SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
P06

IFK Hässleholm
7 - 2
Ystads IF FF
IFK Hässleholm7 - 2Ystads IF FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 maj, 16:00
Plats:Österås IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 130962023
Samling:14:45, Omklädningsrum 2
Aktivitetsinfo: Glöm inte fotbollsskor, benskydd, vattenflaska och kläder efter väder. Ta gärna med dubbla vattenflaskor vid varmt väder.
Kom utvilade, fulla med energi och ta med något som återhämtningsmål!

Svara på kallelsen så snart som möjligt och invänta inte deadline. Svara på kallelsen innan deadline annars går platsen till någon annan spelare!
På speldagen skall spelaren vara 100% redo för match. Återbud till match meddelas mig senast 24H innan matchstart. Det är INTE ok att komma till samlingen och då meddela att man inte kan spela.
2022-05-13 06:31

Även denna vecka hade vi två matcher, först ut var Åhus HBK (onsdagen) och så avslutades veckan med hemmamatch mot Ystad IF/FF. I en väldigt haltande tabell kunde man läsa att de spelat två matcher med 1 vinst & 1 förlust som resultat, så det ett segersuget motstånd som gästade Österås.

Vi har under veckan pratat mycket av vikten att vara på tårna direkt, att ta tag i händelserna, sätta vår egna prägel på matcherna och att detta gör vi tillsammans som en startk enhet.

 

Vi startar matchen bra, vi hittar rätt i rörelserna och är spelförande. Defensift uppträder vi lugnt och tryggt, bra förflyttningar och spelar oss enkelt ur situationer. Deras fösta press kommer vi ur utan problem och hittar ytorna vi söker, tyvärr har vi lite bråttom till nästa zon samtidigt som vi är lite slarviga i det momentet.

Dock skapar vi bra möjligheter till ett ledningsmål utan att få utdeling, viktigt att vi behåller lugnet och inte stressar fram utan fortsätterr bygga upp vårt spel. Chanserna kommer att dyka upp och då är det viktigt att vi tar möjligheten.

Gästerna skapar inte mycket, de har någon hörna som vi arbetar bort, de vill spela långt och centralt vilket vi löser bra genom att vara aktiva i spelet utan boll och hamnar rätt direkt.

I halvlekens sista anfall hittar vi igenom centralt, avlutande passning genom deras försvar, bra djupledslöp och ett fint avslut fram till 1-0.

 

Halvtidsvilan går åt till att lyfta fram det positiva och lyfta de saker vi behöver höja, för att ge oss själva möjligheten till en bra prestation och förhoppningsvis leder den fram till vinst.

Kloka killar ger sin egna syn på halvleken, bra kommunikation mellan oss där vi oftast är överrens om sakerna.

 

Efter 5 minuter av andra halvlek har ett taggat IFK utökat ledningen två gånger, 2-0 efter ett fint skott i bortre gavlen och 3-0 efter en snabb omställning med fint avvägda passningar och ett behärkskat avlsut. Gänget fortsätter vara spelförande, gästerna får jaga och det märks att tröttheten börja komma, vilket vi utnyttjar dubbelt upp 10 minuter senare.

Vi gör 4-0 efeter en lite tilltrasslad situation där vi agerar på retur som uppstår och trycker in bollen och 5-0 gör vi efter att spelat oss fram längs högerkanten - fint inspel, bra löp och öppet mål.

 

Dock är det ca 30 minuter kvar av matchen, det gäller att vara noga i arbetet hela vägen. Tyvärr har vi en lite sämre period därefter, vi blir bekväma och gör inte vår egna uppgift. Vi låter gästerna hitta rätt två gånger vilket innebär lite onödig späning i en match vi fram tills nu har haft full kontroll på.

Det märks omgående att gänget inte är nöjda, då de höjer nivån igen och tag på nytt tag i händelserna. Med 10 minuter kvar tar vi oss fram och spelar in centralt i boxen och avlutar på nytt fint fram till 6-2. Vi hinner skapa ett par möjligheter till innan vi får ny utdelning och rullar behärksat in 7-2, vilket även blir slutresultatet.

 

En solid genomförd match, där vi till största delen håller oss till det vi skall och där alla löser sin uppgift. Viktigt att för laget göra detta då det ger oss bra möjligheter till en bra prestation och även goda möjligheter till vinst.

 

Aldrig nöjda - alltid hungriga

 

Mål               Ass

Jan 2            Edi 2

Mo 1             Lowe 2

Lowe 1        Noffe 1

Linus 1       Jan 1

Noffe 1       Mo 1

Zeidan 1

 

 

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Ons 15/11 19:00
4 - 8  
Sön 12/11 14:00
2 - 4  
Tor 9/11 19:00
3 - 0  
Fre 3/11 19:00
1 - 0  
Sön 22/10 14:00
2 - 1  
Lör 14/10 14:00
0 - 1  
 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR