--------------------------------------------------
Gilla oss på Facebook
--------------------------------------------------
NÄTVERKSMEDLEMMAR
Sommarfotbollskolan 2016
Nu äntligen är det dags att anmäla sig till årets sommarfotboll

I år återgår vi till 2 veckor 13-23 juni
alla killar är välkomna, ålder 6-14 år!

Tänk på att anmäla dig i god tid!

Du kan anmäla dig direkt >>> HÄR! <<<

Ytterligare information hittar du under länken
till vänster
Aktiviteter / Arrangemang / Sommarfotbollskola

Herrar
IFK-IFK Berga 2-2 (2-2) Halva potten 3460kr till 6043
2016-05-21 17:19, Herrar
IFK-IFK Berga 2-2 (2-2)
Mål: Kojo Annor, Mike Andrew.

Kamratkollegorna från Hässleholm och Berga delade broderligt på poängen på lördagseftermiddagen genom att spela 2-2 på Österås. Efter elva minuter gjorde gästerna 0-1, men redan minuten efter kvitterade IFK genom Kojo Annor. Sedan missade Mike Andrew en straff sedan han själv blivit nergjord, men revanscherade sig sekunderna senare då han gav IFK ledningen efter ett inkast.Tyvärr kvitterade smålänningarna redan i det efterföljande anfallet efter klent försvarsspel av de gulsvarta. 
IFK hade sedan massor med chanser men det blev inte fler mål denna eftermiddag.IFK ställde upp med följande elva: Krenar Ejupi - Diego Delgado, Axel Harletun, Ameer Naseer, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Filip Ranmo, Mike Andrew - Mert Yanev, Kojo Annor, Florent Stagova.

Erik Åberg kom in redan i första halvlek och i slutminuterna kom även Elliott Nilsson in.
Sommarfotbollen 2016
2016-05-20 20:24
Nu är det dags!
Årets sommarfotbollsskolan!

Välkomna att anmäla er!
mvh//Sune
IFK´s reselotteri
2016-05-20 20:05
Missa inte chansen att vinna drömresan. Köp IFKs reselott med en vinstpott påheja 75000kr. Kontakta Ronnie Carlsson via kansliet.
Herrar
IFK VIDARE I DM
2016-05-18 22:30, Herrar
Staffanstorp-IFK 1-2 (0-0, 1-1 full tid)
Mål: Florent Stagova, Ameer Naseer.

15-årige Elliott Nilsson  gjorde A-lagsdebut i DM-matchen mot Staffanstorp och det var meningen att han skulle få minst en halvlek, det blev fyra… Elliott som fyller 16 i augusti, fick 118 (!!!) spelminuter och gjorde en fullt godkänd debut som toppanfallare även om han inte kom med i målprotokollet, han hade ett par chanser och var ytterst nära att debutmåla.
Det var alltså oavgjort efter 90 minuter efter att IFK dominerat, dock var det div.lll-laget som tog ledningen och IFK kvitterade, båda målen mitt i andra halvlek.
Efter en mållös första förlängningskvart så var det IFK som gjorde segermålet och det var inhopparen Ameer Naseer som klev fram och skickade gulsvart vidare i DM.

IFK ställde upp med följande elva: Alexander Nilsson - Joel Andersson, Axel Harletun, Linus Svensson, Diego Delgado - Danny Gunnarsson, Philip Bengtsson, Filip Ranmo - Mert Yanev, Elliott Nilsson, Florent Stagova.

I andra halvlek kom Ameer Naseer och Erik Åberg in och i förlängningens sista minuter kom ytterligare en 15-åring in, James.
2016-05-17 10:09
 
Herrar
Asarum-IFK Hässleholm 3-1 (2-1)
2016-05-14 18:30, Herrar
Asarum-IFK-Hässleholms IF 3-1 (2-1).
Mål: Filip Ranmo.

IFK förlorade bortamatchen mot Asarum med 1-3 efter en ganska dålig insats av de gulsvartrandiga. Enkla försvarsmisstag ledde till tre baklängesmål, det sista efter frispark och där bollen tar på en IFK-spelare och ändrar riktning. Det var Asarum som inledde bäst och gjorde både 1-0 och 2-0 innan Filip Ranmo reducerade och i andra var det IFK som tryckte på och mot slutet gick man ner på en trebackslinje för att få mer tryck, men det var då som blekingarna fick den ödesdigra frisparken och kunde avgöra.
Pontus Björnsson och Diego Delgado byttes tidigt in i andra halvlek och gjorde bra insatser på den hårda och knutiga planen, om möjligt snäppet sämre än Österås.
Det torde väl stå helt klart nu att Österås A-plan helt bör läggas om, dels är den i miserabelt skick och för ett par veckor sedan fick IFK flytta en A-lagsmatch till B-plan på grund av att den var vattensjuk. Nu när arenan skall byggas om till hösten så står det klart att A-planen måste göras om helt.


IFK ställde upp med följande elva: Krenar Ejupi - Joel Andersson, Linus Svensson, Ameer Naseer, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Kevin Thompson, Filip Ranmo, - Kojo Annor, Mike Andrew, Florent Stagova.

I andra halvlek kom Pontus Björnsson, Diego Delgado och Axel Harletun in.
Nyheter från våra lag
Herrar, 18/05 22:30 
Historia, 13/05 22:11 
Herrar, 08/05 21:14 
Herrar, 03/05 22:23