SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Levins Cup

Levins Cup 2023
2023-05-13 21:20
Första cupdagen arrangerades i Vinslöv 13 maj.

I strålande solsken sparkades 2023 års Levins Cup igång på Sparbanksvallen i Vinslöv. 31 lag från hela kommunen deltog, vilket betyder ca 180 fotbollsstjärnor i åldrarna 6-7 år. 
Nästa cupdag blir i Sösdala söndag 11 juni. 

Levins cup 2021
2021-04-05 21:49

Tyvärr kommer Levins cup ej kunna genomföras så som vi hoppats under 2021. Cupen är inställd tillsvidare men om förutsättningarna ändras under året hoppas vi kunna köra igång med kort varsel.

 

Tills dess vi kan återkomma med nya och mer positiva nyheter uppmanar vi er att kontakta varandra och spela enstaka matcher med 6-8 åringarna. Givetvis med beaktande av folkhälsomyndighetens gällande restriktioner. Ett separat mail kommer skickas ut till föreninggar som deltagit genom åren.

 

Med hopp om ett bra och lyckat fotbollsår

IFK Hässleholm

Avslutning Levins cup, 2018
2018-09-17 10:08

Fler bilder (+4) >>

Då var avslutningen på detta års upplaga av Levins cup nere på Österås genomförd. Cupen för knattar i 7- och 8-års åldern och för lag inom Hässleholms kommun med omnejd. Levins cup är ett av kommunens största, återkommande arrangemang och skapar kontaktytor mellan föreningarna i en positiv anda.

 

Levins cup bjuder på fotboll när den är som allra bäst med tårar, svett och mycket glädje. IFK vill passa på att tacka de föreningar som genomfört andra fina cuparrangemang under året, övriga deltagande föreningar för Ert engagemang för fotbollen i NÖ Skåne och för knatteverksamheten, deltagande föräldrar och släktingar, domarna samt till sist givetvis – BARNEN för sitt slit och de LEDARE som lägger ner ett otroligt IDEELT arbete för att utveckla andras barn och fotbollen i kommunen. Vi hoppas att flickorna och pojkarna fått med sig en extra kick och fina fotbollsminnen från året som gått.

 

Levins cup skapar grogrunden för framtida fotbolls- och idrottsintresse och är ett viktigt arrangemang för kommunens yngsta. Det är även ett viktigt arrangemang då det ger yngre spelare möjlighet att prova på domarrollen och att ta ansvar inför yngre spelare. Sist men inte minst är lagidrotten i allmänhet och Levins Cup i synnerhet en viktig mötesplats för föräldrar där goda värderingar kan kommuniceras och även en inkörsport till det så viktiga föreningslivet.


Årets avslutning präglades av fint väder och glädje. I år kunde vi inte nyttja vår nya fina läktare för prisutdelningen pga FCHs A-match utan den fick ske på Lennart Perssons kulle vid B-planen. Det blev dock inte helt fel med en intim och nära känsla. Domarna och barnen fick den uppmärksamhet som de förtjänade och alla fick sina välförtjänta medaljer.

 

Vi tar gärna emot lite feedback från årets cup. Positiv såväl som negativ. Gå även in i bildgalleriet och kolla på fler bilder från tidigare cupomgångar. Många av dessa spelare kommer representera kommunens lag långt in i framtiden.


Särskilt glädjande var att IFK Osby och Önnestad ställde upp med lag för första gången i år samt att Perstorp/Bälinge IK återkom med lag efter att ha varit frånvarande i några år. Inom kommunen har dock antalet lag minskat något. vi hoppas detta är tillfälligt och att Ni ute i föreningarna hittar de eldsjälar och den kraft som behövs för att föra fotbollen framåt i kommunen och för att sysselsätta våra barn. Det finns dock ljusglimtar med Finja IF som för första gången hade tre lag med i cupen. BRA JOBBAT.

 

De som aldrig sett fotboll på Levins cup har aldrig sett riktig fotboll.

 

Kallelse till möte för 2019 kommer under januari/februari. Väl mött då och lycka till med skapandet av nya lag och framtidens stjärnor.

 

IFK Hässleholm


Cupmöte 2018 genomfört
2018-03-20 22:07
Enl. mötet så blev det följande speldatum 2018 med arrangörerna:

Vi bestämde att vi skall anpassa reglerna efter de nya spelformerna inför nästa år. Vi pratade även om att ha blandade tjej- och kill-lag kommande år. Vi får suga på den till kommande år.

Sönd. 13/5  Farstorps IF & Hässleholms IF
Sönd. 10/6  FC Hessleholm och, omgång 2 F7/8 samt P7
Sönd. 17/6 Vinslövs IF, omgång 2 P8
Sönd. 19/8  Vinslövs IF & Hörja/Röke
Sönd. 16/9  IFK Hässleholm  (gemensam omg.)

Det går att anmäla lag under hela säsongen!

Mötesprotokollet, lottningar för varje omgång, regler samt kontaktuppgifter finns under dokumentrubriken till vänster.
Levins cup 2018
2018-02-08 21:46

Nu är anmälan till Levins cup 2018 öppen. Följ instruktionerna i menyrubriken här till vänster.


Inbjudningsbrevet hittar ni bland dokumenten eller om Ni följer länken >>HÄR<<


Välkomna till en ny säsong för de små lirarna


IFK Hässleholm

Möte 2017 genomfört och speldatum Satta
2017-03-26 23:01
Enl. mötet så blev det följande speldatum 2017 med arrangör:

Sönd. 14/5  Farstorps IF & Vinslövs IF
Sönd. 11/6  Hässleholms IF & Hästveda IF
Sönd. 13/8  FC Hessleholm & Hörja/Röke
Sönd. 10/9  IFK Hässleholm  (gemensam omg.)

Det går att anmäla lag under hela säsongen!

Mötesprotokollet, lottningar för varje omgång, regler samt kontaktuppgifter finns under dokumentrubriken till vänster.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 10/06 22:32 
Hem, 31/05 22:26 
Hem, 24/05 22:46 
Hem, 17/05 22:03