SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Hässleholm
4 - 1
VMA IK
IFK Hässleholm4 - 1VMA IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 29 augusti, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025125
Samling:18:00
IFK - VMA
2023-08-29 22:05
4-1 mot VMA
 
Redan efter en minut hade Olle presenterat sig. Ett vänsterskott upp i krysset och IFK hade fått en drömstart på matchen. Ett par minuter senare låg bollen i motståndarmålet igen efter en hörna, förmodligen ett självmål. Med den inledningen talade allt för att IFK skulle få en behaglig kväll. Men som vi visste på förhand så är inte VMA ett dåligt lag. Man tog över spelet och skapade bra chanser och reducerade till 2-1, vilket stod sig till paus.
 
I halvtid gick Elmar ut med en känning i baksida lår och ersattes av Max Eriksson. Sen stod matchen länge och vägde. Robin hade en frispark i översida ribba, Max Eriksson en nick i undersida ribba ner på mållinjen, men VMA hade också chanser och hade VMA gjort nästa mål kunde det blivit otäckt.
 
Men istället skarvade Robin in en hörna till 3-1 och sedan fick hemmapubliken även se nye bekantskapen Philip Berndt presentera sig på Österås (spelade även i bortamatchen mot Räppe). Philip, som är på lån från Öster, kom in i andra halvlek när IFK gjorde ett dubbelbyte då Thuvesson och Axel Winberg ersattes av Victor Holmberg och just Philip. Dessförinnan hade Hampus bytt av Edvin. Det var på IFKs mittfält som Philip tog plats och därifrån tog han sig snyggt fram och förbi både en och två försvarare innan han satte 4-1. Ett mycket vackert mål. 
 
Matchens bäste spelare blev Victor Stulic utsedd till, som agerade tryggt igenom hela matchen i IFKs mål.
 
En på förhand svår match slutade siffermässigt övertygande, med ett par fina mål men däremellan ett spel som inte nådde upp i nivå. Men det är ju segrar som räknas och segersång man vill ha. Största leendet i omklädningsrummet efter matchen sågs nog hos Måns Davidsson, målvakten född 2006 som nu tagit plats på bänken två matcher i rad. Först mot Allsvenska Halmstad och nu mot VMA.
 
IFKs lag ikväll. 
 
Victor Stulic - Elmar Lindkvist, Axel Henriksson, Viktor Ahlgren, Axel Winberg, Robin Strömberg, Marcus Thuvesson, Jussi Tikkanen, Edvin Nilsson, Isak Orajärvi, Olle Kjellman Olblad
 
Måns Davidsson, Victor Holmberg, Hampus Nilsson,  Jan Al Salo, Adham El Youssef, Max Eriksson, Philip Berndt
 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR