp) och ökar på vår ledning till 2-0.

Vi fortsätter vara rörliga, erbjuder alternativ, och vinner snabbt tillbaka bollen vid bolltapp. Halvvägs in i halvleken tar vi oss snyggt igenom och kan enkelt rulla in 3-0 målet. De avslutande 20 minutrarna kontrollerar vi bra, vi gör inte avkall på något utan fortsätter tugga på. Det finns bud på fler mål framåtoch bakåt arbetar vi tajt tillsammans. Ett par skott utifrån är vad vi släpper till men inget som vållar oss några problem. Efter fösta 45 minutrarna går vi till en mycket välförtjänt vila med ledning 3-0,

 

I paus är vi överrens, vi skall fortsätta vara aggresiva, visa tålamod och arbeta som lag tillsammans offensivt och defensivt. Ingen släpper på något, ingen slutar arbeta för laget och vi skall ha tre poäng med oss hem.

 

Precis som i första halvlek tar vi tag i händelserna, vi hittar snabbt ett bra bolltempo som sårar våra motståndrare. Efter att vi pånytt kombinerat oss fram utökar vi till 4-0 och några minuter senare hittar vi rätt igen och ledningen är 5-0.

Med 10 minuter kvar av matchen, har vi kontroll på händelserna, med stort fokus på lagets prestation - sker det tyvärr ett missförstånd i egen box och de kan reducera till 5-1. Detta är dock inget som vi låter påverka oss, istället för att deppa kör vi direkt på och två minuter senare sätter vi 6-1. De sista minutrarna av matchen innehåller två bra avslut, ett till bägge lagen, vilket innebär att slutresultatet skrivs till 8-2 till oss.

 

Gänget visar underbar moral, detta var ett kanon sätt att studsa tillbaka på efter vårt uttåg från DM. Lagmässigt visar vi hur starka, effektiva och svårspelade vi kan vara. Defensivt solida, alla deltar och vi hjälper varandra över hela banan. Offensivt visar vi prov på fantasi, erbjuder löp, passningsalternativ och är påkopplade under 90 minuter (def/off). 

 

Njut av Er insats, Njut av tre nya poäng och framförallt Njut av en leding lördag och söndag.

Nästa vecka innehåller nya utmaningar och nya möjligheter.

 

Aldig nöjda - Alltid tillsammans.

 

Mål           Ass

Jan 3        Jan 4

Linus 3    Linus 2

Noel 1    Lowe 1

Mo 1

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 22/10 14:00
3 - 2  
Ons 19/10 19:00
2 - 3  
Sön 9/10 15:00
4 - 3  
Tis 4/10 19:15
4 - 1  
Tor 22/9 19:15
2 - 0  
Ons 14/9 19:30
4 - 2  
 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR