Referat: IFK Hässleholm - Hässleholms IF
2022-08-26 21:55, Herr

Fler bilder (+4) >>

Mål: Robin Strömberg, Armin Culum.

IFK vann derbyt mot Hässleholms IF med 2-1, alla mål gjorda i första halvleken.
IFK fick en drömstart då Robin Strömberg gjorde 1-0 på en nick redan efter några minuter, men redan knappt två minuter senare får de gulsvarta en kalldusch då gi gröne snöpligt kvitterade.
Dock reste sig IFK och Armin Culum rundade Adam Larsson och från nästan ingen vinkel rullade in 2-1, vilket skulle visa sig bli segermålet - och det var stort jubel när domaren blåste av matchen och segersången ekade över hela stan.
Alla gulsvarta gjorde en enorm kämpainsatsen och nu väntar en spännande höst.

IFK ställde upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Jens Lynard, Hugo Arvidsson, Mohammed Mbye, Isak Orajärvi - Ludvig Hegdal, Max Nilsson - Robin Strömberg - Armin Culum, Olle Kjellman Olblad, Max Sandberg

I andra halvlek kom Isaac Holmberg, Albin Ekström, Victor Ahlgren.

Denna nyhet presenteras i samarbete med Furniturebox och deras sortiment av stilfulla sängbord"