SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Bli medlem i IFK Hässleholm
BLI MEDLEM
ÄNNU EN AXEL
2022-11-28 11:00

Första nyförvärvet inför nästa säsong var Axel Winberg.
Andra nyförvärvet heter också Axel, Axel Henriksson, 20 år.
Axel är en Älmhults-kille som spelade i Älmhults IF till han var 14 år, sen värvades han till storklubben Östers IF där han spelade i 4,5 år - och så den gångna säsongen var han tillbaka i Älmhult för att spela A-lagsfotboll.
Och det gick så bra att Axel och ÄIF var nära avancemang till tvåan, men nu väljer han att lira i tvåan ändå, i IFK Hässleholm.
-Jag valde IFK för att jag tycker det är en spännande utmaning. Tränade med IFK i somras och har sedan dess haft en bra dialog med Johan Persson och hans och IFKs ambitioner är desamma som mina, så nu gör jag en hård satsning i IFK, berättar Axel.
Dina styrkor som spelare?
- Jag är en modern mittback med ledaregenskaper och blick för spelet, trygg både på plan och vid sidan om, säger Axel.
Axel gjorde två mål och tre assist under den gångna säsongen.
-Och ingen kom med huvudet, skrattar Axel, som är en reslig mittback med sina 193 cm och som under ungdomsåren var mittfältare, men i Öster skolades han om till mittback.
IFK hälsar Axel välkommen till IFK.

Otroligt ! 4 MATCHER - 4 RÄTT
2022-11-28 08:02
IFKs VM-tips 2022 handlar om att tippa siffertips, nästan en omöjlig uppgift.
En av dom som lämnat in är Ulf Gustafsson, IFK-supporter från Gullbranna utanför Halmstad, härlig lirare i Ignaberga IF på 70-talet.
Inför lördagens fyra VM-matcher hade Uffe fått in ynka 2 rätt - på 20 matcher - men så sätter han alla fyra lördagsmatcherna:
• Tunisien-Australien 0-1
• Polen-Saudiarabien 2-0
• Frankrike-Danmark 2-1
• Argentina-Mexiko 2-0
Och så står han plötsligt på 6 rätt!
Ett stort grattis, efter måndagens matcher kommer en rapport om hur alla ni som lämnat in ligger till.
IFK:aren äntligen ute !
2022-11-24 21:30
Black Week har startat - stöd IFK Hässleholm
2022-11-23 21:33

Hej!

Nu har Black Week startat, en vecka där mängder av butiker sänker sina priser rejält och samtidigt höjer sin ersättning/återbäring som du och IFK Hässleholm får tillbaka via Sponsorhuset.

Oavsett vad du tänker handla så har Sponsorhuset avtal med nästan alla kända nätbutiker. Ett extra klick är allt som behövs och både du själv och IFK Hässleholm får pengar tillbaka, inget blir dyrare för dig som handlar. Se alla grymma kampanjer här: https://www.sponsorhuset.se/ifkhassleholm/rea-kampanjer

Har du inget konto på Sponsorhuset ännu?
Registrera dig gratis och enkelt här: https://www.sponsorhuset.se/ifkhassleholm/bli-medlem

Nu kör vi!

 
Ny ledarstab för U19
2022-11-15 07:04

Efter att den avgående staben för U19 avtackats för förtjänstfullt arbete har IFK Hässleholm glädjen att presentera 2023 års ledarstab för U19.

 

Huvudtränare blir Fredrik Ahlgren och till sin hjälp kommer han att ha Magnus Jönsson och Björn Lundqvist som assisterande tränare. De uttrycker sin tacksamhet över det jobb som den avgående ledarstaben lagt ner under den gångna perioden. 

 

Inom föreningen så hjälps vi åt att tillsammans utveckla våra barn och ungdomar, självklart även U19, och med tanke på antalet unga spelare som har lyfts upp i vårt A-lag och vidare ut i elitfotbollen så är det verkligen ett kvitto på en väl fungerande ungdoms – och akademiverksamhet. Fredrik säger:

 

"Vi, inom den nya ledarstaben, kommer självklart att ta vid där den ”gamla” ledarstaben slutar, dvs fortsätta att utveckla våra många bra ungdomsspelare och fokusera på att förbereda våra U19 spelare för A-lagsfotboll på bästa sätt, detta i nära samarbete med A-lagets ledarstab."

 

Det ska bli riktigt spännande att följa vårt A-lag 2023 men såklart blir det lite extra spännande att följa alla våra unga lovande spelare och deras nästa utvecklingssteg inom seniorfotbollen.

 

Återigen tack till Daniel, Bastian och Jonny och varmt välkomna Fredrik, Magnus och Björn!

AXEL, 23, VALDE IFK
2022-11-07 21:45

IFK har presenterat sitt första tunga nyförvärvet, 23-årige Axel Winberg.
Axel kommer närmast från Nosaby, men har under några år fostrats av Jonas Thern, först i Calcio i Osby och sedan i allsvenska IFK Värnamo.
-När jag spelade i Värnamo spelade dom i Superettan och det blev sammanlagt fyra matcher, berättar Axel, som nu blir en viktig kugge i Johan Perssons lagbygge.
- Jag har haft ögonen på IFK Hässleholm sedan Johan ”Sheriffen” Persson kom till klubben, berättar Axel och fortsätter: Jag behövde ett miljöombyte och en nytändning och det tror jag att jag får bäst i IFK.
-Det var inga sura miner i Nosaby, jag har jättebra kontakt med såväl tränaren Mats Andersson som föreningen, säger Axel.
Din styrka som spelare?
-Min styrka som spelare är att jag alltid ger hundra procent och jag är en vinnarskalle och dessutom är jag löpstark, jag spelar helst på vänsterkanten, back eller på kanten, eller som mittback.
-Axel är en karaktärsspelare som vill träna hårt och som vill nåt med sin fotboll. Han har en fin vänsterfot som vi kommer få mycket glädje av, tillägger Johan Persson.
Vad har Jonas Thern betytt för din utveckling?
-Jonas är väldigt analyserande och jag har fått många tips, inte minst har han lärt mig disciplin både på plan och vid sidan om, säger Axel.
I Värnamo spelade Axel först i U19 och sedan i A-laget där det blev fyra Superettanmatcher plus träningsmatcher, dessutom startade jag i 2-3 matcher i Svenska Cupen.
I Nosaby IF har Axel varit en av de tongivande spelarna. Till Nosaby kom Axel från Önnestad och under skoltiden spelade han också i IFK Osby.
Axel jobbar som elevresurs vid Vannarödsskolan i Sösdala.
Vi hälsar Axel välkommen till IFK!

Akademiträning
2022-10-24 10:10
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U16, 24/11 14:31 
U16, 21/11 15:23 
U16, 20/11 20:08 
U19, 14/11 08:02 
U16, 13/11 20:29 
U16, 06/11 12:31 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR