SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK-FBK Balkan 2-2 (1-1)
2021-09-18 18:02
Mål: Marcus Thuvesson, Max Sandberg.
 
IFK fick en drömstart med mål redan i tredje matchminuten när Marcus Thuvesson elegant nickade in 1-0 på en perfekt frispark från Armin Culum. Thuvesson placerade in den i bortre krysset och det var Marcus första mål i IFK-tröjan och hans arbetsinsats matchen igenom är berömvärd.
Balkan kvitterade sedan när Lucas Alm kom in från vänsterkanten och fick iväg ett skott som gick in vid Carl Lundahl Perssons högra stolpe.
I andra halvlek blev det åter en drömstart för IFK när Max Sandberg fixar en frispark nån meter utanför straffområdet - och sedan själv smekte in frisparken i krysset, Max tredje frisparksmål för säsongen.
IFK hade en nykomponerad högersida i Elliot Nilsson och Teo Helm, den senare gjorde sin första match från start - och som han gjorde det, han klev fram storstilat och hans samarbete med IFK:s piggaste spelare Elliot Nilsson var suveränt. Nu blev det Teo som fick priset som bäste IFK:are av Gamla IFKare och det kunde varit vem som helst av dom två. Kanoninsatser av två grabbar som spelat i gulsvartrandigt sen dom kunde gå.
IFK hade flera chanser att avgöra i andra halvlek, skyttekungen Ivan Danielsson Andonovski hade inte krutet torrt, han kunde gjort tre mål sista halvtimman, men det ville sig inte. Speciellt grämer han sig säkert missen efter att ha blivit frispelad av Armin Culum och hade hela målet öppet, men skottet gick centimetrarna utanför.
Det skulle straffa sig, istället för 3-1 till IFK kvitterade Balkan minuten senare till 2-2 då skyttekungen Sebastian Rask rakade in bollen från ett par meters håll och därmed tog Rask över skytteligaledningen ensam, som han före matchen delade med Ivan Danielsson Andonovski.
IFK tackar företag och privatpersoner som bjöd publiken på entrén denna lördagseftermiddag.
 
 
 
IFK vs FBK Balkan
2021-09-16 21:41
 
IFK Karlshamn-IFK 2-3 (0-1)
2021-09-11 20:07


Mål: Max Sandberg 2, Armin Culum.

De gulsvartrandiga tog en härlig seger på klassiska Vägga idrottsplats genom att besegra Kamratkollegan från Karlshamn med 3-2.
Det var IFK som tog ledningen i 23:e då Max Sandberg skruvade in 0-1 i bortre burgaveln. IFK hade sedan många chanser, Ivan Danielsson Andonovski var helt ren, men glömde skjuta och istället kvitterade Karlshamns Karl Lindqvist i 56:e matchminuten.
Blekingarna hade sedan en bra period men så fick IFK en frispark från 32 meter (enl kommentatorerna!) och Max Sandberg placerade in den invid stolpen och så var Osby-pågen 2-målsskytt.
Efter 76 minuter fick Karlshamn en frilägesutvisning och straffen slog Armin Culum säkert i mål och 1-3 var ett faktum.
Karlshamn reducerade på övertid och matchen slutade 2-3, tre viktiga poäng och nu är det match igen på Österås nästkommande lördag då FBK Balkan kommer på besök - och då är det gratis entré, stans företagare och en del privatpersoner bjuder på entrén, välkomna till Österås!

Asarum-IFK 2-2 (2-0)
2021-09-08 21:00

Mål: Ivan Danielsson Andonovski, Julian Grozdanovski.

IFK gjorde en bragdartad andra halvtid efter underläge 0-2 i halvtid.
Upphämtningen började efter fem minuter i andra halvlek då skyttekungen Ivan Danielsson Andonovski nickade in ett underbart inlägg från högerkanten. IFK hade nu fått fart under vingarna och Armin Culum, som utsågs till IFK:s bäste, flög fram genom det blekingska försvaret och skapade oreda. Alla gulsvarta kämpade storstilat och i 78e minuten kom den välförtjänta utdelningen när inhopparen Julian Grozdanovski frispelades från vänster och rundade målvakten och rullade in kvitteringen.
Redan om tre dagar är det dags för en ny resa till Karlshamn då IFK Karlshamn svarar för motståndet på klassiska Vägga idrottsplats.

Föreningsdagar
2021-09-07 04:59

Hej på er!

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

 

Länk till Intersport:  https://www.intersport.se

 

Skynda på o FYNDA!!

 

Nattfotboll med fika
2021-09-04 11:27
Igår kväll var det 33 ungdomar som var med på Nattfotbollen i Jacobsskolans idrottshall.
 
Extra festligt blev det när IFKs kiosk från fredagskvällens match på Österås dök upp och bjöd på hamburgare, kanelbullar och läsk. 
 
Välkommen du också som är mellan 13-19 år och känner för att ha kul med boll på fredagkvällar!
 
Både tjejer och killar är välkomna!
IFK-Hässleholms IF 0-3 (0-2)
2021-09-03 22:59
Ladda album (+8 bilder) >>

I fredagens derby levde IFK inte på långa vägar upp till förväntningarna. 

IFK ägde bollen de första 20 minuterna av derbyt och Ivan Danielsson Andanovski hade en jättechans, men missade. Liksom vid tidigare derby var de grönvita mer motiverade och sprang och kämpade mycket mer än de gulsvartrandiga. Det är tydligt att derbyt betyder mer för våra motståndare.
IFK-målvakten Carl Lundahl Persson fick pris som bäste IFK, mycket välförtjänt.
Nu väntar två matcher i Blekinge för IFK. Nu gäller det att hitta tillbaka till formen!

Nyheter från våra lag
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR