SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

IFK Hässleholm
2 - 3
Asarums IF FK
IFK Hässleholm2 - 3Asarums IF FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 maj, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025053
Samling:17:30
IFK Hässleholm - Asarums IF FK 2-3 (1-2)
2019-05-27 12:44
Det blev en målrik start på fredagsmötet mellan IFK och Asarum. 1-2 stod det redan efter en kvart. 
Det hade bara gått fyra minuter när IFK spelade fast sig själv långt ner på egen planhalva och därefter kunde Asarums anfallare vända upp med bollen och trycka in 0-1 från distans. IFK kvitterade dock redan minuterna senare när Mike Andrew spelades fri i djupled av Patrick Osiako och Mike var iskall när han lobbade bollen över målvakten och sedan in i öppet mål. 

Asarum replikerade redan innan kvarten var spelad via en hörna som Henrik Fribrock från nära håll kunde trycka in till ledning för gästerna. Resten av den första halvleken blev ett ställningskrig men 1-2 stod sig till paus. 

I den andra halvleken försökte IFK flytta fram sina positioner och skapa tryck på gästerna för att få till en kvittering. Asarum försvarade sig väl och IFK saknade beslutsamhet och hunger i straffområdet för att vaska fram några riktigt heta lägen. Det var istället Asarum som gjorde 1-3 när IFK hade Egzon Ademi ute för skadebehandling. 

IFK fick till en reducering i den 88e minuten genom Mike Andrew men närmre än så kom inte de gulsvarta denna kvällen. 

"Detta var en dålig insats från vår sida. Vi visste att vi skulle bli straffade om vi spelade fast oss i Asarums första-press och vi visste att hörnan skulle slås på det viset den gjorde. Det är frustrerande när man känner att vi inte kommer upp till en acceptabel nivå och på grund av det inte ger oss läge att vinna matchen." 

"Nu måste vi snabbt slipa bort dessa misstagen, knyta näven i fickan och jobba noggrant och fokuserat under varje träning. Nu är det träningarna inför Nässjö vi fokuserar på och sedan fokuserar vi på Nässjö-matchen. Det är skönt att det är ny match ganska snart igen,"  säger IFK:s tränare Jonas Jönsson. 

Matchfakta
IFK Hässleholm - Asarums IF FK 2-3 (1-3)
Mål IFK: Mike Andrew 2
Mål AIF: Axel Andersson, Henrik Fribrock, Självmål
Publik: 169

IFK:s startelva
1. Alexander Nilsson (K) 
2. Isak Olsson 
5. Egzon Ademi (ut 74)
3. Isak Orajärvi
10. Victor Holmberg (ut 63)
17. Mattias Jönsson (ut 21)
8. Patrick Osiako 
6. Philip Bengtsson
11. Theo Ekström (ut 63)
20. Ikose Abelto
9. Michael Andrew 

Avbytare:
21. Carl Lundahl Persson (MV)
7. Lucas Johnsson (in 63)
14. Derrick Dixon (in 74)
18. Carl Mujaguzi (in 21)
22. Mustafa Owaid 
23. Mohammed Hamdan (in 63)


<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR