Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Fotboll

Välkomna på IFK-fest
Anmäl dig till IFK festen senast 9/11 men gärna så fort som möjligt. Platserna är begränsade.

Varmt välkomna
Kvalitetsarbete med nytt motto - "IFK - Bättre tillsammans"
2019-10-13 21:08

Den arbetsgrupp som IFKs styrelse har tillsatt för att starta upp och driva ett långsiktigt kvalitetsarbete har nu tagit ytterligare steg. Vid det senaste styrelsemötet den 8 oktober antogs bl.a. en reviderad vision. För att IFK skall leva upp till denna vision antogs även en strategi som lyfter fram flera viktiga områden, samt en värdegrund för föreningens alla medlemmar. Steg för steg kommer vision, strategi och värdegrund nå ut till alla ledare, spelare, föräldrar, sponsorer, och även andra som samarbetar med föreningen.

Under oktober/november kommer arbetsgruppen bjuda in tränare och ledare till samtal kring dessa frågor och hur vi tillsammans kan utveckla och förbättra verksamheten. En del saker är redan startade, t.ex. ett projekt för att skapa en långsiktigt hållbar utbildningsmodell. En inbjudan är redan skickad till tränare och ledare med ett erbjudande att gå Tränarutbildning C som syftar till att stärka de som har hand om 6-12-åringar, samt de som siktar mot en tränarroll för äldre ungdomar. Fler utbildningar inom olika områden kommer att erbjudas framöver.

Vi vill kunna erbjuda bra fotbollsutbildning och vi har en ambitiös målsättning, men vi behöver också fler som vill vara med att hjälpa till att utveckla föreningen och verksamheten. Vi kommer att göra detta under mottot ”IFK - Bättre tillsammans”. 

Vill du vara med och skapa en bra miljö och en bra fotbollsutbildning för våra ungdomar? Är du nyfiken på vad som är på gång men inte riktigt säker på om du har tid eller tillräcklig kunskap? Skicka då dina frågor eller funderingar till: battretillsammans@ifkhassleholm.se. Vi svarar gärna på dina funderingar och är övertygad att det finns saker som just Du kan bidra med.


På arbetsgruppens och styrelsens vägnar

Stefan Holmberg

IFK spelar division 2 även 2020
2019-10-12 16:57
Efter att ha vunnit dagens hemmamatch mot Råslätt står det klart att IFK spelar division 2-fotboll även 2020.

Vi tackar alla IFK:are för säsongen 2019 och hoppas träffa er alla på IFK-festen den 16 november. 

Innan fotbollssäsongen avslutas helt spelar vårt U19 två kvalmatcher till. På lördag 19/10 kl. 14.00 möter vi Hässleholms IF hemma på Österås i den sista kvalmatchen. Kom och stötta IFK! 
Korrigering i IFK-Tipset
2019-10-10 18:06

Till skillnad mot vad vi meddelade innan idag så är faktiskt inte striden om andraplatsen i IFK-tipset över!

 

Ställningen i toppen (och inom parentes tipset inför sista matchen) är som följer nedan, och innebär att Zenons ledning är ointaglig. Detta eftersom de jagande har tippat samma resultat som Zenon i avslutande matchen. Men Gunbritts utannonsering som klar 2a var alltså fel! Ursäkta den här försmädliga missen i resultatrapporteringen!

 

13 rätt

Zenon Rokicki (1)

 

12 rätt

Gunbritt Månsson (1)

Oskar Jönsson (1)

Dan Englund (1)

Anders Karlsson (1)

Tommy Karlsson (1)

 

11 rätt

Leif Linderoth (1)

Nils Larsson (1)

Marie Andersson (2)

Simon Paulin (1)

Per Erik Pettersson (1)

Bodil Johansson (1)

Urban Jönsson (1)

Dags för sista hemmamatchen!
2019-10-10 11:15
Välkomna ner till Österås och heja fram våra killar i den sista matchen på Lördag!
Vinnare i IFK-Tipset
2019-10-10 11:14

Efter förra helgens bortamatch mot Bromölla som slutade 1-1, så har vi fått en vinnare i IFK-tipset! Vi säger ett STORT GRATTIS till Zenon Rokicki som har en ointaglig ledning inför sista matchen (nu på lördag kl 14.00 hemma på Österås mot Råslätt).

Zenon har 13 rätt, tätt följd av Gunbritt Månsson också med 12 rätt. Båda har dock tippat IFK-seger på lördag och Zenon kommer därmed stå kvar som ensam vinnare oavsett hur det går på lördag. Stabilt tippat säsongen igenom och prischecken på 1 500 kr är synnerligen välförtjänt!

 

Det är även klart att Gunbritt Månsson kommer lägga beslag på andraplatsen. Detta eftersom samtliga jagande på tredjeplatsen också har tippat IFK-seger på lördag. Därmed är Gunbritts försprång ointagligt och vi säger ett stort GRATTIS även till Gunbritt och en prischeck på 1 000 kr!

 

Klungan av tippare som delar tredjeplatsen utökades efter förra matchen och består nu av Leif Linderoth, Oskar Jönsson, Dan Englund, Bodil Johansson, Anders Karlsson och Tommy Karlsson, där samtliga alltså tippat IFK-vinst på lördag. Mest spännande kring tredjeplatsen är därmed om prispallen kommer utökas med någon som idag ligger ett poäng bakom, vilket sker om IFK inte vinner på lördag.

 

Topp-4 redovisas nedan, tillsammans med resp. persons tips inför sista matchen.

 

13 rätt

Zenon Rokicki (1)

12 rätt

Gunbritt Månsson (1)

11 rätt

Leif Linderoth (1)

Oskar Jönsson (1)

Dan Englund (1)

Anders Karlsson (1)

Tommy Karlsson (1)

Bodil Johansson (1)

10 rätt

Simon Paulin (1)

Gunilla Liljekvist (1)

Ruben Hagestig (1)

Erdintch Mehmed (1)

Walle Wahlgren (1)

Nils Larsson (1)

Rutger Englund (1)

Margaretha Englund (1)

Urban Jönsson (1)

Per Erik Pettersson (1)

Thord Persson (x)

Stefan Olsson (x)

Marie Andersson (2)

Herr
Referat: IFÖ Bromölla IF - IFK Hässleholm
IFÖ Bromölla IF - IFK Hässleholm 1-1 (1-0)
2019-10-05 18:48, Herr
Foto: Lennart Månsson
IFK fortsatte jakten på nytt kontrakt under lördagseftermiddagen när man gästade Bromölla och Strandängens IP. En svag första halvlek följdes upp med en starkare andra halvlek och oavgjort var ett rättvist resultat.
Nyheter från våra lag
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR
 
 
Gilla oss på Facebook