SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
P06

U15
Välkomna till P06

Referat: IFK Hässleholm - Helsingborgs IF
2020-06-23 15:23
Tufft och intensivt hela matchen igenom

Våra U06 har tränat på och matchat ordentligt sedan starten av maj. Vårsäsongens många matcher avrundades i helgen med en tuff match mot Helsingborgs IFs U06. Lagen turades om att ha initiativet och den jämna matchen stod 3-2 till helsingborg med 10 minuter kvar av matchen. IFK trycker på för kvittering i slutet och när man öppnar upp sig bakåt så går HIF upp och avgör matchen. Resultatet blir till slut 2-5 i HIFs favör, men våra killar skall ha en stor eloge för en bra match och hela truppen för en fin vårsäsong. Nu längtar vi till att höstsäsongens seriespel startar.


//Ledarna

Följ oss i appen "Min Fotboll"!
2019-11-07 13:40

 

Följ oss gärna i SVFF:s nya app "Min Fotboll". Härifrån kommer vi att direktrapportera ifrån våra matcher. Vi kommer även att livesända en hel del matcher via denna appen.

 

"Memory Lane"
2019-11-07 11:31
Minnen för livet...... En kärleksfull tillbakablick på alla fina minnen vi har ihopa ❤
Islam Mireé och GAIS U06/13 till Hässleholm
2019-10-01 11:25

Söndagen den 6/10 kommer GAIS U-lag födda 06 till Hässleholm för två matcher mot IFK Hässleholms U06- och U05-lag. Med som ledare för GAIS kommer Islam Mireé som tidigare varit spelare i IFK Hässleholm. Förutom att han är känd i klubben för att vara en särdeles trevlig prick så var han även en duktig fotbollsspelare och avgjorde bl.a. ett av de tidigaste derbyna.


Inför mötet med Gais passade vi på att ställa några frågor till Islam:


Vad har du gjort sedan du lämnade IFK?

Sedan jag lämnade IFK har jag hunnit spela i en rad olika lag i både Halmstad och Göteborg, där jag varit bosatt efter flytten från Skåne.


Spelar du nån fotboll idag?

Idag spelar jag för ett div 6 lag i Göteborg. Det händer dock inte så ofta då jag inte hinner. Sen är jag tränare för Gais U13 vilket tar det mesta av min fotbollstid.


Vad jobbar du med? 

Jag arbetar som produktionschef på skanska i Göteborg.


Civilstånd?

Singel


Varför är du ledare i Gais U13?

Jag halkade in via en arbetskollega och hjälpte till på Gais open som är deras egen cup. På den vägen var det.


Vad tycker du om att vara u-ledare?

Det är väldigt roligt, framförallt att se ungdomar utvecklas och växa både som fotbollspelare och personer.


Det skall bli kul att få hit Islam och hans gäng på söndag. Vi kommer att bjuda GAIS och alla besökare på en heldag i sann IFK-anda.


VÄLKOMNA.

  • //Ledarna U05 och U06

  • Träningstider hösten 2019
    2019-08-02 08:47
    Träning på G-planen tis och tors 18.30-20.00 från och med 6 augusti.
     
    NÄTVERKSMEDLEMMAR