SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

Hässleholms IF
2 - 1
IFK Hässleholm
Hässleholms IF2 - 1IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 24 september, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025158
Samling:17:00
Referat: Hässleholms IF - IFK Hässleholm
IFK förlorade derbyt
2020-10-05 10:56
Foto: Lennart Månsson
Ett tidigt ledningsmål för Hässleholms IF, därefter en ganska jämn tillställning och till slut också lite derbykänslor. Så kan man sammanfatta Hässleholmsderbyt. Återigen vann det gröna laget och IFK jagar fortfarande derbyseger.
Det var Hässleholms IF som rivstartade och Jonathan Nilsson svarade för ett solonummer mot flera IFK-försvarare och kunde till slut rulla in 1-0 till HIF i den första minuten. Därefter växte de gulsvarta in i matchen allt mer och fick kontroll på matchen medan HIF hela tiden hotade genom sina omställningar. 

IFK fick till en kvittering i den 23:e minuten när Isak Orajärvi kom först på en hörna från Philip Bengtsson och nickade in 1-1 vid första stolpen. IFK fortsatte föra spelet och matchbilden var ganska konstant. Spelövertag för IFK och farliga omställningar för Hässleholms IF. 

I början av andra hade HIF en stark period och Carl Lundahl Persson fick bekänna färg. Återigen växte IFK in i matchen och det kändes som att HIF mattades av och att Tim Ströbeck blev allt mer isolerad som anfallare. Då blixtrade Jonathan Nilsson återigen till och vek in från vänsterkanten och placerade in bollen i bortre hörnet. 

IFK jagade en kvittering och bästa läget fick Mike Andrew precis i slutet när han efter en soloprestation fick öppet mål men lyckades inte få balans och avslutet gick därför utanför.

Matchfakta
Hässleholms IF - IFK Hässleholm 2-1 (1-1)
Mål HIF: Jonathan Nilsson 2
Mål IFK: Isak Orajärvi

IFK:s startelva
1. Carl Lundahl Persson
3. Isak Orajärvi
4. Mattias Jönsson
6. Philip Bengtsson
10. Mustafa Owaid
11. Theo Ekström (ut 75)
19. Elliot Nilsson (ut 58)
20. Isak Olsson (ut 83)
23. Mohammed Hamdan
24. Albin Nilsson
31. William Andersson (K)

Avbytare
21. Jacob Holmberg
7. Lucas Johnsson (in 83)
9. Mike Andrew (in 75)
12. Amel Crnalic (in 58)
14. Hugo Arvidsson 
16. Victor Holmberg
22. Isaac Holmberg

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR