SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

IFK Hässleholm
3 - 4
Hässleholms IF
IFK Hässleholm3 - 4Hässleholms IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 01 februari, 19:00
Plats:Österås
Inför: IFK - Hässleholms IF
2019-01-31 22:40
Simon Henningsson kommer vara IFK:s kapten i årets första match
På fredagskvällen inleds försäsongsmatcherna då Hässleholmsklubbarna IFK och HIF möts på Österås konstgräs. IFK har varit igång i snart tre veckor och det är en trupp som ser framemot att börja spela matcher igen. 

Till försäsongsderbyt tar IFK med sig alla disponibla spelare i A-truppen för att få alla spelare i match så tidigt som möjligt. IFK:s tränare Jonas Jönsson säger följande om matchen:

" Våra försäsongsmatcher, framförallt i början, handlar om att spelarna ska få bilder och sekvenser med både positiva saker och saker vi behöver förbättra för att nå dit vi vill. Matcherna blir vår taktiska träning varje vecka och det kommer innebära att vi kan snabba på inlärningsprocessen avsevärt kontra att simulera övningar och sekvenser i träning."

"Vårt fokus utöver det taktiska är att alla spelare ska börja implementera de beteenden vi enades om på kick-offen och att vi tränar på de saker som vi vill stå för under säsongen. Vissa sekvenser kommer vi lyckas med och ett antal gånger kommer det inte alls gå som önskat men då måste vi fortsätta våga och sätta oss i de situationerna ändå. Det är enda sättet att utveckla det vi vill åstadkomma"

"Jag hoppas att spelarna vågar ta för sig och är beredda att jobba hårt. Spelarna ska inte orka 90 minuter imorgon - då har de sprungit för lite."

Matchinfo
IFK Hässleholm - Hässleholms IF
Fredag 1 februari kl. 19.00
Österås IP, konstgräs 1
Huvuddomare: Ahmed Al-Kodri
Assisterande domare: Daniel Ahlgren & Andreas Persson

IFK:s trupp till matchen
Alexander Nilsson
Carl Lundahl Persson
Isak Olsson
Simon Henningsson
Egzon Ademi
Isak Orajärvi
Ahmed Jalil Hussein
Philip Bengtsson
Joel Andersson
Anton Zetterberg
Mattias Jönsson
Carl "James" Mujaguzi
Theo Ekström
Mustafa Owaid
Mohammed Hamdan
Lucas Johnsson
Nikola Zivanovic
Elliot Nilsson


<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR