Matchnummer: 000025156
Samling:12:00
Råslätt-IFK 0-0 (0-0)
2018-09-29 17:56

Ett bortdömt mål och 15-20 avslut, det var IFK som dominerade i bortamatchen mot Råslätt i Jönköping - men de gulsvartrandiga fick trots detta nöja sig med en poäng, en oerhört viktig pinne.

• Mike Andrew prickade stolpens insida och hade ytterligare tre-fyra bra avslut.
• Andersson hade lika många fina försök.
• Och Gustaf Lindroth hade även han flera chanser att näta - och den lille bolltrollaren hade faktiskt en boll i mål, men domaren dömde bort det efter att ha använt den gamla offsideregeln.
- Vi mötte ett lag som parkerade bussen i straffområdet och som bara ville få tiden att gå, förklarar Daniel Nilsson och fortsätter: - men vi har tålamod att metodiskt lira och till slut är dom väldigt trötta och då uppstår många chanser för oss.
Det var många som var bra i IFK denna lördagseftermiddag där IFK för en gångs skull kunde ställa upp med exakt samma lag som slog Sölvesborg i förra veckan.
Dags för ny match redan på torsdag då serietvåan Bromölla kommer på besök, välkomna till Österås då.

IFK ställde upp med följande elva: Alexander Nilsson - Joel Andersson, Linus Svensson, Egzon Ademi, Danny Gunnarsson - Patrick Osiako, Nathaniel "Anderson" Tongovula, Gustaf Lindroth - Lucas Johnsson, Mike Andrew, Filip Ranmo.

I andra halvleks 75:e minute kom Abu Bakarr Andrew in istället för Lucas Johnsson och i 80:e gick Danny Gunnarsson och Patrick Osiako ut och in kom Carl Mujaguzi och Simon Henningsson, som gjorde comeback efter skada.