Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Välkommen till IFK Hässleholm
 

Min Fotboll

Föj oss i appen "Min Fotboll"

Stötta klubben

Unikt erbjudande från Miljonlotteriet

Bli medlem

Bli medlem och träna med oss!

Månadsbrev December
2020-12-01 22:45

Allmänt (Henrik Jönsson)

Den gångna säsongen har för oss i styrelsen inneburit mycket fokus på annat än det rent sportsliga. När det tidigt i våras blev uppenbart hur allvarlig Corona-situationen skulle bli och hur mycket det skulle kunna påverka oss i IFK, så lades mycket kraft på att säkerställa föreningens ekonomi. Det engagemang vi har mötts av har varit helt fantastiskt:

·       Våra sponsorer har ställt upp och stöttat oss efter sin allra bästa förmåga

·         ”gamla” IFKare från både när och fjärran har stöttat oss

·         spelare och ledare i A-truppen har genomfört lönesänkningar

·         många har köpt Miljonlotter som vi sålde via Sponsorhuset och IOGT/NTO

·         supportrar som inte kunnat gå på matcherna har istället köpt ”soffbiljetter”

·         m.m.

 

Det har verkligen visat sig, att när det ser som svårast ut så har även alla visat ett stort engagemang och vilja att bidra på bästa sätt. För det är vi i styrelsen oerhört tacksamma!

Samtidigt har verksamheten för våra ungdomar kunnat pågå med träningar och matcher, givetvis med hänsyn tagen till de restriktioner som funnits. Ledare, spelare och föräldrar har hanterat situationerna på bästa sätt, och sett till att vi trots allt har kunnat ge alla våra ungdomar en glädjefylld tillvaro på fotbollsplanen. I dessa tider med frånvaro av mycket annat socialt umgänge är vi glada så länge det är möjligt att fortsätta hålla igång fotbollen för våra ungdomar.

 

A-truppen (Johan Persson)

”Det är ett spännande uppdrag jag har tagit på mig som huvudtränare i IFK Hässleholm. Hittills har jag hunnit med att träffa många människor i föreningen, och börjat sätta planerna för A-laget nästa säsong. Jag har träffat alla spelarna, först och främst alla spelarna i A-truppen, men även några tilltänkta nyförvärv. Och så har jag hunnit se en hel del av IFKs matcher från den gångna säsongen. Det är ett spännande lag med stor potential som det ska bli riktigt inspirerande att jobba med framöver. På söndag avslutar jag min karriär som fotbollsspelare i Öster, och därefter kommer allt mitt fokus ligga på IFK. Jag hoppas vi ses på Österås framöver!”

 

U19/akademi (Daniel Nilsson)

Planeringen inför 2021 för vårt U-19 är i full gång där vi bland annat pratar truppstorlek. Vår tanke är att vi ska skruva upp verksamheten ytterligare ett steg nästa säsong vilket vi återkommer med mer information om i nästa nyhetsbrev. 

Akademiarbetet är i full utvärdering där vi trots årets rådande restriktioner har hunnit med ett antal saker som både på kort- och långsikt höjer nivån på vår ungdomssatsning. Samtidigt sitter vi med många idéer och tankar inför 2021 där vi ska ta ytterligare utvecklingssteg inom hela akademin. 

Vi är helt övertygade att vi är på rätt väg. Samtidigt vill vi tacka för härligt och starkt engagemang under våra möten så väl som enskilda som i hel grupp. Vi önskar er en trevlig avslutning på detta annorlunda fotbollsår

  

U-lagen (Jonas Enetjärn)

Många av U-lagen har haft viloperioder under november. Både p.g.a. planerad vila, men också p.g.a. Coronan. Normalt sett hade inomhuscuperna avlöst varandra, men allt detta ställdes in. Så även vår planerade inomhusträning. De tävlings- (Vintercupen) och träningsmatcher (bl.a. mot MFF för U-05, MFF är inte helt nöjda efter tre raka förluster mot IFK...) som skulle spelats på konstgräset har flyttats fram på obestämd tid.  Det vi har fått fortsätta med är träning utomhus. Våra olika lag från U-05 ner till U-13 tränar nu ett eller två pass i veckan. Något lag har dessutom kört igång den alltid så uppskattade fysträningen. 

En normalt lugn månad blev i år ännu lugnare. 

Albin tackar för sig – och IFK tackar Albin
2020-12-01 22:35

Det blev tyvärr bara en 1-årig sejour för Albin Nilsson som i vintras återvände till sin moderklubb IFK Hässleholm.


Albin säger "Jag har trivts jättebra i IFK, men det går tyvärr inte att kombinera med mitt jobb som fastighetsmäklare och med min familjesituation"


Albin har varit en nyckelspelare i IFK och blir svår att ersätta. Vi beklagar att Albin slutar men förstår helt hans situation, säger IFK-ordföranden Henrik Jönsson.

 

Vi tackar Albin och hoppas att han någon gång i framtiden åter kommer bli engagerad i gulsvart!

IFKaren nr 2 finns nu på hemsidan
2020-11-30 16:14
Se under menyen >> IFK:AREN<<
BLACK FRIDAY - Nu kan IFK Hässleholm öka på intäkterna!
2020-11-26 19:17

Nu har årets största shoppingdag- BLACK FRIDAY startat. Det innebär grymma rabatter hos nästan alla nätbutiker, dessutom har Sponsorhuset höjt ersättningen på de flesta butiker med hela 50%. Få hem dina julklappar på ett säkert sätt samtidigt som både du själv och IFK Hässleholm får pengar tillbaka! Se alla grymma erbjudanden här: https://www.sponsorhuset.se/ifkhassleholm/rea-kampanjer

Tack Jonas och lycka till!
2020-11-11 22:02
Efter två år som huvudtränare i IFK lämnar Jonas Jönsson sitt uppdrag. Jonas har lagt ett väldigt stort engagemang i sin tränarroll och bidragit med mycket utveckling i IFK, inte bara i A-laget utan även i föreningen i övrigt.

Oavsett vad som blir nästa uppdrag för Jonas så önskar vi från IFK lycka till och tackar för de här två åren tillsammans!

Nyheter från våra lag
Sommarfotbollsskola, 24/11 14:49 
Herr, 24/10 19:35 
Herr, 24/10 09:04 
U14, 12/10 17:32 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR