--------------------------------------------------
NÄTVERKSMEDLEMMAR
--------------------------------------------------
Gilla oss på Facebook
IFK´s Vårauktion Lördagen 25/4 kl. 12,00
Stortorget
Kl. 10.30
* Peder Lamm värderar era antikviteter
  (ett föremål per person)
* Fyndborden öppnar

Kl. 12.00
* Auktionen startar

Välkomna ner till Stortorget
TOMBOLA på Kvantum
2015-04-20 11:10
Tisdagen den 21:e april kommer föreningen Gamla IFK:are att sälja lotter på Kvantum.
-Det är ett stort tombola-lotteri som vi drar igång och vi kommer att stå fyra dagar i veckan, berättar initiativtagaren Agne Hyllstam och lotteriföreståndaren Ronnie Carlsson kommer själv att svara för försäljningen debutdagen.
-Vi hoppas och tror på god försäljning, deklarerar Ronnie.
Asarum-IFK 2-2 (1-1)
2015-04-18 18:53
Asarum-IFK 2-2 (1-1)
Mål: Martin Tsilfidis, Karim Al-Asi.

IFK var TRE sekunder från tre poäng i den svåra bortamatchen i blekingska Asarum. Domaren hade lagt till tre minuter och efter 92,57 trycker Asarum in kvitteringen, ett synnerligen orättvist resultat.
IFK spelade mycket bra i första halvlek och gjorde 1-0 genom nye Martin Tsilfidis som elegant nickade in ett fint inlägg från Karim Al-Asi. De gulsvarta har många lägen att öka ledningen, men i 40:e minuten kvitterade Asarum efter ett av många långa inkast.
IFK deppade i halvtid och tog sedan ånyo ledningen i andra halvlekens första minut då Ekrem Dibrani smeker in ett inlägg med sin känsliga vänsterfot, Karim Al-Asi springer igenom och skarvar förbi målvakten.
Ekrem Dibrani fick rycka in som högerback eftersom Diego Delgado drabbats av en höftskada och som han gjorde det, inte ett enda misstag på 90 minuter.
Andra IFK-spelare som var bra var målvakten Krenar Ejupi och Martin Tsilfidis.
Det var en stundtals ful match och ett par av Asarums spelare skulle haft varningar omgående, istället var det Linus Svensson som fick första gula kortet. De uteblivna varningarna inledningsvis gjorde att det blev en onödigt ful match.

IFK ställde upp med följande elva: Krenar Ejupi, Ekrem Dibrani, Niklas Jönsson, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Pontus Björnsson, Philip Bengtsson, Anton Pramberg - Filip Ranmo, Martin Tsilfidis, Karim Al-Asi.
I andra halvlek kom Dennis Karlsson, Timi Biotonye och Ilir Salja.
Notiser i mail
2015-04-18 07:19
Hej alla!

Nu kan du som medlem/målsman själv logga in och uppdatera personuppgifter, telefonnummer, mm. Logga in längst uppe till höger och välj Medlem/Målsman och följ anvisningarna. 

Dessutom har vi en ny funktion som gör att det skickas ett mail till alla i den berörda medlemsgruppen om en nyhet läggs in på gruppens sida eller huvudsidan. Om man INTE vill ha dessa mail kan man logga in som medlem/målsman och gå till "notiser" och klicka bort en markering i en ruta. Det är ju bra om ni åtminstone har notiser om lagets nyheter.

/Fredrik
IFK - Rosengård 1-2 (1-1)
2015-04-11 17:46
Mål: Linus Svensson

IFK gjorde en mycket bra match i premiären mot seriefavoriten FC Rosengård, trots detta blev det förlust efter en sen frispark i slutminuterna.
Efter en bra inledning av Rosengård överraskade IFK med en bra sista halvtimma av första halvleken och mycket riktigt kom kvitteringen genom Linus Svensson, Rosengård hade tagit ledningen på en frispark i 19:e minuten.
17-årige Alexander Nilsson fick förtroendet i mål och gjorde en mycket bra insats, Karim Al-Asi gick loss utanför sin ytterback gång på gång, alla i laget gjorde en mycket bra insats.

IFK ställde upp med följande elva: Alexander Nilsson - Diego Delgado, Niklas Jönsson, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Pontus Björnsson, Philip Bengtsson, Anton Pramberg - Filip Ranmo, Martin Tsilfidis, Karim Al-Asi.
Inhoppare som kom in på plan: Ekrem Dibrani och Dennis Karlsson.

IFK - Älmhult 0-2
2015-04-03 18:43
IFK gjorde en slätstruken insats i genrepet mot Älmhult och förlorade med 0-2, matchen spelades på en alldeles utmärkt gräsmatta i Ballingslöv.
Älmhult var tuffare och ville mer och de tuffa tacklingarna gjorde att det blev irriterat på planen. De gulsvartrandiga hade för dåligt bolltempo och bollbehandlingen var inte heller bra, kanske inte så konstigt eftersom det var första besöket på riktigt gräs.
Målvakten Alexander Nilsson skadades redan efter en knapp kvart och ersattes av Krenar Ejupi. Glädjande var att Martin Tsilfidis var tillbaka och spelade andra halvlek.
I andra halvlek flyttades Karim Al-Asi ner på innermittfältet och en del andra ändringar gjordes, men ingenting blev bättre, nu gäller det för spelarna att ta nya tag, nästa lördag är det seriepremiär och då duger inte långfredagens inställning.

IFK ställde upp som följer: Alexander Nilsson - Diego Delgado, Niklas Jönsson, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Pontus Björnsson, Philip Bengtsson, Inatimi Biotonye - Filip Ranmo, Ilir Salja, Karim Al-Asi.
Följande kom in efterhand: Krenar Ejupi, Mert Yanev, Martin Tsilfidis, Ekrem Dibrani, Joel Andersson och Anton Pramberg.
Nyheter från våra lag
Juniorer, 20/04 07:51 
P00, 20/04 07:19 
P99 J2, 17/04 16:04 
Herrar, 17/04 15:31 
P04, 15/04 04-15 
P99 J2, 12/04 22:29