IFK-Lunds BK 3-3 (2-1)
2022-07-23 15:43

Mål: Armin Culum, Albin Ekström, Mohammed Mbye.

IFK gjorde en mycket bra match mot div. l-laget Lunds BK på Åhus idylliska idrottsplats i centrala Åhus.
Armin Culum slog en frispark redan efter några minuter som gick förbi alla spelare och i mål, 1-0. Några minuter senare kvitterade Lund efter att domaren hittat en hands vid ett klungspel och den efterföljande straffsparken placerades in säkert bakom IFK-keepern Jacob Holmberg.
IFK fortsatte mata på och 2-1 kom mitt i första halvlek då Albin Ekström hittade rätt från nära håll inne i straffområdet.
I andra halvlek nickade Mohammed Mbye in en välplacerad hörna signerad Armin Culum.
Sedan byttes Mbye och Isak Orajärvi ut tillsammans med Robin Strömberg och 3-1 blev 3-2 och så kom 3-3 i matchens sista övertidssekund, varpå domaren blåste av matchen och IFKarna kunde checka in på sitt boende, IFK har nämligen ett litet miniläger i Åhus inför återstarten nästkommande lördag.

IFK ställde upp med följande lag: Jacob Holmberg - Isak Orajärvi, Hugo Arvidsson, Mohammed Mbye - Teo Helm, Ludvig Hegdal, Olle Kjellman Olblad, Armin Culum, Max Sandberg - Robin Strömberg, Albin Ekström.
I andra halvlek kom Max Nilsson och Ahmad Traore in och en stund senare även Elliot Nilsson, Victor Ahlgren och Meraj Hajdari.