--------------------------------------------------
Gilla oss på Facebook
--------------------------------------------------
NÄTVERKSMEDLEMMAR
Kallelse årsmöte

Årsmöte i IFK Hässleholm kommer hållas tisdagen den 14 mars 2017, kl 19.00 i klubbstugan.

 

Till årsmötet finns från styrelsen förslag till stadgeändring.

 

Välkomna! Ingen föranmälan krävs.

 

/Styrelsen

Herrar
Mjällby-IFK 2-0 (1-0)
2017-02-18 21:08, Herrar
Foto Joel Andersson
Mjällby-IFK 2-0 (1-0).

Efter tre segrar stötte IFK på patrull när man gästade div. l-laget Mjällby AIF på Listerlandet.
IFK saknade elva spelare (sjukdom och skador) och hade det tufft i första halvlek varpå man gjorde en fin insats i andra.
-Mjällby satte hög press från start och vi fick kämpa och hamnade för lågt såväl offensivt som defensivt, menar IFK-tränaren Daniel Nilsson.
- Sedan spelade vi upp oss i andra, men det var inte vår bästa prestation, men vi visar en härlig inställning och jobbar för varandra, fortsätter Daniel.
IFK:s kvalfjälte från 2015 Mamudo Moro var bra och spelade fram till ett av målen.
IFK ställde upp med följande elva: Adam Larsson - Robin Svedberg-Roth, Simon Henningsson, Linus Svensson, Philip Wikström - Jonathan Brodén, Ameer Naseer, Danny Gunnarsson - Waed Shaif, Filip Ranmo, Mert Yanev.
I andra halvlek kom Alexander Nilsson, Mike Andrew, James och Elliott Nilsson in, och det var ett ungt lag där tre spelare var födda 2000.
Herrar
IFK-Ängelholms FF 2-1 (2-1)
2017-02-14 21:55, Herrar
IFK-Ängelholms FF 2-1 (2-1).
Mål: Filip Ranmo, Waed Shaif.

IFK tog tredje raka segern när man mötte div. l-laget Ängelholm hemma på konstgräset. IFK spelade mycket bra i första och bjöd på två vackra mål:
• 1-0 Filip Ranmo, Kojo Annor lade en fantastiskt fin boll bakom backlinjen och Ranmo sprintade loss och placerade in bollen vid stolpen.
• 2-0 Waed Shaif. Mohammed Hadman spelar in från vänster till Filip Ranmo som passar vidare till Waed Shaif, född 2000, som inte gör något misstag.
Ängelholm bjöds in i matchen i slutet av första halvlek när man fick en tveksam straff och så var det reducerat.
Många var bra i IFK och man kunde också notera att Ameer Naseer och målvakten Alexander Nilsson gjorde årsdebut och att det var lika många sjuka i denna matchen som i lördags.
Resultatet stod sig över hela andra halvlek, en halvlek som Ängelholm dominerade.

IFK ställde upp enligt följande: Alexander Nilsson - Robin Svedberg-Roth, Simon Henningsson, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Jonathan Brodén, Ameer Naseer, Kojo Annor - Waed Shaif, Filip Ranmo, Mohammed Hamdan.
I andra halvlek kom Adam Larsson, Philip Wikström, Joel Andersson, Mert Yanev in.
Juniorer
IFK J - Eskilsminne 0-1
2017-02-13 20:03, Juniorer
I årets förstta träningsmatch tog Juniorerna emot Eskilsminne IFs U19 Div1 (J1) lag. Första halvan av matchen fördes av EIF som dock hade svårt att komma till avslut mot ett nytt och flera år yngre IFK. Det fick efter en halvtimme hål på oss efter en halvtimmes tryck på försvaret. Johan hade möblerat om rejält bland killarna och flera är nya för året så det ser ändå lovande ut för framtiden. 
Herrar
IFK-Lödde 2-0 (1-0)
2017-02-11 16:43, Herrar
Läckert mål avgjorde

Mål: Simon Henningsson, Gustaf Linderoth.

IFK vann även årets andra träningsmatch, denna gång mot div. lll-topplaget Lödde och resultatet skrevs till 2-0. 1-0 kom i första halvlek genom nye mittbacken Simon Henningsson efter vackert inlägg från Robin Svedberg-Roth.
2-0, som kom i andra halvleken, var en riktig läckerhet, nye mittfältaren Gustaf Linderoth fick bollen av Mohammed Hamdan och tunnade en Lödde-spelare innan han säkert placerade in bollen med en vänster bredsida.
Många av de nya spelarna fick chansen och gjorde det bra, fem av fjolårets startspelare var sjuka.
-Jag är nöjd med mycket, men vi hade för många bolltapp, konstaterade IFK-tränaren Daniel Nilsson.

IFK ställde upp som följer: Adam Larsson - Joel Andersson, Simon Henningsson, Philip Wikström, Robin Svedberg-Roth - Abelto Ikose, Egzon Adami, Gustaf Linderoth - Filip Ranmo, Mike Amdrew, Lucas.
I halvtid kom Waed Shaif, Kojo Annor, Song och Mohammed Hamdan in och senare i halvleken kom även Jonathan Brodén och James in.
Herrar
19-åring till IFK
2017-02-10 04:10, Herrar
19-åring till IFK

Mohammed Hamdan, 19 år, heter IFK:s senaste nyförvärv. Mohammed är en snabb ytterforward som tränade med IFK redan i höstas och fortsatte träna med IFK i januari.
-Tyckte jag tog kliv varje gång jag tränade med IFK och dessutom har jag kompisar som tycker att IFK är en fin klubb där spelarna utvecklas - och så har dom en spelidé där man spelar en passningsorienterad fotboll med instick och kombinationer, förklarar Mohammed sitt val.
-Håller med, Mohammed tog stora kliv hela tiden och jag gillar spelare som vill utvecklas, förklarar IFK-tränaren Daniel Nilsson.
Mohammed började spela fotboll i Ovesholm som liten knatte, fortsatte lira i Wä IF, sedan i Kristianstads FF och i fjol i Sölvesborg.
-Var tyvärr skadad sex månader i fjol så det blev inte så mycket spel i fjol, berättar Mohammed.
Juniorer
SM-gruppspel i Kallinge
2017-02-05 20:37, Juniorer
Vi har idag varit och spelat SM-gruppspel i Kallinge och det gick inte riktigt vår väg hela tiden. Vi vann de två första matcherna med 8-2 respektive 10-2. Precis som i Helsingborg mot KFC blir vi lite övermodiga av framgången och släpper in ett par billiga mål och efter det kom vi inte igång med vårt annars så bra passningspel. Idag skedde det i gruppfinalen och vi behövde spela minst oavgjort, men BK Astrio gjorde det bra och vann med inte helt rättvisa 5-0. 
Tack till föräldrarna som körde och var med oss idag.
Vi ska ändå vara väldigt stolta och nöjda med vår futsalsäsong som varit helt fantastisk med 1 DM guld (Skånska Mästare) och guld i Kristianstad Arena (Sveriges största futsalturnering) och i Alliansens ProCup.
 Vi har spelat 23 matcher och bara förlorat två. På dessa matcher har vi gjort 78 mål och bara släppt in 24 bollar + 54 i målskillnad på 4 cuptillfällen.
Nyheter från våra lag
U03, 19/02 00:34 
Herrar, 18/02 21:08 
Sportlovscupen, 15/02 00:56 
Herrar, 14/02 21:55 
Sportlovscupen, 14/02 12:41 
Juniorer, 13/02 20:03