IFK-Eslövs BK 3-1 (2-1)
2022-06-23 22:41

Mål Mohammed Mbye 2, Albin Ekström.

IFK tog en säker seger i våravslutningen hemma mot Eslövs BK, 3-1.
Det var IFK som tog ledningen genom reslige backen Mohammed Mbye som dundrade in en hörnretur, men glädjen blev kortvarig då mellanskåningarna kvitterade minuten senare.
Mohammed Mbye svarade med att ge IFK ledningen med 2-1, ånyo på en hörnretur. IFK hade dussinet hörnor i första halvlek.
I andra var det ytterst nära att Mbye blev 3-målsskytt men skottet stoppas, dessbättre slog Albin Ekström in returen och avgjorde därmed matchen.
IFK vann i Eslöv med 4-0, men hade det tuffare på hemmaplan, även om det inte var något snack om saken.

IFK ställde upp med följande elva: Carl Lundahl Persson - Isak Orajärvi, Hampus Rydh, Mohammed Mbye - Max Sandberg, Ludvig Hegdal, Olle Kjellman Olblad, Armin Culum, Danny Gunnarsson - Robin Strömberg, Albin Ekström.

I andra halvlek kom Max Nilsson, Teo Helm och Jens Lynard, in.