SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Juniorer

IFK Hässleholm U19 Akademi

Välkomna till IFK Hässleholms U19-lag.

Nedan följer våra förväntningar på er:
1. Vill man spela här förväntas man komma på alla våra träningar i veckan.
2. Kan man inte delta på en träning måste man meddela någon tränare i god tid innan träningsstart.
3. Man ska alltid hålla alla tider.
4. Alla provspelare MÅSTE gå genom vår huvudtränare. Numret hittar ni under fliken "kontakt".
5. Man ska ha rätt inställning samt en bra attityd. Detta gäller både på och utanför planen. 
6. Mobilförbud i omklädningsrum och klubbstuga. Innan träning, efter träning samt under och efter matchsamling.

Ledarna
Referat: Lunds BK - IFK Hässleholm
Lunds BK - IFK Hässleholm 0-2 (0-0)
2022-04-21 12:55

Seriens andra omgång spelades mot Lunds BK på Klostergården. Ett Lunds BK som är ett andralag för bästalagets bänkspelare samt för U17-spelare att få kliva upp.

Vanligtvis för andralag likt dessa så är de starkare på hemmaplan.
Uppladdningen blev skakig då material hade glömts, material som koner, västar och till och med en del strumpor. Oproffsigt kan man tänka men det är sånt som händer, inte ofta men det händer. Lund var dock schyssta och lånade ut ett par strumpor till oss.

Vid matchstart hade vi ingen domare, förstadomaren fick inte döma och detta kom de tydligen på när matchen skulle starta. Istället blev vi 20 minuter sena till matchstart. Oproffsigt kan man tycka och denna gången kan jag inte försvara någon.

Iallafall, tillbaka till matchen.

Vi står för en mycket bra insats och vi visar på en otrolig karaktär. Oavsett utvisningar, domarbeslut eller efterslängar så tuggar vi vidare och kämpar något ofantligt. Vi ger aldrig upp, vi ger varandra energi och glädje genom att fira, berömma och peppa varandra.

Att vi inte låter uppladdningen påverka oss på något vis visar på en mentalt stark grupp av spelare.

En insats som gör en stolt och riktigt glad.

Referat: IFK Hässleholm - Kvarnby IK 1
IFK Hässleholm - Kvarnby IK 10-1 (4-0)
2022-04-13 16:46

Under söndagens spelades årets seriepremiär. Kvarnby IK stod för motståndet, ett Kvarnby som vi trodde vi kände väl som U19s motsvarighet till engelska Burnley. Vanligtvis ett väldigt defensivt lag, ett väldigt bra defensivt lag. De brukar vara otroligt disciplinerade och släpper inte till många chanser.
Denna gång, med nya tränare, försökte dem spela en mer öppen fotboll och inte på något vis en defensiv fotboll. Att helt ändra arbetssätt tar tid och kräver mycket, särskilt när det sitter i väggarna som hos Kvarnby. Därför har jag mycket respekt för det som tränarna kämpar med.

Matchen i sig var inget att snacka om, som man ser på resultatet. En bra insats rakt igenom, vi tappade inte fokus och vi spelade för varandra rakt igenom. 
En bra start på säsongen och väldigt skönt sätt att studsa tillbaka på efter DM-uttåget mot Råå IF.

Referat: Hässleholms IF - IFK Hässleholm
Hässleholms IF - IFK Hässleholm 2-2 (1-1)
2022-03-13 20:01

Hässleholmsderby stod på agendan denna lördag. Bägge lagen kom in i matchen rejält taggade, som det bör vara vid ett derby. Två lag som känner varandra väl, särskilt efter HIFs frimånads-operation.

Detta spädde bara på rivaliteten grabbarna emellan då många är goda vänner utanför planen.

Matchen i sig var jämn och lagen tog turer i att ha innehavet. HIF skrapar inte fram några jättechanser under 90 minuter. Ett frisparksmål och ett mål där vi blev lite passiva.
Vi skapar en del bra chanser under matchen och bör nog gjort något mål till men i slutändan en relativt rättvis poäng. Nu gäller det i sista omgången, vi och HIF ligger på 4 poäng. Däremot har vi bättre målskillnad, vi behöver göra en del mål mot Hörby för gruppvinsten. Om detta inte sker så är det inte jordens undergång, ettan & tvåan går vidare.

Vi gratulerar även Gustav Persson som blev inkallad två timmar innan match och får därmed göra sin U19-debut!

IFK - Åhus Horna BK 7-0 (3-0)
2022-03-06 19:20

Tävlingssäsongen inleddes under söndagseftermiddagen mot Åhus Horna BK.
Vi alla visste att tre poäng var ett krav då både ettan och tvåan går vidare till slutspel. Vi visste att vi nu måste gå för ett resultat till skillnad från träningsmatch där man går för att komma igång inför säsongen.

Det blev en islossning för laget och bollarna rullade in hipp som happ. Vi fick flera olika målskyttar och luftade flera spelare.

Tre poäng, sju mål och en hållen nolla - en bra dag på planen helt enkelt.

Tävlingssäsongen kickar igång!
2022-02-22 15:49

Vecka nio kickar tävlingssäsongen igång. Den årliga upplagan av distriktsmästerskapen (DM) stundar, IFK finner sig i en grupp tillsammans med Åhus Horna BK, Hörby FF och lokalrivalen Hässleholms IF.

I biderna övanför finner ni spelschema och grupp. Under fliken "Tabeller & Serier" kan ni se en tabell som uppdateras efter varje match vi spelat.

Vi går in i gruppspelet den 6/3 kl. 14.00 mot Åhus på Österås. Derbyt spelas den 12/3 kl. 12.00. Gruppspelet avslutas mot Hörby den 20/3 kl. 14.00, även denna på Österås.

Välkomna till Österås!!

IFK - Ystad 1-0 (0-0)
2022-02-13 12:15

Fler bilder (+4) >>
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 19/5 19:15
3 - 0  
Sön 15/5 11:00
2 - 0  
Lör 7/5 12:00
1 - 3  
Sön 1/5 17:00
2 - 0  
Sön 24/4 16:00
2 - 3  
Ons 20/4 19:00
0 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 23/05 14:22 
Hem, 10/05 20:47 
Hem, 05/05 21:13 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR