Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Fotboll
U04

Sammanfattning U04 våren 2019
2019-07-07 15:53

U04/15 har genomfört vårens matchspel på ett fantastiskt bra vis. Nedan presenteras lite vad laget presterat denna vår.


U04/15 hade två lag i seriespel. Man deltog i U15 Skåneserie B där man fick en mittplacering. Laget har potential att ligga högre i denna serie. Man deltog även i lokal serie B men eftersom truppen är på gränsen till för liten och då många spelare i truppen deltar i bägge serierna så vanns denna serie överlägset. Här kan vi konstatera att vi spelade i fel serie.

 

Under året har U04 levererat spelare till dessa lag i föreningen:


U16 Skåne A: 1 st. spelare har deltagit vid ett tillfälle. Konfirmationsläsning samt spel i eget lag har hindrat fler chanser för denna och andra spelare.


U16 Lokal A: 9 st. olika spelare har deltagit vid ett tillfälle. Liksom ovan har konfirmationsläsning samt spel i eget lag hindrat fler från chanser till spel.


U15 Skåne B: De flesta i truppen har deltagit. Här har även 6 olika spelare från U05/14 deltagit.


U15 Lokalt B: De flesta i truppen har deltagit.


I U04-truppen finns det spelare som har potential att konkurrera på högre nivå. Det har dock varit svårt att få till samarbeten både med U03 och U05 under våren bland annat pga. spel i två serier. Å andra sidan har alla i truppen fått matcher kontinuerligt. Åldersgruppen kommer slås samman med U03. En särskild nyhet ägnas åt detta.

//ledarna
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR
 
 
Gilla oss på Facebook