--------------------------------------------------
Gilla oss på Facebook
--------------------------------------------------
NÄTVERKSMEDLEMMAR
 
Herrar
BÄST I STA´N
2016-10-15 17:39, Herrar
BÄST I STA´N

IFK-Kvarnby 3-2 (1-0).
Mål: Kevin Thompson 2, Mike Andrew.

IFK besegrade Kvarnby - och blev bäst i sta´n. Det var Mike Andrew som inledde målskyttet då han rann igenom efter fin skarvnick från Filip Ranmo. Mike rundade Kvarnby-keepern och detta hände i 33:e minuten och resultatet stod sig i halvtid. Tio minuter in i andra kvitterade Kvarnby, men IFK replikerade snabbt och denna gången var det Mike Andrew som elegant spelade fram Kevin Thompson och så stod det 2-1. En kvart före slut var det repris på 2-1 målet och Kevin kunde göra sitt trettonde mål och blev därmed målbäst i IFK.
17-årige Erik Åberg gjorde sin tredje raka match från start och gjorde det bra, liksom alla IFK-spelare denna lördagseftermiddag som var final på en underbar säsong av det gulsvartrandiga, 26 seriematcher och flera matcher i Svenska Cupen som DM. Om man summerar säsongen så startade IFK med två förluster, sedan hade IFK en svit på 14 matcher med endast en förlust, en otrolig svit. Efter detta kom en tung period där IFK förlorade flera matcher - och så avslutades säsongen med tre raka segrar - snyggt jobbat av tränare, spelare och övriga ledare.


IFK ställde upp med följande elva: Krenar Ejupi - Diego Delgado, Ayanda Nkili, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Erik Åberg, Philip Bengtsson, Kevin Thompson - Kojo Annor, Filip Ranmo, Mike Andrew.
I andra halvlek kom Joel Andersson in istället för Mike Andrew.


50/50-lotteriet: Lott nr 9266 och vinsumman 3.050 kronor.

U03
Sammanfattning utesäsong 2016 för U03
2016-10-14 16:10, U03
Grynig och liten bild, men vi väntar på en med bättre upplösning
Då var det dags att summera utesäsongen 2016 för U03.

Vi har varit uppemot 35 inskrivna spelare under året som spelat match och tränat. Vi avslutar dock säsongen med 29 inskrivna spelare efter en del avhopp efter Gothiaäventyret. I höst har det dykt upp ytterligare 11 spelare på våra träningar som eventuellt skall börja nu när höstsäsongen är över.

Vi har varit med i två cuper utomhus i år. Vintercupen med lag mestadels från västra Skåne lyckades vi vinna och Gothiaäventyret är en historia för sig. Den var lyckad på alla vis även om resultaten kanske inte gick med oss riktigt. En lärdom och ett minne för livet var det i alla fall.

Träningsfliten går lite upp och ner för de olika spelarna över en säsong, men vi har sett att några spelare har fått en extra kick och det syns i statistiken. Det syns även att det ger resultat för den enskilda individen.

Vi har gått fram starkt i år och vi ser att vi mognat i vårt spel samtidigt som vi klarat av att hantera den bättre fysik som killarna får. Vi har utvecklat vårt sätt att spela teknisk fotboll baserad på att flytta bollen snabbt och effektivt med få tillslag. Det innebär inte att vi vinner alla matcher, men på sikt kommer det att ge resultat. Ibland går det kanske lite för fort och vi skulle ibland sansa oss lite för att undvika misstag och för att vila med bollen ibland. Vi vill oftast lösa problemen genom rörelse och genom att passa oss ur situationerna. Detta är bra.

Vi har spelat 33 seriematcher i år och vår ambition att i första hand få jämna och tighta matcher kan påvisas genom 16 vunna, 6 oavgjorda och 11 förluster. Vår ambition att direktkvalificera oss till nästa års Skåneserie innebar att vi vann något fler matcher än vad vi normalt sett gör under hösten, men det är ändå 20 olika spelare som deltagit i den serie som är på högsta nivån. Vi har under året gjort 117 mål och släppt in 84 mål.

Heja IFK

//ledarna P03


Bäst i stan ❤️ IFK-fest = Sant
2016-10-11 11:58
Nu samlar vi styrkorna och visar vårt A-lag att vi står bakom dem i årets sista match på lördag 15/10 kl. 14:00 på kulturarenan Österås. Vi måste öva upp oss ordentligt så vi kan ta emot nästa års lag. 
Med gult och svart på östra stå vinner vinner vi division två! 
Passa även på att anmäla er till IFK-festen den 22/10 på Zuperbowl. 
Herrar
Karlskrona-IFK 0-2
2016-10-09 20:03, Herrar
Karlskrona-IFK 0-2 (0-1).
Mål: Kevin Thompson, Mike Andrew.

IFK straffade åter serieledarna Karlskrona och vann på Västra Mark med säkra 2-0, vilket betyder att IFK inte släppt in ett enda mål på blekingarna under  årets två möten.
De för dagen Argentina-skrudade Kamraterna började bra och förde spelet inledningsvis, efter en halvtimma hade Karlskrona några bra chanser, men det var IFK som tog ledningen efter 28 minuter då Filip Ranmo elegant klackpassade in i straffområdet och Mike Andrew skulle bara raka in bollen när rutinerade Juan Robledo fällde Andrew. Straff och utvisning, Kevin Thompson slog in straffen med minsta möjliga marginal.
Med en man mindre kunde IFK styra och ställa och hade flera chanser att göra 0-2, de två bästa hade Filip Ranmo som först ensam med Karlskrona-keepern inte fick in bollen. Sedan fick Ranmo bollen över ribban några minuter senare. 0-2 kom när det var en kvart kvart och det var Mike Andrew som placerade in bollen och matchen var avgjord, detta seeddan Kojo Annor snyggt gått loss på högerkanten och elegant frispelat Andrew.
IFK gjorde en av de absolut bästa matcherna för säsongen, alla får plusbetyg denna regnig söndagseftermiddag.IFK ställde upp med följande elva: Krenar Ejupi - Diego Delgado, Linus Svensson, Ayanda Nkili, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Erik Åberg, Kevin Thompson - Kojo Annor, Filip Ranmo, Mike Andrew.
I andra halvlek kom Joel Andersson in istället för Mike Andrew och Elliott Nilsson ersatte Kojo Annor. .

Köp era lotter av oss
2016-10-08 18:10
Vi står vid City Gross och Kvantum
 
Herrar
BW90-IFK 1-6
2016-10-02 20:16, Herrar
BW90-IFK 1-6 (0-4).
Mål: Kojo Annor 2, Philip Bengtsson, Filip Ranmo, Mert Yanev, Danny Gunnarsson.


Äntligen hamnade IFK i vinnarspåret igen när man bortabesegrade BW90 med tennissiffrorna 6-1 efter en mycket fin insats av hela laget.
-Vi gör en stabil insats mot ett lag med många individuellt skickliga spelare och det var skönt att höra IFK-sången i omklädningsrummet efter matchen, konstaterade en nöjd tränare Daniel Nilsson.
De gulsvarta körde gasen i botten direkt och så här föll målen:
0-1 (11) Kojo Annor. Axel Harletun bryter och spelar ut till Kojo som utmanar sin back och kliver förbi varpå han chippar in bollen i bortre.
0-2 (12) Philip Bengtsson. Efter ett fint anfall hittar Kojo Annor in till Filip Ranmo som skarvar till Philp Bengtsson som säkert placerar in bollen.
0-3 (25)Filip Ranmo. Linus Svensson kliver fram och bryter, slår en djupledsbollö till Kojo som hittar in till Filip Ranmo som inte gör något misstag.
0-4 (40) Kojo Annor. Kojo blir frispelad och placerar säkert bollen bakom BW-keepern.
0-5 (59) Mert Yanev. Ayanda Nkili frispelar Mert Yanev och 5-0 är ett faktum.
0-6 (62)Danny Gunnarsson. Kojo Annor sparkas ner och Danny slår säkert in straffen, då hade matchklockan tickat till 62:a minuten.
Sista halvtimman blir det inga fler mål för de randiga, däremot reducerade BW till 1-6, Bjärsjölagårds-laget kämpade storstilat matchen igenom, men räckte inte riktigt till.
IFK har en del spelare borta på grund av skada - och lägg därtill att två man, Kevin Thompson och Pontus Björnsson lämnade återbud på grund av förkylning.
17-årige Erik Åberg fick nu chansen från start och spelade hela matchen och han gjorde en stabil insats liksom många andra, exempelvis gjorde mittbacksparet Linus Svensson och Axel Harletun en gedigen insats.


IFK ställde upp med följande elva: Krenar Ejupi - Diego Delgado, Linus Svensson, Axel Harletun, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Ayanda Nkili, Erik Åberg - Kojo Annor, Filip Ranmo, Mert Yanev.
I andra halvlek kom Florent Stagova in i stället för Mert Yanev, Joel Andersson bytte av Diego Delgado och Svedberg-Roth ersatte Filip Ranmo.


Nyheter från våra lag
Herrar, 15/10 17:39 
U04, 14/10 10-14 
U05, 10/10 22:02 
Herrar, 09/10 20:03