IFK Hässleholm
Fotboll

Nu är det dags att börja planera in Sommarfotbollsskolan

i samarbete med  SPARBANKSSTIFTELSEN!
Vi kör:  V25 19-22/6,   V26 26-30/6

kl 09,30 - 12,00 varje dag
ålder: 6 - 14  alla pojkar välkomna!
(Flickor hänvisas till FC Hessleholms sommarfotboll)


Två härliga veckor med mycket fotboll o tävlingar
väntar er!


IFK Bjuder på Fika


Kostnad 349:-
Och då ingår det även 1st fotboll samt t-shirt


För mer info, ladda ner PDF.filen >>> HÄR <<<
samt kan du kolla lite under länken

ARRANGEMANG överst på sidan under
"SOMMARFOTBOLLSKOLA"


Och du kan ANMÄLA DIG via denna länk >>> HÄR <<<
Semesterplaner?
2017-05-26 09:24

Hej!

Du kanske ska boka hotell som många andra gör just nu? Du glömmer väl inte att gå via Sponsorhuset?

Ett extra klick och du får rabatt på ditt hotell. Rabatten som du får tillbaka delas mellan dig själv och IFK Hässleholm. Ingenting blir dyrare för dig! Prova så ser du hur enkelt det fungerar:

Toppbutikerna hos Sponsorhuset:


1. Hotels.com ger dig upp till 6% tillbaka som du och IFK Hässleholm får dela på. Du får dina bonusnätter precis som vanligt: www.sponsorhuset.se/ifkhassleholm/butik/hotels

2. Booking.com ger dig alltid 3% tillbaka och har ett väldigt stort utbud på hotell. Boka via denna länk:
www.sponsorhuset.se/ifkhassleholm/butik/booking

3. Expedia är riktigt bra när det kommer till hyrbilar! Prova att boka din nästa hyrbil via Expedia så får du tillbaka upp till 5%. Beställ här:
www.sponsorhuset.se/ifkhassleholm/butik/expedia

 

Herr
Sponsorerna bjuder på fri enté
2017-05-26 09:21, Herr
 
Herr
DRÖMMÅL - MEN INGEN POÄNG
2017-05-24 22:59, Herr
IFK Malmö-IFK 2-1 (0-0).
Mål: Gustaf Lindroth.

Ett drömmål i 71:a minuten av Gustaf Lindroth, volleyträff med sträckt vrist betydde 0-1 och de för dagen Argentina-skrudade IFK-arna jublade. Men minuten senare kvitterade Kamratkollegan från Malmö då de gulvita kunde raka in en retur på skott utifrån.
Matchen såg ut att sluta oavgjort, men på övertid kom kallduschen, IFK Malmö nickade in en hörna och oturen grinade åter IFK i ansiktet, det var deppade spelare som lämnade Malmö stora stadion.
IFK gjorde en mycket bra match och redan i öppningen prickade Mike Andrew stolpen med en frispark, lite senare var Linus Svensson nära stöta in bollen nere vid stolproten. I andra halvlek hade IFK flera chanser, bland annat kom Kojo Annor och Mike Andrew två mot en och Kojo passade Mike, vars skott gick över målramen, mål där hade betytt 0-2.  Istället vände IFK Malmö och vann - och Gustaf Lindroths drömmål gav inte välbehövliga poäng.
Nu gäller det att ta nya tag mot Lunds BK på söndag på Österås, en match där företagen bjuder på entrén.IFK ställde upp med följande elva: Adam Larsson - Joel Andersson, Linus Svensson, Philip Wikström, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Abelto Ikose, Gustaf Lindroth - Kojo Annor, Mike Andrew, Filip Ranmo.
I andra halvlek kom Waed Shaif in i slutminuterna.

Herr
Snack med Daniel
2017-05-23 22:25, Herr

Hej Daniel! Hur ser det ut inför kvällens träning? Kommer det bli några förändringar i bortamatchen mot IFK Malmö imorgon jämfört med senast?

 

Ja, Ranmo är tillbaka igen efter sin avstängning. På skadesidan har vi fortfarande tre spelare som rehabtränar. Dessutom är Mumman och Karim tveksamma och där avgörs det först under morgondagen om de kommer spela eller inte.

 

Trots att ni vann med 2-0 senast och skapade mängder med chanser så läste jag i tidningen att du inte var helt nöjd?

 

Vi jobbar på att utveckla både anfalls- och försvarsspel och där finns det mer att göra. Vi tar kliv framåt men i sista tredjedelen missar vi fortfarande lite för ofta i både avgörande sista passningar och avslut. Vi behöver också förbättra oss på att få in mer spelare i boxen. Försvarsmässigt är vi i vissa situationer för långsamma i våra defensiva omställningar, och som skulle kunnat straffa sig. Men vi gör det ändå stabilt och bjuder inte på många lägen under matchen. Och de lägen som uppstod tog Adam säkert hand om.

 

Vad är det för typ av lag vi kommer få möta imorgon?

 

IFK Malmö är ett väldigt spelskickligt lag. Vi kommer få kämpa för att få det bollinnehav vi vill ha. De spelar sig gärna fram till avslut, med ett par riktigt vassa avslutare där fram. De ledde senast mot Lund med 3-0 vilket är imponerande. Dessförinnan har de bla. vänt 0-1 underläge mot Österlen till vinst. Så de har stora kvaliteter och kommer säkert vara ett av lagen som är med i slutet av säsongen och gör upp om seriesegern. Det kommer krävas en riktigt stark insats av oss om vi ska lasta med oss hem de tre poäng som vi gjort plats i bussen för.

 

Vågar du tippa resultatet?

 

Jag tror att vi kommer göra en bra prestation. Det är som sagt ett bra lag vi möter, men med en lika bra insats som senast så kan vi vinna. Du hade ju rätt förra matchen i ditt tips, så jag vill gärna veta hur du tror det går.

 

Jag tror vi vinner, 1-2.

 

Det låter bra! Vi ses i Malmö imorgon. Du vet att vi spelar på stadion va, så du inte åker till Gamla IP.

 

 

2017-05-21 14:00
 
Herr
IFK-Nybro 2-0 (1-0)
2017-05-20 17:33, Herr
IFK-Nybro 2-0 (1-0).
Mål: Mike Andrew, Waed Shaif.

Redan efter tio sekunder hade Kojo Annor dribblat sig igenom Nybro-försvaret, men skottet gick över ribban. Det var upptakten till en orgie i missade målchansen, de gulsvarta öste på, men bollen ville inte in. Tre gånger träffade IFK ribban. Efter en kvart försökte Nybro-keepern dribbla av Mike Andrew, men istället fällde han Mike och domaren dömde straff, en straff som Mike själv säkert placerade in. 
Sedan dröjde det till övertid innan inhopparen Waed Shaif kunde fastställa slutresultatet till 2-0, framspelad av Abelto Ikose sprintade han ifrån Nybro-försvaret och en eftertraktad trepoängare var i hamn.
Många var bra denna lördagseftermiddag, Kojo Annor hade julafton på sin högerkant och Nybros vänsterback är säkert yr hela vägen hem. Målvakten Adam Larsson svarade i slutminuterna för ett par svettiga räddningar och bidrog verkligen till segern.IFK ställde upp med följande elva: Adam Larsson - Joel Andersson, Linus Svensson, Philip Wikström, Danny Gunnarsson - Philip Bengtsson, Abelto Ikose, Gustaf Lindroth - Kojo Annor, Mike Andrew, Karim Al-Asi.
I andra halvlek kom Waed Shaif och Elliott Nilsson.

Halva potten lotteriet
lottnummer 10495 vinner 2130krkr. Grattis!

Nyheter från våra lag
Herr, 26/05 14:40 
Sommarfotbollsskola, 26/05 14:16 
Herr, 24/05 22:59 
Herr, 23/05 22:25 
Herr, 20/05 17:33 
 
 
Gilla oss på Facebook
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR