SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

IFK Hässleholm
0 - 1
Kristianstad FC
IFK Hässleholm0 - 1Kristianstad FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 07 oktober, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025170
Samling:18:00
IFK-Kristianstads FC 0-1 (0-1)
2022-10-07 22:38Straffmiss.
Utvisning.
Och ännu en förlust.
Trots detta, IFK gjorde en bra match och var betydligt bättre än Kristianstad.
Vår duktige Armin Culum, som nu lämnar IFK för AFC Eskilstuna i Superettan, avtackades före matchen, dribblade sig fram på högerkanten och fälldes - och fick straff. Armin, som inte missat en straff på två år, var tyngd av allvaret i sin sista hemmamatch - och missade. Varenda en på Österås kände med Armin denna fredagskväll.
En annan underbar IFK-kille som var väldigt bra i matchen var Isak Orajärvi, bland annat gick han igenom hela motståndarförsvaret och avslutade med ett skott i burgaveln. Senare i matchen fick Isak tyvärr syna det röda kortet efter en olycklig duell, Isak som är en av de justaste spelarna i denna serie.
Nu väntar serieavslutning borta mot serieledande Ariana nästa helg.

IFK ställer upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Jens Lynard, Hugo Arvidsson, Isak Orajärvi, Victor Ahlgren - Max Sandberg, Max Nilsson, Ludvig Hegdal, Armin Culum, Danny Gunnarsson - Albin Ekström.

I andra halvlek kom Jussi Tikkanen in. 

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR