IFK Hässleholm
Fotboll
U13
Nu drar vi igång
2018-04-23 17:57, U13
Gör som Felix, Love, Teoman m.fl. och börja spela fotboll med IFK Hässleholm U13 (P5). Vi startar i morgon på Matyasvallen 17.15 och håller på i lite drygt en timme. Ledare får IFKs U-sektion är på plats och möjligen även några nya ledare i IFK-familjen.

Ta med era kompisar och hjälp oss sprida nyheten om träningsstarten så har vi snabbt ett bra gäng som kan leva sina drömmar och utvecklas tillsammans.

Välkomna
IFK U


U19
Referat: Trelleborgs FF - IFK Hässleholm
Trelleborgs FF-U19, Hittarp-P16
2018-04-23 12:23, U19
Newman Bils sponsorbilarna tillsammans med delar av U19 & P16

I helgen har IFKs U19 och P16 spelat bortamatcher till vilka Newman Bil i Hässleholm sponsrat med två fina lånebilar. Tyvärr fick vi inga poäng med oss hem. P16 gjorde en av sina sämsta matcher och förlorade med 2-1 mot ett Hittarps IK som var mer taggade. Trelleborgs FF tog emot IFKs U19-lag på Östervångsvallen och TFF vann med 2-1, vilket mycket väl kunde bli både 4-1 eller 1-4. Trelleborg tog ledningen med 2-0 och IFK såg molukna ut men en bra andra halvlek borde nog renderat ett oavgjort resultat. IFK tryckte på för en kvittering under den sista halvtimmen, men ibland blir det stolpe ut. 

Herr
Referat: IFK Hässleholm - Dalstorps IF
IFK-Dalstorps IF 1-0 (0-0)
2018-04-21 18:19, Herr
IFK-Dalstorps IF 1-0 (0-0).
Mål: Gustaf Lindroth.

IFK vann premiärmatchen på "nya" Österås, 1-0 mot Dalstorp från Västergötland, ett litet samhälle beläget mellan klassiska Grimsås och Köttkulla. Efter en ganska händelsefattig första halvlek var det IFK som totaldominerade andra halvan och trots massor med målchanser stod det 0-0 när Gustaf Lindroth gjorde entré efter drygt en timmes spel - och i 79:e minuten var det Gustaf som avgjorde när han kom in i straffområdet och målet kom efter vackert väggspel med Mike Andrew, som utsågs till matchens lirare.
En annan spelare som gjorde en avgörande insats var keepern Alexander Nilsson som gjorde en otrolig räddning på en frispark efter tio minuter, Egzon Ademi kompletterade Linus Svensson utmärkt som mittback. Abelto Ikose var också till sin fördel - och det var för övrigt alla.


IFK ställde upp med följande lag: Alexander Nilsson - Philip Bengtsson, Linus Svensson, Egzon Ademi, Danny Gunnarsson - Ikose Abelto, Patrick Osiako, Mike Andrew - Filip Ranmo, Tommy Filipovic, Waed Shaif.
I andra halvlek kom Gustaf Lindroth, Joel Andersson, Filip Thurn och Muhamed Resulovic in.

Herr
TAG PLATS
2018-04-20 20:05, Herr
I morgon lördag 14.00 tar du plats på nya fina läktaren på Österås, då premiärspelar IFK mot Dalstorps IF från Västergötland. IFK med en premiärseger 4-0 och en 0-1 förlust, ställer upp med bästa möjliga lag. Nya läktaren har sittvänliga stolar och är ett riktigt lyft jämfört med tidigare läktare, planen börjar också bli bättre men saknar ett par dagars regn, förhoppningsvis vattnar man den lite inför premiären.
Välkomna, tag plats!

Herr
2018-04-16 13:15, Herr
 
Herr
Referat: Nässjö FF - IFK Hässleholm
Nässjö FF-IFK 1-0 (1-0).
2018-04-15 04:46, Herr
Nässjö FF-IFK 1-0 (1-0).

En orgie i missade frilägen, så såg det ut i andra halvlek när IFK förlorade mot Nässjö, vilka nu gick upp i serieledning. Nässjö spelade ganska fult och fick ett rött kort och sju gula. Smålänningarnas 1-0 var en mycket vacker nick efter fint inlägg och det skulle visa sig bli matchens enda fullträff och faktum är att det kunde blivit även 2-0 om inte Alexander Nilsson i IFK-buren räddat ett friläge. Men i andra skulle IFK vänt matchen och gjort ett par mål på alla sina målchanser, Mike Andrew missade flest och även Tommy Filipovic hade bra möjligheter överlista Nässjös suveräne burväktare, men turen var inte på IFK:s sida. Tilläggas bör att alla kämpade väl och målen kommer säkert i nästa match, som spelas på Österås A-plan, den första på "Nya Österås" där åskådarna får chansen provsitta nya läktaren.


IFK ställde upp med följande lag: Alexander Nilsson - Philip Bengtsson, Linus Svensson, Isak Olsson, Danny Gunnarsson - Egzon Ademi, Patrick Osiako, Mike Andrew - Filip Ranmo, Tommy Filipovic, Waed Shaif.
Filip Thurn, Ikose Abelto och Mohammed Resulovic kom in i andra halvlek.

Herr
Referat: IFK Hässleholm - Lindsdals IF
IFK-Lindsdal 4-0 (1-0).
2018-04-07 19:10, Herr

Fler bilder (+4) >>
IFK-Lindsdal 4-0 (1-0).
Mål: Tommy Filipovic 2, Filip Ranmo 2.

IFK tog en tung premiärseger då man besegrade småländska Lindsdal med hela 4-0 i seriepremiären och det skedde på Österås konstgräs. Det var en straff som öppnade målskyttet, Mike Andrew gjordes ner efter att ha förflyttat bollen ända in i straffområdet och sedan var det Tommy Filipovic som säkert placerade in 1-0. Lindsdal var inte ofarliga och hade en del chanser, men det var IFK som var vassast och efter ett par rungande skott i överliggare och stolpe av Mike Andrew så var det åter Tommy Filipovic som vackert nickade in ett inlägg från Philip Bengtsson och 2-0 var ett faktum. Filip Ranmo gjorde sedan ytterligare två mål, ett sedan Filip Thurn räddat bollen från att gå över linjen och han fick till ett perfekt inlägg som Ranmo nickade in och samme man kunde i slutminuterna trycka in 4-0 efter inlägg från Mohamed Hamdan.
Många var bra i gulsvart denna soliga eftermiddag, allra bäst var försvarsresen Linus Svensson, som agerade mittback tillsammans med unge Isak Olsson. På mittfältet kunde Patrick Osiako genomföra en hel match och han hade en lugnande inverkan genom sitt säkra bollhållande, Egzon Ademi kämpade storstilat och hans första halvlek var nog den bästa i IFK-tröjan. Tommy Filipovic löpte och kämpade i 90 minuter, precis som Mike Andrew, Filip Ranmo och Waed Shaif.
IFK-tränaren Daniel Nilsson fick äntligen den drömstart som en premiärseger innebär, det var varit några premiärförluster i rad, senast Daniel fick en seger i premiären blev det serieseger...IFK ställde upp med följande lag: Alexander Nilsson - Philip Bengtsson, Linus Svensson, Isak Olsson, Danny Gunnarsson - Egzon Ademi, Patrick Osiako, Mike Andrew - Filip Ranmo, Tommy Filipovic, Waed Shaif.
I andra halvlek kom Filip Thurn, Carl Mujaguzi och Mohamed Hamdan in. 

Nyheter från våra lag
U09, 24/04 12:11 
U13, 23/04 17:57 
U13, 23/04 17:56 
Herr, 21/04 18:19 
Herr, 20/04 20:05 
 
 
Gilla oss på Facebook
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR