Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Herrar

IFK Hässleholm
vs
Hittarps IK
IFK HässleholmvsHittarps IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 30 mars, 12:00
Plats:Österås
IFK-Hittarp 1-2 (1-1).
2018-03-30 17:55
IFK-Hittarp 1-2 (1-1).
Mål: Tommy Filipovic.

IFK förlorade genrepet div.2-kollegan Hittarp, ett mycket bra och stabilt lag, men det var IFK som började bäst och det var Tommy Filipovic som inledde målskyttet. IFK fortsatte trumma på, men så fick Patrick Osiako en armbåge i ögat och tvingades utgå efter en kvart och de gulsvarta tappade spelet, Hittarp tog över allt mer och kvitteringen kom strax före halvtidssignalen.
Resultatet såg ut att stå sig, men en passning in i banan gav Helsingborgs-laget fritt fram att göra segermålet några minuter före slutsignalen.
Hittarp har ett rutinerat lag, här fanns Mikael Dahlgren, som spelade i gulsvart för drygt tio år sedan och då gjorde en helt magnifik säsong, Jacob Gudiol är en annan som spelat i IFK och målvakten Calle Lindell, som inte stod idag efter en tids förkylning, vaktade ju IFK-målet i flera säsonger.
I IFK var Alexander Nilsson säker i mål, Linus Svensson rensade bort det mesta och i denna match hade han en ny partner som mittback, Egzon Ademi, som även han skötte sig bra.

IFK ställde upp med följande elva: Alexander Nilsson - Philip Bengtsson, Linus Svensson, Egzon Ademi, Danny Gunnarsson - Carl Mujaguzi, Patrick Osiako, Gustaf Lindroth - Filip Ranmo, Tommy Filipovic, Mike Andrew.
Mohammed Resulovic ersatte Osiako efter 15 minuter, i andra kom även Joel Andersson, Filip Thurn och Waed Shaif in.


<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR