SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Hässleholm
1 - 0
BK Höllviken 1
IFK Hässleholm1 - 0BK Höllviken 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 22 april, 16:00
Plats:Österås IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 130961009
Samling:14:45, Klubbstugan
U03 (dölj)
Referat: IFK Hässleholm - BK Höllviken 1
2019-04-23 14:30, U03 (dölj)

Dags för andra matchen i Skåneserien och BK Höllviken kom på besök. Höllviken hade liksom vi en lite tuff höst och bägge lagen hade även förlorat den inledande matchen i serien. Det var en solig men blåsig dag på Österås och just blåsten kom att spela en vis roll. Det var även första matchen på naturgräs i denna serien och det skulle bli spännande att se hur vi skulle bemästra detta.


Matchen börjar lite böljande men vi tar mer och mer över spelet och chansskapandet i matchen. Vi spelar med vinden i ryggen och har givetvis viss hjälp av den. Efter ca. 20 minuter börjar vi skapa chanser men flera fina lägen resulterar i 0 mål. Det skall sägas att Höllvikens målvakt är duktig i mål. Utanpå allt missar vi även en straff. Till slut spräcker vi ändå nollan. Målet kommer till genom ytterligare en attack på en av kanterna, ett inspel och skott i mål. Johannes var exekutor och målgörare. Gött med ledning men det kändes som om vi fått en skral utdelning.


Andra halvlek börjar som den första slutar och vi har det mesta av bollinnehavet. Vi hinner även skapa en del halvchanser. Men efter ett tag börjar vi bli rädda för att göra misstag samtidigt som motvinden gör det svårare för oss att flytta upp laget. Höllviken börjar att skapa chanser och Amer i målet gör både en och två kvalificerade räddningar. De sista 10 minuterna av matchen slår vi bara ifrån oss, men vi lyckas hålla nollan.


HÄRLIGT med en vinst och bra för självförtroendet.

Inte så konstigt att vi blir tillbakapressade. Det blir lätt så när man börjar inrikta sig på att försvara en ledning. Lite synd dock att vi inte sätter våra chanser. Matchen skall vara stängd redan efter första halvleken. I stället har Höllviken hel tiden vittring på poäng och vårt mod sviker os lite. Starkt att hålla rent bakåt i alla fall och en intakt nolla bakåt är mycket skönt att ha med sig in i nästa match mot Eslöv.

//Ledarna


<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR