IFK Hässleholm
Fotboll
Herr
2018-04-16 13:15, Herr
 
Herr
Referat: Nässjö FF - IFK Hässleholm
Nässjö FF-IFK 1-0 (1-0).
2018-04-15 04:46, Herr
Nässjö FF-IFK 1-0 (1-0).

En orgie i missade frilägen, så såg det ut i andra halvlek när IFK förlorade mot Nässjö, vilka nu gick upp i serieledning. Nässjö spelade ganska fult och fick ett rött kort och sju gula. Smålänningarnas 1-0 var en mycket vacker nick efter fint inlägg och det skulle visa sig bli matchens enda fullträff och faktum är att det kunde blivit även 2-0 om inte Alexander Nilsson i IFK-buren räddat ett friläge. Men i andra skulle IFK vänt matchen och gjort ett par mål på alla sina målchanser, Mike Andrew missade flest och även Tommy Filipovic hade bra möjligheter överlista Nässjös suveräne burväktare, men turen var inte på IFK:s sida. Tilläggas bör att alla kämpade väl och målen kommer säkert i nästa match, som spelas på Österås A-plan, den första på "Nya Österås" där åskådarna får chansen provsitta nya läktaren.


IFK ställde upp med följande lag: Alexander Nilsson - Philip Bengtsson, Linus Svensson, Isak Olsson, Danny Gunnarsson - Egzon Ademi, Patrick Osiako, Mike Andrew - Filip Ranmo, Tommy Filipovic, Waed Shaif.
Filip Thurn, Ikose Abelto och Mohammed Resulovic kom in i andra halvlek.

Herr
Referat: IFK Hässleholm - Lindsdals IF
IFK-Lindsdal 4-0 (1-0).
2018-04-07 19:10, Herr

Fler bilder (+4) >>
IFK-Lindsdal 4-0 (1-0).
Mål: Tommy Filipovic 2, Filip Ranmo 2.

IFK tog en tung premiärseger då man besegrade småländska Lindsdal med hela 4-0 i seriepremiären och det skedde på Österås konstgräs. Det var en straff som öppnade målskyttet, Mike Andrew gjordes ner efter att ha förflyttat bollen ända in i straffområdet och sedan var det Tommy Filipovic som säkert placerade in 1-0. Lindsdal var inte ofarliga och hade en del chanser, men det var IFK som var vassast och efter ett par rungande skott i överliggare och stolpe av Mike Andrew så var det åter Tommy Filipovic som vackert nickade in ett inlägg från Philip Bengtsson och 2-0 var ett faktum. Filip Ranmo gjorde sedan ytterligare två mål, ett sedan Filip Thurn räddat bollen från att gå över linjen och han fick till ett perfekt inlägg som Ranmo nickade in och samme man kunde i slutminuterna trycka in 4-0 efter inlägg från Mohamed Hamdan.
Många var bra i gulsvart denna soliga eftermiddag, allra bäst var försvarsresen Linus Svensson, som agerade mittback tillsammans med unge Isak Olsson. På mittfältet kunde Patrick Osiako genomföra en hel match och han hade en lugnande inverkan genom sitt säkra bollhållande, Egzon Ademi kämpade storstilat och hans första halvlek var nog den bästa i IFK-tröjan. Tommy Filipovic löpte och kämpade i 90 minuter, precis som Mike Andrew, Filip Ranmo och Waed Shaif.
IFK-tränaren Daniel Nilsson fick äntligen den drömstart som en premiärseger innebär, det var varit några premiärförluster i rad, senast Daniel fick en seger i premiären blev det serieseger...IFK ställde upp med följande lag: Alexander Nilsson - Philip Bengtsson, Linus Svensson, Isak Olsson, Danny Gunnarsson - Egzon Ademi, Patrick Osiako, Mike Andrew - Filip Ranmo, Tommy Filipovic, Waed Shaif.
I andra halvlek kom Filip Thurn, Carl Mujaguzi och Mohamed Hamdan in. 

Herr
Seriepremiär
2018-04-05 05:22, Herr
 
Knatteinskrivning 7/4 på IFK´s klubbstuga
2018-04-04 01:37
Alla små knattar födda 2009 - 2013 är välkomna till
vår klubbstuga kl 10 - 11,30
se annonsen för mer info!
Välkomna IFK Hässleholm
Föreningsdagar på INTERSPORT
2018-03-31 01:48
Nu är dags att förnya upp sina träningskläder!
Alla är välkomna till INTERSPORT´s föreningsdagar!
se informationer Överst på sidan!
INTERSPORT / IFK Hässleholm
Herr
Referat: IFK Hässleholm - Hittarps IK
IFK-Hittarp 1-2 (1-1).
2018-03-30 17:55, Herr
IFK-Hittarp 1-2 (1-1).
Mål: Tommy Filipovic.

IFK förlorade genrepet div.2-kollegan Hittarp, ett mycket bra och stabilt lag, men det var IFK som började bäst och det var Tommy Filipovic som inledde målskyttet. IFK fortsatte trumma på, men så fick Patrick Osiako en armbåge i ögat och tvingades utgå efter en kvart och de gulsvarta tappade spelet, Hittarp tog över allt mer och kvitteringen kom strax före halvtidssignalen.
Resultatet såg ut att stå sig, men en passning in i banan gav Helsingborgs-laget fritt fram att göra segermålet några minuter före slutsignalen.
Hittarp har ett rutinerat lag, här fanns Mikael Dahlgren, som spelade i gulsvart för drygt tio år sedan och då gjorde en helt magnifik säsong, Jacob Gudiol är en annan som spelat i IFK och målvakten Calle Lindell, som inte stod idag efter en tids förkylning, vaktade ju IFK-målet i flera säsonger.
I IFK var Alexander Nilsson säker i mål, Linus Svensson rensade bort det mesta och i denna match hade han en ny partner som mittback, Egzon Ademi, som även han skötte sig bra.

IFK ställde upp med följande elva: Alexander Nilsson - Philip Bengtsson, Linus Svensson, Egzon Ademi, Danny Gunnarsson - Carl Mujaguzi, Patrick Osiako, Gustaf Lindroth - Filip Ranmo, Tommy Filipovic, Mike Andrew.
Mohammed Resulovic ersatte Osiako efter 15 minuter, i andra kom även Joel Andersson, Filip Thurn och Waed Shaif in.

Nyheter från våra lag
Herr, 16/04 13:15 
Herr, 15/04 04:46 
U09, 12/04 09:53 
Herr, 07/04 19:10 
Herr, 05/04 05:22 
 
 
Gilla oss på Facebook
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR