Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Fotboll
Vill du bli ledare eller tränare i IFK Hässleholm?
Ãr du sugen på att bli ledare i IFK Hässleholm eller att utbilda dig till tränare? Vi söker engagerade killar och tjejer i alla åldrar som är intresserade av att utveckla sig i en ledar-/tränarroll i IFK Hässleholm. Vi har i dagsläget behov av både huvudtränare och biträdande i några av våra äldre U-lag. IFK ser till så ni får adekvat utbildning samtidigt som Ni ingår i ett av våra duktiga U-lag. Är du intresserad så hör av dig via Mail till vårt kansli. ifk.hassleholm@telia.com eller via Facebook.
Sportlovscupen
Domare Spc
2019-02-20 00:47, Sportlovscupen
Hej grabbar!
Jag behöver en extra kille idag, en lämnade återbud!
Någon som kan?

Så är du välkommen ner, eller ring mig!
Sune 0708-284 354

mvh//Sune
Herr
Referat: IFK Hässleholm - IS Halmia
IFK Hässleholm - IS Halmia 2-1 (0-1)
2019-02-19 15:12, Herr
IFK tog emot Halmia hemma på Österås i solsken och det var även lite vårkänsla i luften. 
Halmia tog ledningen i första halvlek men IFK kom tillbaka och vände matchen i andra halvlek. 
Sportlovscupen
Vilka Domare dömer (P05)
2019-02-17 14:42, Sportlovscupen
Månd Samling 09,30
Axel A, Philip T, Matheo G, Meraj H
Månd samling 12,00
Caspian A, Salameh S

Tisd  samling 09,30
Alfred M, Axel A, Julius M, Viktor A

Onsd  samling 09,30
Adam B, Amir R, Caspian A, Hayan M

Torsd  samling 09,30
Kevin E, Nick G, Philip T, Salameh S

Fred  samling 09,30
Domarna plockas ut på de övriga dagarna!!

Lycka till Killlar // Sune
Herr
Inför: IFK - IS Halmia
2019-02-15 20:26, Herr
Mustafa Owaid och Mohammed Hamdan startar för IFK mot Halmia
För tredje gången 2019 spelar IFK Hässleholm träningsmatch och för motståndet denna gången står IS Halmia. Halmia kvalade förra säsongen mot Trollhättan och IFK Berga om en plats till division 1 men fick se sig slagna då Trollhättan sedan gick vidare och besegrade FK Karlskrona och tog över deras division 1-plats. 

Halmia har inlett försäsongen genom att förlora mot tuffa motståndare i form av Eskilsminne och Utsiktens BK och det lär vara två lag som äntrar Österås konstgräs imorgon med en ambition att både sätta en bra prestation men även få med sig ett resultat.

IFK har pendlat i prestationerna och blandat intressanta sekvenser med mindre intressanta och imorgon bör man kunna hitta en jämnare nivå över längre tid i matchen för att visa att man tagit kliv de senaste veckorna. 

Till morgondagens match får tränare Jonas Jönsson tillbaka flertalet spelare in i matchtruppen då Mike Andrew, Patrick Osiako och Abelto Ikose alla gör säsongsdebut efter ett par veckors träning. Glädjande är också att ytterligare en junior varit uppe och tagit chansen och spelat sig till en plats i morgondagens matchtrupp. Försvararen Anton Ornstein har goda möjligheter att göra A-lagsdebut i IFK imorgon. 

Ur matchtruppen kliver Simon Henningsson med en mindre överansträngning i muskulaturen runt knäet och därför har beslut tagits att inte chansa. 

"Vi har pratat mycket om beslutsamhet och i vilken ordning vi måste ta saker och ting. Det blev lite kortslutning när spelarna fick flera valmöjligheter senast i vårt spel. Det är dock så vi vill ha det då vi tror att våra duktiga spelare har förmågan att välja det bästa utifrån situationen ute på plan. Vårt jobb är att ge de en grund med verktyg för att lösa det samt skapa mönster vi kan falla tillbaka på i matcherna," säger IFK:s tränare Jonas Jönsson inför matchen.

" Det är glädjande att ha fler spelare tillbaka för att öka på konkurrensen, få en än mer senior spelartrupp så vi ser till att ta tag i problem om de dyker upp ute på plan. Vi kommer göra några taktiska förändringar inför morgondagen som vi tror att truppen kommer kunna lyfta med. Jag både tror och hoppas på en stark prestation med många spelare som visar sig från sin bästa sida och gör starka avtryck i matchen." 

Matchinfo
IFK Hässleholm - IS Halmia
Lördag 16 februari kl. 13.00
Österås IP, konstgräs
Domare: Emil Persson, Asmundtorp
Assisterande domare: Andreas Persson, Hässleholm
Assisterande domare: Jimmy Christiansson, Tyringe

IFK:s trupp
Alexander Nilsson
Carl Lundahl Persson
Egzon Ademi
Isak Olsson
Isak Orajärvi
Anton Ornstein
Philip Bengtsson
Theo Ekström
Mattias Jönsson
Abelto Ikose
Patrick Osiako
Carl Mujaguzi
Mustafa Owaid
Lucas Johnsson
Mike Andrew
Niazi Smail
Mohammed Hamdan
Nikola Zivanovic
Hjärtstartare till IFK
2019-02-14 22:57
IFK fick hjärtstartare!
Sparbanken Skåne delade på torsdagen ut hjärtstartare till idrottsföreningar i Göinge och det var OK Tyringe, Hässleholms Ridklubb och IFK Hässleholm som fick mottaga hjärtstartare av Sparbankschefen Gunilla Bengtsson och det var Urban Jönsson som hämtade ut IFK:s.
Herr
Referat: IFK Hässleholm - Sölvesborgs GIF
IFK Hässleholm - Sölvesborgs GIF 1-1 (0-0)
2019-02-09 10:56, Herr
Det var regn, kyla och snålblåst på Österås IP under fredagskvällen. Tyvärr värmde inte heller spelet något när IFK tappade sin ledning på slutet i den andra träningsmatchen för säsongen.
Nyheter från våra lag
Sportlovscupen, 20/02 00:47 
Sportlovscupen, 17/02 14:42 
U09, 17/02 11:06 
Sportlovscupen, 15/02 20:36 
Herr, 15/02 20:26 
 
 
Gilla oss på Facebook
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR