SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Månadsbrev April
2021-04-06 18:51

Allmänt (Henrik Jönsson)

Det är ett riktigt aprilväder där vi ett tag hade vår, och sedan plötsligt har snö på marken. Nu stoppar ju inte olika väder våra lag från att träna fotboll, det går bra i nästan vilket väder som helst. Däremot påverkar Coronan fortfarande hur lagen kan träna, och framförallt stoppar den matcherna. Det börjar nu på allvar i samhället pratas om konsekvenserna av att ungdomarna inte får spela matcher, hur det påverkar intresset för att fortsätta med sin idrott och hur det i förlängningen påverkar folkhälsan. Vi får hoppas att idrottandet mycket snart får lov att återgå till det normala. 

 

A-truppen (Johan Persson)

Nu har vi fått besked om att serien flyttats fram till första helgen i maj, så dom 5 första omgångarna flyttas och läggs in senare. I och med att vi skulle stå över omgång 6, så blir det att vi kommer istället stå över första omgången. Vi kommer spela vår första match den 7 maj mot Hässleholms IF, derby direkt.
När vi fick besked från svenska fotbollsförbundet att serien skulle flyttas fram tog vi beslutet att ta 1 veckas ledigt från fotbollsträning. Vi hade då tränat på i 10 veckor och kände att vi behövde komma bort från fotbollen och tänka på annat ett tag.
På spelarsidan har Egzon valt att bryta sitt kontrakt med oss och ta ett uppehåll från fotbollen. Många skador i omgångar har gjort att han tappat motivation och kraft för att lägga ner det jobbet som krävs för att spela med oss. Vi tackar Egzon för hans tid i IFK och önskar honom lycka till med det han ska göra framöver.
Nu när vi kommit tillbaka från ledighet så har vi 6 veckor kvar till premiären, vi kommer fortsätta jobba på med det fysiska, och börja slipa mer på det taktiska.

U-19 / Akademi (Daniel Nilsson)

Vi har tränat på bra under försäsongen. Trots att vi inte har fått spela några träningsmatcher, vilket såklart riskerar att dra ner motivationen, upplever vi att spelarna har visat bra inställning och vi har fortsatt ha en hög fokus. Truppen har tagit ett par kliv i utvecklingen och kan vi fortsätta hålla samma kurva uppåt ser det riktigt spännande ut framåt våren. Vi har fortsatt med att lyfta upp en till två spelare till A-truppen. 

 

Akademin

I slutet av mars hade vi ett digitalt akademimöte med alla ungdomsledare. Ett mycket lyckat möte där många goda idéer lyftes fram och bra diskussioner fördes. Vi har gjort en inventering och ser att det finns ett stort intresse för utbildning, vilket vi hoppas kunna sätta igång under våren. I övrigt ser vi såklart fram emot gräspremiär för alla våra lag, alla som spelat fotboll vet vilken kick det ger!!

 

U-lagen (Jonas Enetjärnm.fl.)

Återigen en månad utan matcher. 

Alla våra åldersgrupper är igång och nöter vidare, denna historiskt långa försäsong. Mycket mer finns inte att säga, med hopp om en betydligt mer innehållsrik rapportering nästa månad.

Levins Cup
Levins cup 2021
2021-04-05 21:49, Levins Cup

Tyvärr kommer Levins cup ej kunna genomföras så som vi hoppats under 2021. Cupen är inställd tillsvidare men om förutsättningarna ändras under året hoppas vi kunna köra igång med kort varsel.

 

Tills dess vi kan återkomma med nya och mer positiva nyheter uppmanar vi er att kontakta varandra och spela enstaka matcher med 6-8 åringarna. Givetvis med beaktande av folkhälsomyndighetens gällande restriktioner. Ett separat mail kommer skickas ut till föreninggar som deltagit genom åren.

 

Med hopp om ett bra och lyckat fotbollsår

IFK Hässleholm

Välkomna till INSKRIVNING 17/4 Pojkar födda 2014-2016
2021-03-24 17:22
Ladda album (+5 bilder) >>
Vi ses Lördagen 17/4 kl 09,30-12,00

INSKRIVNING

Med tanke på rådande omständigheter kommer vi att genomföra
inskrivningen utomhus, på vår grönyta utanför klubbstugan.
Det kommer att finnas både fika och fotbollar på plats,
alla som skriver in sig kommer dessutom att få en IFK-tröja!
Vi tar även emot inskrivningar via e-post, telefon, Instagram,
Facebook eller om man kommer ner till en träning. De som skriver in
sig den här vägen kommer givetvis att få sin IFK-tröja vid ett senare
tillfälle

 

 

Ring Simon Paulin 0768-65 02 59
eller Niklas Falk 0708-57 77 37
Ni kan även ställa frågor på
kansli@ifkhassleholm.se

HÄR kan du ladda hem mer info

Utökad satsning på IFK Akademi
2021-03-17 20:03
Satsningen på IFK Akademi fortsätter och klubben har inför 2021 valt att kontraktera och arvodera tränare från U14 och uppåt. Det är av största vikt att vi har en stabil och kompetent stab av tränare och ledare för att utbilda och utveckla våra egna spelare så de får de utmaningar som krävs för att ta nästa steg. Samtidigt är det en satsning som går hand i hand med klubbens målsättning att minst 50 procent av A-truppen ska bestå av egna akademispelare. 
 
Så här ser årets tränar-stab ut: 
 
U-14 Daniel Oredsson 
U-15 David Jansson
Resurs akademi U-16-19 Mattias Nilsson
U-17 Fredrik Ahlgren 
Ass-tr U-19 Bastian Sandberg 
U-19 Daniel Nilsson 
Målvaktstränare Akademin Ola Wendel 
 
Vi kommer under den närmaste tiden att presentera våra tränare närmare.
 
Värt att notera är att staben inte begränsas till ovan nämnda personer utan även omfattar ledare i olika åldersgrupper som ställer upp ideellt för att skapa rätt förutsättningar för våra ungdomar. Stort tack till er!  
 
Akademichef
Daniel Nilsson
Tipsbolaget
2021-03-16 15:40

 

Har du frågor om Tipsbolaget:  Ring Ronnie Carlsson på tel 0705 - 61 56 45

 

 

2021-03-16 15:24
 
Nyheter från våra lag
Levins Cup, 05/04 21:49 
Gamla IFK:are, 14/03 16:32 
Sommarfotbollsskola, 24/11 14:49 
Herr, 24/10 19:35 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR