--------------------------------------------------
Gilla oss på Facebook
--------------------------------------------------
NÄTVERKSMEDLEMMAR
Julgranar på Maxi & Buskis i Stoby
2016-11-30 06:30
Julgranar säljs av IFK på Maxi från den 8/12. 
BUSKIS i Stoby bygdegård. Alla intäkterna går till IFK. 

Black Friday och lönedag!
2016-11-23 15:31
Nu är det Black Friday - glöm inte att gå via Sponsorhuset!
Fredagen den 25 november kommer att vara fullproppad med erbjudande från massor av kända nätbutiker. Glöm inte att gå via Sponsorhuset när du ska handla. Det tjänar både du och IFK Hässleholm på: www.sponsorhuset.se/ifkhassleholm/rea-kampanjer
Bollkul
2016-11-02 20:57, Bollkul
 
Herrar
BÄST I STA´N
2016-10-15 17:39, Herrar
BÄST I STA´N

IFK-Kvarnby 3-2 (1-0).
Mål: Kevin Thompson 2, Mike Andrew.

IFK besegrade Kvarnby - och blev bäst i sta´n. Det var Mike Andrew som inledde målskyttet då han rann igenom efter fin skarvnick från Filip Ranmo. Mike rundade Kvarnby-keepern och detta hände i 33:e minuten och resultatet stod sig i halvtid. Tio minuter in i andra kvitterade Kvarnby, men IFK replikerade snabbt och denna gången var det Mike Andrew som elegant spelade fram Kevin Thompson och så stod det 2-1. En kvart före slut var det repris på 2-1 målet och Kevin kunde göra sitt trettonde mål och blev därmed målbäst i IFK.
17-årige Erik Åberg gjorde sin tredje raka match från start och gjorde det bra, liksom alla IFK-spelare denna lördagseftermiddag som var final på en underbar säsong av det gulsvartrandiga, 26 seriematcher och flera matcher i Svenska Cupen som DM. Om man summerar säsongen så startade IFK med två förluster, sedan hade IFK en svit på 14 matcher med endast en förlust, en otrolig svit. Efter detta kom en tung period där IFK förlorade flera matcher - och så avslutades säsongen med tre raka segrar - snyggt jobbat av tränare, spelare och övriga ledare.


IFK ställde upp med följande elva: Krenar Ejupi - Diego Delgado, Ayanda Nkili, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Erik Åberg, Philip Bengtsson, Kevin Thompson - Kojo Annor, Filip Ranmo, Mike Andrew.
I andra halvlek kom Joel Andersson in istället för Mike Andrew.


50/50-lotteriet: Lott nr 9266 och vinsumman 3.050 kronor.

U03
Sammanfattning utesäsong 2016 för U03
2016-10-14 16:10, U03
Grynig och liten bild, men vi väntar på en med bättre upplösning
Då var det dags att summera utesäsongen 2016 för U03.

Vi har varit uppemot 35 inskrivna spelare under året som spelat match och tränat. Vi avslutar dock säsongen med 29 inskrivna spelare efter en del avhopp efter Gothiaäventyret. I höst har det dykt upp ytterligare 11 spelare på våra träningar som eventuellt skall börja nu när höstsäsongen är över.

Vi har varit med i två cuper utomhus i år. Vintercupen med lag mestadels från västra Skåne lyckades vi vinna och Gothiaäventyret är en historia för sig. Den var lyckad på alla vis även om resultaten kanske inte gick med oss riktigt. En lärdom och ett minne för livet var det i alla fall.

Träningsfliten går lite upp och ner för de olika spelarna över en säsong, men vi har sett att några spelare har fått en extra kick och det syns i statistiken. Det syns även att det ger resultat för den enskilda individen.

Vi har gått fram starkt i år och vi ser att vi mognat i vårt spel samtidigt som vi klarat av att hantera den bättre fysik som killarna får. Vi har utvecklat vårt sätt att spela teknisk fotboll baserad på att flytta bollen snabbt och effektivt med få tillslag. Det innebär inte att vi vinner alla matcher, men på sikt kommer det att ge resultat. Ibland går det kanske lite för fort och vi skulle ibland sansa oss lite för att undvika misstag och för att vila med bollen ibland. Vi vill oftast lösa problemen genom rörelse och genom att passa oss ur situationerna. Detta är bra.

Vi har spelat 33 seriematcher i år och vår ambition att i första hand få jämna och tighta matcher kan påvisas genom 16 vunna, 6 oavgjorda och 11 förluster. Vår ambition att direktkvalificera oss till nästa års Skåneserie innebar att vi vann något fler matcher än vad vi normalt sett gör under hösten, men det är ändå 20 olika spelare som deltagit i den serie som är på högsta nivån. Vi har under året gjort 117 mål och släppt in 84 mål.

Heja IFK

//ledarna P03


Bäst i stan ❤️ IFK-fest = Sant
2016-10-11 11:58
Nu samlar vi styrkorna och visar vårt A-lag att vi står bakom dem i årets sista match på lördag 15/10 kl. 14:00 på kulturarenan Österås. Vi måste öva upp oss ordentligt så vi kan ta emot nästa års lag. 
Med gult och svart på östra stå vinner vinner vi division två! 
Passa även på att anmäla er till IFK-festen den 22/10 på Zuperbowl. 
Nyheter från våra lag