Eslövs BK-IFK 0-4 (0-2)
2022-04-08 22:24

Mål: Max Sandberg 2, Max Nilsson, Olle Kjellman Olblad.

Alla heter Max i IFK! Nästan, i alla fall när det gäller målskyttarna…
Efter de tappade två poängen i 93:e minuten i premiären mot IFK Berga så lossnade det rejält för gulsvartrandigt i bortamatchen mot Eslövs BK då mellanskåningarna besegrades med hela 4-0.
Trollgubben Max Sandberg inledde målskyttet med ett kanonhårt skott och namnen Max Nilsson gjorde 2-0 på ett skott från nära håll och så stods det 0-2 i halvtid.
Matchens läckerbit kom redan efter några minuter i andra halvlek då IFK tilldöms en frispark strax utanför straffområdet och fram stegar Max Sandberg. Max siktar noga och han siktar på krysset - och bollen skruvar sig vackert öve Eslövs-muren - och eftersom målvakten står vid andra stolpen kan hela IFK jubla över 0-3 och vilket jubel det blev…
Olle Kjellman Olblad  mötte sen ett inlägg från vänsterkanten och fastställde slutresultatet till 0-4 och det var ett helt underbart fin nylagd konstgräsplan som matchen spelades på.
Redan på Långfredagen är det dags för nästa hemmamatch, mot ett av de favorittippade lagen, FC Rosengård från Malmö.
Och nu blir det spel på huvudplanen.

IFK ställde upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Isak Orajärvi, Hampus Rydh, Danny Gunnarsson - Jens Lynard, Ludvig Hegdal, Olle Kjellman Olblad, Armin Culum, Max Sandberg - Max Nilsson, Robin Strömberg.

I andra halvlek kom Albin Ekström, Teo Helm, Mohammed Mbye och Elliot Nilsson.