SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Hässleholm Akademi

 

IFK Hässleholms vision är att erbjuda unga spelare i föreningen möjligheten att utvecklas som fotbollsspelare såväl som individer. En konkret målsättning är att flertalet av spelarna i A-laget skall komma från de egna ungdomsleden. För att uppnå detta krävs att föreningen jobbar på ett systematiskt, strukturerat och uthålligt sätt.

 

Under snart två års tid har föreningen arbetat med att skapa en tydligare organisation, förbättra och dokumentera rutiner, samt rekrytera tränare och ledare. Målsättningen har varit tydlig; att klara kraven för en akademi enligt Svensk Elitfotbolls normer och regelverk. Regelverket omfattar hela föreningen och ställer krav inom flera områden från värdegrund och strategi till utbildning och utveckling av tränare och ledare. 

I början av december fick vi resultatet efter ett föreningsbesök: IFK Hässleholm uppfyller med råge de krav som ställs på en akademi och vi kan därför stolt titulera vår ungdomsverksamhet: IFK Hässleholm Akademi. När vi lyckats ta oss till division 1 kommer vi dessutom att kunna kalla oss certifierad akademi.

 

Bedömningen är ett kvitto på att vi arbetar på ett sätt som skapar bästa möjliga förutsättningar för våra barn och ungdomsspelare. IFK Hässleholms akademisatsning är långsiktig och uthållig, med en övertygelse att kvalitet föder framgång.

 

Om ni önskar mer information om IFK Hässleholms Akademi är ni välkomna att kontakta,

 

Akademichef   Fredrik Ahlgren     0730-74 93 59

 

e-postaderess:       akademi@ifkhassleholm.se

 

 
NÄTVERKSMEDLEMMAR