SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Bli medlem i IFK Hässleholm
BLI MEDLEM
IFK vs FBK Balkan
2022-05-23 14:22
 
Herr
Referat: FK Karlskrona - IFK Hässleholm
Karlskrona-IFK 0-1 (0-0)
2022-05-21 17:44, Herr

Mål: Max Sandberg.

Efter två mindre goda insatser studsade IFK tillbaka och besegrade Karlskrona på Västra Mark i Karlskrona och det var Max Sandberg som nickade in matchens enda mål, 0-1 i andra halvlek och Max blev stor matchhjälte.
IFK var det klart bästa laget och borde varit i ledningen tidigt i matchen då de gulsvarta skapade många målchanser, den bästa hade just Max Sandberg.
Många var bra denna lördagseftermiddag i det blöta underlaget, Teo Helm gjorde en stabil insats och de små snidarna Armin Culum och Olle Kjellman Olblad gled förbi motståndarna elegant gång på gång och skapade massor med målchanser.
På övertid skulle IFK gjort 2-0 - om dom fått chansen…
IFK bryter på egen planhalva och sätter igång en kontring, men målvakten är vaken och inne på IFKs planhalva kapar han en IFKare, dock går bollen till en annan gulsvart som har fritt fram, men domaren blåser felaktigt av situationen och visar ut Karlskrona-keepern Philip Olsson. Även Mohammed Mbye får syna det röda kortet för incident med målvakten.
Tre ordinarie spelare i IFK var avstängda; Robin Strömberg, Max Nilsson och Danny Gunnarsson, alla tre är tillbaka i nästa match - som är redan på onsdag, hemma mot Balkan.
Välkomna till Österås och se serieledarnas match mot Malmö-laget FBK Balkan 25/5 19.00!


IFK ställde upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Isak Orajärvi, Hampus Rydh, Mohammed Mbye - Jens Lynard, Ludvig Hegdal, Armin Culum, Olle Kjellman Olblad, Teo Helm - Albin Ekström, Max Sandberg.

I andra halvlek kom Wictor Willseus och Hugo Arvidsson in.

 
Föreläsning om machokultur
2022-05-21 12:30

Vad kan vara viktigare än att ge våra killar en bra miljö att växa upp i och bli trygga och välmående individer? Dessvärre så bidrar vi alla ibland till motsatsen utan att ens vara medvetna om det. Under onsdagen så fick ledare och tränare, men även styrelsemedlemmar och en intresserad förälder, möjligheten att lyssna till Jimmy Lagerkvist på temat Machokultur och diskutera detta tillsammans. Vi fick chansen att reflektera över olika beteenden och fenomen, tänka till kring olika frågor, samt dela med oss av tankar om hur vi kan och bör förändra våra beteenden för att försöka vända saker till det bättre.

 

Föreläsningen erbjöds primärt tränare och ledare inom IFK och var en aktivitet inom ramen för IFKs fortbilding och fokus på kompetensutveckling. Vi planerar en uppföljning och fortsättning efter sommaren, och de som är intresserade får gärna höra av sig till styrelsen@ifkhassleholm.se  

5 GULSVARTA MÅL I GRÖN TRÖJA
2022-05-17 15:01
Ifjol lämnade tre duktiga IFK-anfallare för spel i Hässleholms IF.
Tre välutbildade spelare som lirat i den gulsvartrandiga tröjan sen barnsben, Theo Ekström, född 1999, Lucas Johnsson (2001) och Elias Karimi (2002).
I helgen besegrade di gröna nykomlingen Högsby IK från Småland, jumbo i tabellen, med hela 5-1.
Och alla gröna mål kom från dom tre ex-gula: Theo 3, Elias och Lucas.
Vi säger stort grattis till ”våra pågar”, duktiga fotbollsspelare alla tre.
 
Herr
Referat: IFK Hässleholm - Nosaby IF
IFK-Nosaby IF 1-1 (0-1)
2022-05-14 09:12, Herr

IFK fick sämsta tänkbara start i derbymatchen mot Nosaby som tog ledningen redan i fjärde spelminuten. Sen började en jakt på kvittering och visst fanns det en del chanser, men det dröjde till matchens sista minut innan Armin Culum kunde placera in kvitteringen.

I nästa match spelar IFK borta mot Karlskrona på Västra Mark. Nästa hemmamatch är den 25 maj mot Balkan.

IFK vs Nosaby IF
2022-05-10 20:47
 
Herr
Referat: Hässleholms IF - IFK Hässleholm
Hässleholms IF - IFK 2-0 (2-0)
2022-05-06 23:22, Herr

Den stora derbypubliken bjöds på en usel underhållning i årets första derby, få målchanser där båda målvakterna för det mesta stod sysslolösa. Dock fick Hässleholms IF in två mål under inledningskvarten, det första var en hörna som hamnade i mål utan att någon rörde den.
Andra målet var tre meter offside, domaren blåste inte och skottet tog i ryggen på en gulsvart och in i krysset.
Efter detta hände inte mycket. Max Sandberg hade en lobb som var nära att gå in och i andra hade han ett bra läge, men bollen rullade utanför stolproten.
Trots förlusten leder IFK serien, men det var många gulsvarta supporters som lämnade Österås besvikna, med all rätt. Detta eftersom IFK spelat så bra i dom tidigare inledande matcherna, nu vek laget ner sig fullständigt. I nästa omgång tar IFK emot Nosaby IF i en ny derbymatch på Österås.

IFK ställde upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Isak Orajärvi, Hampus Rydh, Danny Gunnarsson - Jens Lynard, Muhammed Mbye, Olle Kjellman Olblad, Armin Culum, Max Sandberg - Max Nilsson, Robin Strömberg.

I andra halvlek kom Ludvig Hegdal och Albin Ekström in.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U16, 24/05 21:38 
Herr, 21/05 17:44 
U16, 19/05 18:45 
U16, 19/05 15:34 
U16, 16/05 18:57 
Herr, 14/05 09:12 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR