SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

FK Karlskrona
2 - 0
IFK Hässleholm
FK Karlskrona2 - 0IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 maj, 19:30
Plats:Karlskrona IP 1, A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025049
Samling:18:30
Hem
2-0 till Karlskrona
2024-05-10 22:48, Hem

IFK ställde upp med ett par förändringar jämfört med senast. Victor Holmberg (bortrest) och Jussi Tikkanen (skadad) ersattes av Harry Thomasson och Philip Berndt.

 

IFK prioriterade defensiven i inledningen av matchen och man hade bra koll på Karlskrona.
IFK stängde ner hemmalaget bra, som inte kom till några direkta farligheter. Förutom när IFK några gånger själva ställde till det med egna missar. Och just en sådan kom på en hörna två minuter före paus och det skulle straffa sig. Då tappade IFK-försvaret totalt markeringen på en hemmaspelare, som helt ostörd mitt framför mål enkelt kunde nicka in 1-0.

 

Bara två min in i andra halvlek blev det straff, och mål till Karlskrona. En märklig och oturlig straff där en IFKare har full koll och ska rensa undan bollen vid en hörna. Men så hinner en Karlskronaspelare smita in framför, mitt i sparken, och får sparken på sig. 

 

IFK gjorde byte i 55e där Harry ersattes av Emil och i 72a där Berndt ersattes av Teddy. Därefter skapade IFK en del farligheter, bla en trippelhörna i 79e, en farlig frispark med efterföljande hörna i 82a, en fin passning från Teddy till Alen som kom till bra skott som räddades till hörna i 85e. Ett bra skott precis utanför målramen av Jan i 88e och en farlig hörna i sista min. Men bollen ville inte in idag.

 

Nästa match för IFK är fredag 17 maj, då kommer IF Lödde på besök. Vi ses på Österås då!

 

IFK idag:
Mirsad Basic, Elliot Pramberg, Alvin Holmgren, Axel Henriksson, Viktor Ahlgren, Gustaf Winroth, Alen Zahirovic, Kasper Månsson, Jan Al Salo, Philip Berndt (ut 72) Harry Thomasson (ut 55).

 

Alve Lind, Elmar Lindqvist, Amir Ramanovski, Gustav Persson, Linus Roslund, Teddy Bergqvist (72) Emil Vaughan (55)

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR