--------------------------------------------------
NÄTVERKSMEDLEMMAR
--------------------------------------------------
Gilla oss på Facebook
Talangträning
Innan vi drar igång serierna till höst har IFK sin berömda talangträning med kvalificerade tränare.
Pojkar födda 2005 - 1998

Information ser du till höger och anmäler dig gör du genom att skicka in anmälningstalongen.

Ladda hem talongen HÄR!


Rosengård-IFK 1-3 (1-2)
2015-07-25 17:15
IFK åkte till Malmö och mötte en av seriefavoriterna, FC Rosengård och det var hemmalaget som tog ledningen efter en kvarts spel, men nyförvärvet Kevin Thompson ville annat. Med två spelmål i 24:e och 36:e minuterna vände Kevin på steken och IFK gick till halvtidsvila med 2-1 ledning. Det första var en omställning där Karim Al-Asi spelade fram Thompson och det andra var ett jätteskott som målvakten tvingades släppa förbi sig, här var det Dennis Karlsson som stod för framspelningen.
I andra halvlek ökade Karim Al-Asi på till 3-1 efter 61 minuter och sedan höll IFK detta försprång matchen ut och därmed fick de gulsvartrandiga en kanonstart på höstsäsongen, tre mycket viktiga poäng i den fortsatta bottenstriden.
-Alla var jättebra idag, berömde en mycket glad Patrik Lennartsson, nu väntar ännu en svår bortamatch, mot Karlskrona, innan det är dags för derby måndagen 10 augusti.

IFK ställde upp som följer: Alexander Nilsson - Diego Delgado, Niklas Jönsson, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Inatimi Biotonye, Kevin Thompson - Martin Tsilfidis, Dennis Karlsson, Karim Al-Asi.
I andra halvlek kom Oscar Johannesson, Ilir Salja och Mert Yanev in.

A-slutspel i Gothia
2015-07-19 08:20
IFK:s 02:or valde att inte toppa fullt ut i Gothia, utan ställde upp med två starka lag - som gjorde en fantastisk prestation, BÅDA lagen gick till A-slutspel!!! 
Väl i A-slutspel gick ena laget vidare och fick möta suveräna Brommapojkarna (som gick till final) men här blev det stopp. BP släppte bara in tre mål innan finalen och IFK gjorde två av dom och hade 1-1 en bit in i matchen, förlust 2-5.
En fantastisk vecka i Göteborg, sammanfattade killarna, som givetvis också skall vara nöjda och stolta över resultatet.

KEVIN förstärker IFK
2015-07-18 07:57
25-årige Kevin Thompson förstärker IFK under hösten. Kevin är fostrade i Hammarby och har i år spelat i Värmdö.
-Jag spelade i Hammarby från jag var 6-7 till 15-årsåldern, jag har även hunnit med spel i AIK och ett par klubbar i England och Spanien - och så har jag 5 U17-landskamper för Ghana, där jag bland annat spelade med Enock Kofi Adu, Malmö FF, berättar Kevin.
-Jag har provtränat med IFK en vecka och fått en fin bild av föreningen och ser verkligen fram mot spel i den gulsvarta tröjan, säger Kevin, som fått nummer 8. Första matchen blir redan på lördagen, en träningsmatch mot div. 11-topplaget Vinberg.
Fotbollsansvarige Saki Gagzic är mycket nöjd med nyförvärvet som anlände Hässleholm på fredagen.

IFK Hässleholm på 3:e plats hos Sponsorhuset
2015-07-13 12:19
Just nu ligger IFK Hässleholm på 3:e plats de senaste 3 månaderna.
Bläddra nedåt om ni inte ser TOP 10 FÖRENINGAR

Vad roligt att våra medlemmar har börjat hitta Sponsorhuset! Du vet väl att även du själv tjänar riktiga pengar på varje köp, det är inte bara bra för IFK Hässleholm. Bli gratis medlem här och sprid till dina vänner som också handlar på nätet: Bli medlem
BINGOLOTTO
2015-07-13 07:00
Till hösten nystartar BingoLotto i TV4.
Start sker den 23 augusti.
Förhoppningsvis så skall denna nysatsning ge ett tillskott för IFK men även för respektive ungdomsgrupp genom att delta i försäljningen.

Hör av er till Ingvar Bylin på 0451-13942 om ni är intresserade.
Tjäna pengar till dig själv - hjälp samtidigt IFK Hässleholm
2015-07-07 12:38
Vad roligt att alla våra medlemmar har börjat hitta Sponsorhuset! Du vet väl att även du själv tjänar riktiga pengar på varje köp, det är inte bara bra för IFK Hässleholm. Bli gratis medlem här och sprid till dina vänner som också handlar på nätet: Bli medlem
Nyheter från våra lag
P06, 25/07 11:05 
P02, 15/07 23:10 
P02, 13/07 13:16