SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

FK Karlskrona
0 - 1
IFK Hässleholm
FK Karlskrona0 - 1IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 maj, 14:00
Plats:Karlskrona IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025051
Samling:13:00
Herr
Referat: FK Karlskrona - IFK Hässleholm
Karlskrona-IFK 0-1 (0-0)
2022-05-21 17:44, Herr

Mål: Max Sandberg.

Efter två mindre goda insatser studsade IFK tillbaka och besegrade Karlskrona på Västra Mark i Karlskrona och det var Max Sandberg som nickade in matchens enda mål, 0-1 i andra halvlek och Max blev stor matchhjälte.
IFK var det klart bästa laget och borde varit i ledningen tidigt i matchen då de gulsvarta skapade många målchanser, den bästa hade just Max Sandberg.
Många var bra denna lördagseftermiddag i det blöta underlaget, Teo Helm gjorde en stabil insats och de små snidarna Armin Culum och Olle Kjellman Olblad gled förbi motståndarna elegant gång på gång och skapade massor med målchanser.
På övertid skulle IFK gjort 2-0 - om dom fått chansen…
IFK bryter på egen planhalva och sätter igång en kontring, men målvakten är vaken och inne på IFKs planhalva kapar han en IFKare, dock går bollen till en annan gulsvart som har fritt fram, men domaren blåser felaktigt av situationen och visar ut Karlskrona-keepern Philip Olsson. Även Mohammed Mbye får syna det röda kortet för incident med målvakten.
Tre ordinarie spelare i IFK var avstängda; Robin Strömberg, Max Nilsson och Danny Gunnarsson, alla tre är tillbaka i nästa match - som är redan på onsdag, hemma mot Balkan.
Välkomna till Österås och se serieledarnas match mot Malmö-laget FBK Balkan 25/5 19.00!


IFK ställde upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Isak Orajärvi, Hampus Rydh, Mohammed Mbye - Jens Lynard, Ludvig Hegdal, Armin Culum, Olle Kjellman Olblad, Teo Helm - Albin Ekström, Max Sandberg.

I andra halvlek kom Wictor Willseus och Hugo Arvidsson in.

 
 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR