Samling:12:00
Hem
FC Rosengård - IFK Hässleholm 3-1
2023-09-03 16:31, Hem
IFK började matchen i motvind, i dubbel bemärkelse. För redan efter två minuter stod det 1-0 efter att Rosengård tagit sig runt på IFKs högerkant och slagit ett inlägg som trycktes i mål. Och minuterna som följde var fortsatt skakiga med både ett och två skarpa lägen för Rosengård att utöka ledningen, men Stulic höll IFK kvar i matchen.

Men IFK tog sig in i matchen och efter hörna i 13e min var Thuvesson nära att kvittera på en bicycleta. Resten av halvleken var spelmässigt jämn och 1-0 stod sig till paus.

I 55 min kom en Rosengårdsspelare i bra läge och sköt i stolpen. Sen var det dags för IFK att ta över igen. Isak Orajärvi kvitterade snyggt på nick i 58 min på inlägg från Axel Winberg. Där följde en bra period med övertag för IFK och tryck för ledningsmål.

Men så fick Rosengård frispark i bra läge som sattes i mål, och fem min senare rann en hemmaspelare igenom och satte 3-1.

Hampus, Linus och Jan ersatte Adham, Victor H och Axel W i ett trippelbyte för att få till en nytändning, men några fler mål blev det inte.