SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Juniorer

IFK Hässleholm U19 Akademi

Välkomna till IFK Hässleholms U19-lag.

Nedan följer våra förväntningar på er:
1. Vill man spela här förväntas man komma på alla våra träningar i veckan.
2. Kan man inte delta på en träning måste man meddela någon tränare i god tid innan träningsstart.
3. Man ska alltid hålla alla tider.
4. Alla provspelare MÅSTE gå genom vår huvudtränare. Numret hittar ni under fliken "kontaktinfo".
5. Man ska ha rätt inställning samt en bra attityd. Detta gäller både på och utanför planen. 
6. Mobilförbud i omklädningsrum och klubbstuga. Innan träning, efter träning samt under och efter matchsamling.

Ledarna
Ystad IF FF - IFK Hässleholm 1-4 (1-1)
2022-08-22 13:47

IFK, på jag efter sin första trea, åkte till Ystad för match. Vi visste en del om Ystad, ett lågt kompakt lag men snabba direkta omställningar. Ett fysiskt lag som ofta söker inlägg till sina starka forwards.

Vi var angelägna om att hålla oss till vårt spel utan att falla ner i deras tempo. Precis som mot Torn senast hade vi bra kontroll på matchbilden, vi kom till okej chanser utan att låta Ystad skapa något.

Vi gör 0-1 efter en fin frisparksvariant av Midde och Mustafa, den sistnämnda slår in bollen.

Efter lite felbeslut bjuder vi in Ystad till ett par hörnor. Dem gör mål från en med halvlekens sista spark.

I omklädningsrummet var det irriterat men väldigt fokuserat, vi visste att vi var bättre och att vi kunde vinna denna matchen.

Andra halvlek tar sig som första, kontroll och tålamod. Mustafa får sitt andra mål i matchen och Kays står för mål nummer tre.

Vi byter in Linus för att få han löpningar, efter bara ett par minuter på planen dribblar han förbi två och rullar in bollen. 

Slutresultatet skriva till 1-4. Redan på onsdag kommer nykomlingen Linero på besök med tre raka vinster i ryggsäcken. Därefter blir det en tripp till Eslöv, på söndag.

Referat: IFK Hässleholm - Torns IF
IFK Hässleholm - Torns IF 2-3 (1-1)
2022-08-15 10:00

Torn kom till Österås i den andra serieomgången. Torn som vann serie förra säsongen visste vi skulle bli en tuff uppgift. Dock saknar vi aldrig tro på oss själva och visste att vi skulle kunna vinna om vi höll en hög nivå.

Efter en poäng senast mot Lund var det bara tre poäng som gällde mot Torn.
Det var en match med två ansikten, det som utspelade sig på planen och resultatet. Vi har totalkontroll på matchbilden. Torn lägger sig i ett kompakt försvarsspel och gör det svårt för oss medan de väntar på kontringar. Vi gör det bra i vårt omställningsspel och stoppar deras försök.

Första målet kommer när Ludvig friställer Linus som kan rulla in bollen. 1-0 var ett rättvist faktum. Detta stod sig fram till Torn får sitt första skott mot mål efter en frispark där vi tappar markeringen. 1-1 står sig till andra halvek.

I andra halvlek tvingas vi till två byten, Linus skadar sig efter att ha blivit nersparkad i straffområdet och Ludvig behöver byta. Ali och Jan kommer in.

I andra halvlek förtsätter vi kontrollera, Torn fortsätter försvara och kontra. Vi kommer inte till många jättechanser men vi kommer till halvlägen som vi inte uynyttjar. Istället för skjuta väljer vi att göra det svårt.

Torn gör 1-2 på sitt andra skott i matchen efter att en mittback fått driva förbi fem av våra spelare. När vi väl tar en frispark är det för sent, precis utanför straffområdet. Bollen skjuts genom muren, via spelare, in i mål.

Vi hinner kvittera genom Jens som gör sitt första mål för klubben men det står sig inte mer än några minuter. Torn får en hörna som vi rensar undan men efter ännu ett misstag av oss friställs Torns forward, från vår passning, och han kan rulla in den.

En otroligt tung förlust som är helt vårt egna fel - trots uteblivna domarbeslut. Nu gäller det att bryta ihop och höja sig rejält. Nästa match är på fredag mot Ystad. 

Elias Olsson till Markaryds IF på lån!
2022-08-13 12:49
Elias i matchen mot Hörby i DM.

Imorgon spelar vår kapten, Elias Olsson, sin sista match för U19.
Elias har blivit utlånad till Markaryds IF I toppen av division fyra. Vi gratulerar Markaryd till ett riktigt kap.
Stort tack Elias för dessa sex åren där vi fått följa dig genom ungdomslagen. Vi önskar dig ett stort lycka till samtidigt som vi inte tror att du behöver det.
Kör över dem!

Meraj Haidari uppflyttad till A-truppen!
2022-08-13 12:42
Meraj i matchen mot Råå i DM.

Meraj blev inför säsongsåterstarten uppflyttad till A-truppen. Han fick hoppa in i 3-3 matcjen mot division ett-laget Lunds BK men har gjort inhopp tidigare.

Midde ansluter som den tredje 05an i A-truppen. Sedan tidigare återfinns Viktor Ahlgren och Max Nilsson i truppen.

Vi säger stort grattis och önskar Midde ett stort lycka till!

Referat: IFK Hässleholm - Ystads IF FF 1
IFK Hässleholm - Ystad IF FF 4-1 (0-1)
2022-06-05 21:44

Under söndagseftermiddagen kom Ystad på besök till Österås IP. Vi ville bygga vidare efter vinsten senast mot Lödde, Ystad ville plocka poäng för att unvika en nedflyttningsstrid.
Vi visste inte mycket om Ystad och deras arbetssätt och för en gångs skull gick vi in i en match utan att veta vad de skulle bjuda på.

I första halvlek dominerade vi men lyckades inte skapa några jättechanser. När vi kom till lägena så gjorde vi det svårt för oss själva genom att trassla till det. Ystad får ett mål efter passivt försvarsspel.

Andra halvlek är ännu mer dominant från IFK, vi gör fyra mål och vi spelar av matchen lugnt och bra. En rakt igenom bra prestantion där vi dominerar matchen igenom.
Nu väntar en vecka utan match där en stor del av våra 03or tar studenten. Nästa match är hemma mot Klagshamn tisdagen den 14/6.

Två spelare från U19 uttagna till landslagsläger!
2022-05-30 10:54
Jussi Tikkanen & Max Nilsson

Under förmiddagen tog P17-förbundskaptenen ut spelare till landslagsläger på Bosön!

I truppen som samlas den andra juni finns Max Nilsson och Jussi Tikkanen.

Max som blev uppflyttad till A-laget för ungefär ett år sedan och som blivit en startspelare under den tiden. 

Jussi som varit en viktig spelare för U19 sedan han blev uppflyttad från U17. Även han har fått debutera för A-laget i division två.

Vi säger stort grattis och önskar dem lycka till på landslagsamlingen.

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 30/09 22:14 
Hem, 27/09 22:18 
Hem, 22/09 21:41 
Hem, 15/09 13:40 
Hem, 11/09 15:40 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR