SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

Nosaby IF
1 - 2
IFK Hässleholm
Nosaby IF1 - 2IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 maj, 19:00
Plats:Kristianstads Fotbollsarena
Tävling:
Matchnummer: 000025062
Samling:18:00
Hem
Vinst mot Nosaby
2024-05-24 22:46, Hem

IFK ställde upp med en 4-2-1-3-uppställning där Winroth och Berndt utgjorde den defensiva 2an på mitten med Teddy framför sig.

 

Just Teddy stod för mycket av IFKs spel första 30 med trygg bollhållning, fina passningar och framför allt en bra frispark. Teddy blev själv nergjord just utanför straffområdet och slog frisparken bra men målvakten fick upp vänsterhanden och räddade till hörna.

 

IFK spelade metodiskt och hade ett stort spelövertag, ända tills IFK-försvaret bjöd in Nosaby med egna misstag som gav Nosaby energi. Bla tvingades Mirsad till en bra räddning och 0-0 stod sig till paus.

 

IFK-tveksamhet efter 50 min gav Nosaby bollen,  och man tog sig runt på högerkanten, fick in bollen och där dök IFK-bekantingen Mike Andrew upp och stötte in 1-0.

 

Harry tvingades gå ut, Linus Roslund ersatte och IFK gick ner på en trebackslinje med Winroth i mitten. Direkt slog Linus en fin framspelning in i straffområdet till Emil, som från vänster kallt chippade in bollen i bortre hörnet. 1-1

 

Bara minuten senare slog Teddy en underbar passning in i straffområdet till Elliot som tagit en lika underbar löpning. Och Elliot satte distinkt 2-1 i det andra hörnet.

 

I 72a gick Kasper ut och ersattes av Victor H och strax ersatte Jan målgöraren Elliot. Nosaby fick tryck mot IFK och i 90 min slås ett inlägg som var på väg ut ur straffområdet helt ofarligt, men som oturligt tar på Jans arm. Straff till Nosaby och fram klev rutinerade Ayonuga som slog straffen hårt och lågt i Mirsads högra hörn. Men Mirsad gör en strålande räddning och blir matchhjälte.

 

Det var kanske inget fläckfritt skönspel i 90 min. Men det var ett lag med hårt jobbande fighters, med stora IFK-hjärtan, som ikväll bärgade en skön seger.

 

IFKs lag:
Mirsad Basic - Elliot Pramberg, Axel Henriksson, Viktor Ahlgren, Harry Thomasson - Gustaf Winroth, Philip Berndt - Teddy Bergqvist - Kasper Månsson, Emil Vaughan, Alen Zahirovic

 

Linus Lindfors, Teodor Dobrijevic, Linus Roslund, Jan Al Salo, Victor Holmberg, Gustav Persson, Amir Ramanovski

 

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR