SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

IFK Hässleholm
1 - 0
Ariana FC
IFK Hässleholm1 - 0Ariana FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 juni, 14:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025072
Samling:13:00
IFK - Ariana FC 1-0 (1-0)
2022-06-04 20:16

Mål: Albin Ekström

IFK tog en viktig seger när man mötte nya sensationslaget Ariana FC med 1-0, målet var en delikatess av Albin Ekström som mötte ett inlägg med en fantastisk vristträff.

I slutet av matchen blev IFK-nestorn Isak Orajärvi utvisad efter en hands och den efterföljande straffen missade dessbättre Malmö-laget och de gulsvartrandiga klarade av de sista minuterna, detta trots sju minuters övertid.

Alla i IFK kämpade storstilat och Gamla IFKare som delar ut pris till bäste spelare valde Mohammed Mbye som gjorde en riktig stormatch.
Nu väntar Kristianstads FC nästa söndag och på hemmaplan är det endast en match kvar i vår och det är mot Eslövs BK 23/6.

IFK ställde upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Isak Orajärvi, Hampus Rydh, Mohammed Mbye - Jens Lynard, Ludvig Hegdal, Max Sandberg, Armin Culum, Danny Gunnarsson - Olle Kjellman Olblad, Albin Ekström.

I andra halvlek kom Isaac Holmberg och Teo Helm in.

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR