Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Fotboll

Välkommen till IFK
I månadsskiftet mars-april kommer vi ha vår årliga inskrivning av nya knattar födda 2015 i IFK Hässleholm och träning kommer starta preliminärt v. 16. Tills dess är Ni välkomna att prova träna tillsammans med killarna födda 14. De tränar tillsvidare på Läredaskolan, söndagar 09.40-10.40.
IFK och juniorerna får förstärkning – Daniel Nilsson och Fredrik Ahlgren
2020-02-19 22:23
Fredrik Ahlgren och Daniel Nilsson

Vi har det stora nöjet att informera om att det arbete som påbörjades tidigt 2019 med att se över verksamheten på ungdomssidan nu börjar bära frukt. Syftet har varit att skapa förutsättningar för en långsiktigt hållbar fotbollsutbildning av hög kvalitet.  

 

Vi har sedan tidigare informerat om att Daniel Nilsson kliver in som huvudtränare för IFKs Juniorer. Många känner Daniel från olika klubbar och sammanhang, inte minst spelarna själva då Daniel är instruktör på NIU. Daniel kommer tillsammans med assisterande tränaren Bastian Sandberg och ledarstaben Krister Persson, Jonny Dahlkvist och Admir Culum att ta hand om träning och matcher för J-truppen.

 

Daniel kommer inte bara att vara huvudtränare för juniorerna, utan även ta ett ansvar för att utveckla fotbollsverksamheten på ungdomssidan inom IFK. Han kommer bland annat att skapa en plan för hur fotbollsutbildningen skall utvecklas för att leda våra lovande och duktiga ungdomar mot all mer kvalificerat motstånd. Detta som ett led mot en högre positionering i seriesystemet och allt flera unga spelare att konkurrera om platser i A-truppen.

 

Nästa goda nyhet är att Fredrik Ahlgren valt att utöka sitt engagemang inom IFK och accepterat rollen som Utvecklingschef för Ungdomsverksamheten. Fredrik är ett känt ansikte för många spelare och föräldrar, inte minst för hans roll som tränare för vårt duktiga P05-gäng. Han har även varit assisterande tränare för A-laget och har en gedigen fotbollsutbildning och erfarenhet i bagaget. Fredrik kommer att jobba med att utveckla tränare och ledare i ungdomslagen, samt tillsammans med Daniel implementera den nya spelarutbildningsplanen.

 

IFKs styrelse hoppas att alla hjälper till att välkomna Daniel och Fredrik i deras nya roller.

 

På styrelsens uppdrag

Stefan Holmberg

Herr
Referat: IFK Hässleholm - Eslövs BK
IFK avgjorde mötet mot Eslöv i andra halvlek
2020-02-19 12:42, Herr
Foto: Lennart Månsson
Det var ett IFK som tränat på bra och bearbetat smällen mot Olympic för tio dagar sedan som kom till match mot Eslöv. I hemmalaget debuterade nyförvärvet William Andersson och stod för en stabil timme. 
U15
Välkommen till IFK
2020-02-17 23:39, U15
I månadsskiftet mars-april kommer vi ha vår årliga inskrivning av nya knattar födda 2015 i IFK Hässleholm och träning kommer starta preliminärt v. 16. Tills dess är Ni välkomna att prova träna tillsammans med killarna födda 14. De tränar tillsvidare på Läredaskolan, söndagar 09.40-10.40.

Levins Cup
Dags för anmälan till Levins cup
2020-02-17 08:16, Levins Cup
IFK Hässleholm inbjuder härmed er förening till Levins´s Cup; en träningscup med 5-mannaspel för flickor och pojkar i åldern 7–8 år. För att samtliga föreningar skall kunna arrangera cupen väljer vi alltså att frångå den beslutade spelformen för barn, 7 år.

Preliminära speldagar är: 10/5, 14/6, 16/8 och 13/9. Speldagar fastställs dock först på cupmötet.

De anmälda lagens ledare träffas måndagen den 23 mars kl. 19.00 i IFK Hässleholms klubbstuga. Vid detta tillfälle fastställer vi speldagar, lottar arrangörsföreningar samt diskuterar övriga frågor.

Anmälan sker via mail till magols71@gmail.com
I anmälan ska följande finnas med: Förening, kontaktperson, e-mailadress, mobilnummer samt antal anmälda lag i respektive åldersgrupp (F7/8, P7 respektive P8)
Föreningsdagar på Intersport!
2020-02-14 10:00
Passa på att utrusta dig med de senaste skorna och säsongens alla fotbollsnyheter från de största varumärkena. 

Den 17–23 februari önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva fotbollsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT

Som medlem får du 25% rabatt på allt inom fotboll*. Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den via din mobil i kassan för att erhålla rabatten. 

Du kan också använda rabattkoden TEAM25 på intersport.se. 

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se! 


*Erbjudandet gäller 17–23 februari på ord.pris, dock ej på föreningskläder/teamkläder.
Herr
Välkommen till IFK, William Andersson!
2020-02-14 07:26, Herr
Foto: Lennart Månsson
IFK Hässleholm har gjort klart med mittbacken William Andersson, 23. 
Nyheter från våra lag
U15, 17/02 23:39 
Levins Cup, 17/02 08:16 
Sportlovscupen, 12/02 02:14 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR
 
 
Gilla oss på Facebook