SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

IFK Hässleholm
0 - 1
Hässleholms IF
IFK Hässleholm0 - 1Hässleholms IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 maj, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025040
Samling:18:00
Hem
0-1 i derbyt
2024-05-04 05:55, Hem

Det var ett till stor del nytt IFK som ställde sig på Österås A-plan i strålande solsken och inför fullsatt läktare. Mirsad Basic var tillbaka i mål och Jan Al Salo, Victor Holmberg och Jussi Tikkanen bildade mittfältstrio. Det jobbades hårt matchen igenom av samtliga IFKare och den energi, vilja och inställning som man visade i andra halvlek mot Österlen senast hade man tagit med sig till dagens match.

 

Första halvlek tvingade gästerna Mirsad till en bra räddning på nick i den 16e minuten. För IFKs del var farligaste läget efter en frispark som lyftes mot bortre stolpen där en IFKare så när hann fram på bollen.

 

Precis före halvtid skadade Jussi sig och tvingades utgå och ersattes av Harry Thomasson.

 

I andra halvlek hade IFK bra perioder spelmässigt där man skapade mycket chanser. I 55e min kom Kasper runt på kanten, tog sig in i straffområdet och sköt men målvakten kunde rädda till hörna.

 

Två min senare var det farligt med trippelhörna för IFK där först Elliot Pramberg (hårt jobbande hela matchen) kom till skott som räddades till hörna. Direkt på den kom Jan till skott, som täcktes till hörna och sen hörna igen.

 

Alvin skadade sig i 63e min och tvingades till byte där Elmar ersatte på vänster ytter.

 

I 83e min fick HIF på ett kanonskott och tog ledningen. IFK gick för en kvittering och skapade en rad chanser. Harry hade ett bra skott som gick över, Alen kom till skott efter en hörna men över, Harry hade ett inlägg/skott som blev riktigt farligt och som räddades till hörna, men bollen ville inte in idag.

 

Trots förlust var det ett IFK som visade upp ett bra spel där man jobbade ihop som lag och skapade farligheter framåt och låg rätt i sina positioner i defensiven. Här fanns mycket bra att ta med sig.

 

Mirsad Basic, Elliot Pramberg, Alvin Holmgren (63) Axel Henriksson,  Viktor Ahlgren, Gustaf Winroth, Victor Holmberg (88), Alen Zahirovic, Kasper Månsson, Jussi Tikkanen (45), Jan Al Salo

 

Alve Lind, Teodor Dobrijevic, Elmar Lindqvist (in 63) Harry Thomasson (in 45) Amir Ramanovski, Gustav Persson, Linus Roslund (in 88)

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR