SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
P05

U05: En summering av våren.
2020-07-08 10:05

Vi har verkligen sett imponerande prestationer av våra grymma 05:or under första halvan av 2020, där man varit obesegrade i hela 22 matcher (21 vinster!!!). Tunga vinster och grymma prestationer mot motståndare som Trelleborgs FF, Malmö FF 06 och Malmö FF 05, men mest imponerande är ändå de utvecklingssteg som var och en av killarna tagit och hur laget spelar fotboll. Lagets och individens tränings- och matchprestation är såklart det viktigaste och därför är det fantastiskt att se var och ens vilja till att utvecklas och framför allt ”hungern efter att hela tiden förbättra sig”.


Först lite sommaruppehåll och redan nu ser vi fram emot en ”mer normal” höst. Innan dess väntar dock en härlig utmaning i Göteborg med riktigt utvecklande matcher.

 

05:orna har nämligen blivit inbjudna av IFK Göteborg till en matchcamp under v29 (torsdag – söndag) där laget kommer möta Djurgårdens IF, BK Häcken, IFK Norrköping samt IFK Göteborg. Utvecklingen fortsätter för våra 05:or, detta är bara början! Glad sommar önskar både spelare och ledare.

 

Ps. Ni kan följa våra matcher i Göteborg på Min Fotboll. (Instagram IFK Hässleholm 05 där även länk till min fotboll finns) Ds.


//ledarna

 
NÄTVERKSMEDLEMMAR