IFK Hässleholm
Fotboll

Nu startar snart utomhussäsongen igen för våra knattar. (Barn födda) U09-U12 är välkomna ner till F-planen (Invid omklädningsrummen) på Österås torsdagar den 17.30 med start den 20:e april.


Det blir mycket lek och spel och inledningsvis kör vi på i en timme.


Om du som förälder är intresserad av att delta och påverka ditt och andra barns utveckling som ledare eller som stöd med uppgifter kring fotbollen så ge dig till känna och prata med våra ledare på plats.


Man får lov att prova på en första tid innan det är dags att betala medlemsavgift. Medlems- och träningsvgift för våra kanttar ligger f.n. på 300 kr för hela säsongen.


Har du frågor så ring vår ungdomsansvarige: Nodde Nordén tel. 072-177 63 02


Välkomna

Seniorer
IFK-Torn 1-2 (1-1)
2017-04-22 20:36, Seniorer
IFK-Torn 1-2 (1-1).

IFK förlorade även tredje seriematchen, 1-2 hemma mot Torn - och det mesta gick emot hemmalaget.
• Tidig utvisning gjorde att IFK tvingades spela med 10 man.
• Sen straffspark avgjorde matchen i 82:a minuten.
• Massor med varningar till hemmalaget.
Matchen spelades på B-plan i mycket hård vind, vilket gjorde det väldigt svårt att spela organiserat passningsspel. 
Torn spelade massor med långbollar och deras ledningsmål efter en kvarts spel var ett otroligt vackert och hårt skott som Alexander Nilsson var chanslös på, bollen gick ribba in.Ganska tidigt fick Mohamed Resulovic en varning och strax därefter var det dags för andra gula, det handlade inte om några jätteallvarliga regelbrott, men den unge domaren plockade upp gula kortet vid båda tillfällen och han hade inte många rätt.
IFK spelade definitivt inte bra, men var som sagt nära få en poäng.

IFK ställde upp med följande elva: Alexander Nilsson - Joel Andersson, Egzon Ademi, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Mohamed Resulovic, Gustaf Lindroth - Kojo Annor, Mike Andrew, Mohammed Hamdan.
I andra halvlek kom Filip Ranmo, Philip Wikström och Karim Al-Asi in.

På 50/50 lotteriet vann lott nr 9964 vann 3.130 kr.
Seniorer
Prespa Birlik-IFK 2-0 (2-0).
2017-04-15 17:48, Seniorer
Prespa Birlik-IFK 2-0 (2-0).
IFK förlorade bortamatchen på klassiska Malmö IP mot seriefavoriten Prespa Birlik, inte föga oväntat med tanke på att skadeläget i IFK inte förbättrades utan tvärtom förvärrades i veckan då Karim Al-Asi fick känning i låret. Det var två revanschsugna lag som möttes, Prespa dominerade premiären mot Lunds BK, men det var Krubban som avgjorde i slutminuterna. Nu tog seriefavoriten revansch och vann med 2-0, detta trots att det var IFK som var det spelmässigt bästa laget, men två misstag på vänsterkanten gav Malmö-laget två frilägen och två mål.
Alexander Nilsson jättebra i målet, Jonathan Brodén och Mohamed Resulovic gjorde också en bra insats och det var många som var bra denna kalla påskafton i Malmö, en påskafton där de gulsvartrandiga hade många målchanser, bland annat hade Philip Bengtsson ett lobbskott direkt efter första baklängesmålet och Mike Andrew hade friläge.
Visst är det tufft med två förluster i upptakten, men IFK är vana, det var precis likadant i fjol då IFK förlorade mot Lindsdal och Rosengård, för att sedan vinna två matcher, vi kan bara hoppas att historien upprepar sig.

IFK ställde upp med följande elva: Alexander Nilsson - Egzon Ademi, Jonathan Brodén, Linus Svensson, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Muhamed Resulovic, Gustaf Lindroth - Kojo Annor, Mike Andrew, Mohammed Hamdan.
I andra halvlek kom Abelto Ikose och Waed Shaif in.
IFK på Coop
2017-04-14 13:46
Fina flickor, kan de vara på väg till Blåkulla?
Ansiktsmålning COOP
IFK ansiktsmålade på Coop under Skärtorsdagen och naturligtvis var det många barn som ville bli målade.
2017-04-08 21:32
 
Seniorer
IFK-Asarum 0-5 (0-1)
2017-04-08 19:28, Seniorer
IFK-Asarum 0-5 (0-1)

IFK startade i högsta växeln och tryckte tillbaka gästande Asarum totalt - i 20 minuter, sedan gjorde blekingarna 0-1 på en kontring - och tog över. IFK kunde gjort ett par mål i första halvlek, bland annat blev Linus Svensson felaktigt avblåst för ruff på målvakten vid en hörna och Mike Andrew gjorde 1-0, som blev bortdömt. IFK fortsatte spela bra i första, men ingen kvittering. I andra halvlek var IFK dåliga, men trots detta så kändes det onödigt när Asarum tilläts göra 0-2 efter en dubbelhörna, det såg väldigt billigt ut när dom fick nicka två gånger.
Direkt efter 0-2 byttes Karin Al-Asi och Kojo Annor in och det blev fart på IFK-anfallen, speciellt på vänsterkanten där Karim lurade skjortan av sin back gång på gång, men någon utdelning blev det inte. Istället gjorde Asarum tre mål sista kvarten och de två sista kom i slutminuterna, 0-5 var matchens absolut sista spark och det tillkom efter att Jonathan Brodén sparkats omkull ute vid hörnflaggan och skickade in bollen till en fristående lagkamrat.

Domartrion från Linköping var inte helt lyckade. Jo, ni läste rätt, domartrion kom från Linköping, varför undrar många, ni kan själva räkna ut att klubbarna ruineras med milersättning och restidsarvode (!!!) - och domararvode.


IFK ställde upp med följande elva: Adam Larsson - Joel Andersson, Linus Svensson, Jonathan Brodén, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Abelto Ikose, Gustaf Liundroth - Waed Shaif, Mike Andrew, Mohammed Hamdan.
I andra halvlek kom Karim Al-Asi, Kojo Annor och Egzon Ademi in.
50/50 lotteriet
2017-04-08 16:48
Nu är första dragningen i 50/50 lotteriet gjord och uppdateringen finns i menyn till vänster under "Lotterier" 
Nyheter från våra lag
Seniorer, 22/04 20:36 
U04, 17/04 04-17 
Seniorer, 15/04 17:48 
Seniorer, 08/04 19:28 
 
 
Gilla oss på Facebook
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR