Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Fotboll
U03
Referat: Diverse lag - IFK Hässleholm
Blandade prestationer men avslut i dur för IFK U03/16 på Kristianstad arena cup
2019-01-21 08:27, U03
U03 åkte med tre lag till Kristianstad arena cup 2018-01-18. Samtliga lag blandade och gav i gruppspelen och det var tyvärr endast lag 1 som gick vidare från gruppen trots möjligheter för samtliga lag.

Gruppspelet för lag 1 var lite oroligt. Man inledde mot Eslöv med ett oavgjort resultat och avfärdade Liga06 med en enkel vinst. I den avslutande matchen mot TUFF var man dock illa ute vid flera tillfällen och vi fick pusta ut efter ett oavgjort resultat. Vi gick dock vidare med vetskapen att vi i alla matcher varit spelförande och att målproduktionen bara skulle komma igång, och det gjorde den.

Som tvåa i gruppen fick vi en extra match i sextondelsfinal och vi såg det som en fördel i stället för att behöva sitta och vänta. Svedala spelades ut rejält och vinsten skrevs till 4-0. Därefter togs en stabil seger mot svåra Åhus med 2-0.

I kvartsfinalen ställdes vi mot Stehag och detta blev en match som på alla sätt visar att futsal kan spelas på olika vis. det var total IFK-dominans hela matchen. Trots det låg vi under med 0-2 med 3 minuter kvar. Här visade dock killarna styrka och vände matchen med tålmodigt spel och jävlar anamma. Matchen avgjordes med 6 sekunder kvar.

Även semifinalen blev en nagelbitare. Kristianstad FC höll stånd och trots spelövertag skapade vi inte så många farligheter. Matchen avgjordes på golden goal och där avgjorde Armin och Gentrit matchen för oss. Armin skapade ett två mot ett läge och lade ut bollen till Gentrit som smaskade upp lädret i det vänstra krysset.

Det blev KFC-motstånd även i finalen. Här visade dock vårt lag upp dess hela register med possesionspel, långt spel, tekniska nummer och kraftfulla avslut. Finalen blev en av våra enklare vinster och futsal-älskare fick se det bästa till sist. Gentrit fick hämta pokalen och glädjen var stor.

det var till slut det bästa laget som vann turneringen och de många positiva omdömen vi fick under dagen från åskådare och domare var ett bevis för det. Det skall tilläggas att alla våra killar (totalt 25 st) uppförde sig jättebra hela dagen och flera stannade (efter att de själva fått respass) kvar för att följa vårt kvarvarande lags resa fram till slutsegern. Det kändes som om det var hela lagets vinst efter många års trägna försök.

Grattis U03 och IFK.

//Ledarna 


Herr
Nedräkning har börjat
2019-01-13 20:37, Herr
A-laget drog igång med 12-timmarskickoff på Österås konstgräs. 
Med enkel lunch och mycket träning höll killarna på hela dagen för att fråmåt kvällen laga mat tillsammans i klubbstugan. 
U19
Skånska mästare
2019-01-13 14:09, U19
Framgångarna för våra U-lag fortsätter. Idag blev vårt U17-lag Skånska mästare i futsal!!!!
Fortsättning följer in i SM-slutspel senare nästa år.
U04
Kval till Futsal-SM
2019-01-13 14:07, U04
IFKs fina traditioner i futsalspelet håller i sig. Även i P15 får vi ett fram vårt lag till final i distriktsmästerskapet. Tyvärr blev det förlust mot ett något tightare spelande Kullavägens BK. Trots det blir det en fortsättning med spel i det regionala kvalet till SM-slutspel. Grattis killar och lycka till👏👏.
U19
Juniortränare
2019-01-13 14:04, U19
På tisdag drar träningen igång för våra duktiga juniorer och det sker med en ny tränartrio, Ola Wendel, Sergio Gonzalez och Elias Ulfvik, en intressant trio där Gonzalez är hämtad från Kristianstads FC och där Ola Wendel är ett välkänt tränarnamn i IFK och Elias Ulfvik är en av IFK:s duktiga ungdomar som nu satsar på en tränarkarriär. IFK-juniorerna spelar nu i juniorallsvenskan efter ett lyckat kvalspel under senhösten och det blir väldigt spännande att se hur våra duktiga pojkar hävdar sig mot kvalificerat motstånd.
Julgranslotten
2018-12-30 23:14
5x1000 kronor

Det lönar sig att köpa julgranen av IFK på Maxi!
Sedan tre år tillbaka är det IFK som säljer granar utanför Maxi och alla tre åren har de som köpt julgranar, kungsgranar eller vanliga, deltagit i en utlottning där man vinner Maxi-presentkort.
På bilden ser ni fyra av de fem glada vinnarna, som vinner 1.000 kronor vardera, från vänster Christel Andersson, Jonathan Dahnberg, Eva Hansson och Pernilla Andersson, alla från Hässleholm, samt Gert Petersson, Bjärnum, den senare hade inte tillfälle vara med på bild.
Längst till vänster killen som drog vinnarna, Daniel Persson, Maxi och till höger syns "granchefen" Rutger Englund.

Nyheter från våra lag
 
 
Gilla oss på Facebook
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR