Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Välkommen till IFK Hässleholm
 

Min Fotboll

Föj oss i appen "Min Fotboll"

Stötta klubben

Unikt erbjudande från Miljonlotteriet

Bli medlem

Bli medlem och träna med oss!

Herr
Referat: Smedby AIS - IFK Hässleholm
Fördel IFK i paus
2020-10-24 19:35, Herr
Mike Andrew gjorde två av IFK:s mål i första mötet mot Smedby
I eftermiddags inleddes återkvalet till division 2 för IFK:s del när man gästade Smedby på SUEZ Arena uppe i Norrköping. Hemmalaget spelade trevlig fotboll men IFK var effektivare och leder med 3-1 inför returen på Österås nästa söndag.
Herr
Referat: Österlen FF - IFK Hässleholm
IFK förlorade borta mot seriesegrarna
2020-10-24 09:15, Herr
Foto: Lennart Månsson
IFK skulle flytta fram sina positioner efterhand för att börja med att sätta defensiven och öppna hål i Österlen. Tanken var att ha ett resultat i paus som man sedan skulle kunna vinna matchen med i andra halvlek. Ett baklängesmål efter fyra minuter och en missad straff precis innan paus ställde till det. 
Herr
Referat: IFK Hässleholm - IFK Karlshamn
Förlust mot Karlshamn
2020-10-24 09:04, Herr
Foto: Lennart Månsson
IFK hade chansen att säkra kontraktet via seger hemma mot formstarka Karlshamn. Hemmalaget tog ledningen och allt såg bra ut men via några olycksminuter i slutet på första halvlek kunde gästerna vända och vinna. 
Månadsbrev - oktober
2020-10-06 21:38

Allmänt (Henrik Jönsson)

Hösten är här och mycket som händer i IFK just nu. På fotbollsplanerna närmar sig serierna sitt slut och tyvärr håller Coronan kvar sitt grepp. Det är fortfarande 50 personer i publiken som är maxgräns vid en fotbollsmatch, även på ungdomssidan. Vi får alla hjälpas åt att följa riktlinjerna som finns och som tur är finns ibland möjligheten att se en match i datorn eller telefonen istället. 

Vid sidan om fotbollsplanerna börjar det planeras inför nästa säsong. Vi genomför även utbildningar och föreläsningar med jämna mellanrum. Håll utkik på vår hemsida för att se om någon av de kommande föreläsningarna intresserar just dig. Eller tipsa någon annan!

 

A-truppen (Jonas Jönsson)

Vi rivstartade september månad med två härliga segrar efter sena vändningar mot Kristianstadlagen KFC och Nosaby. Sen tog det tvärstopp mot Älmeboda och avslutades med ytterligare en sur derbyförlust. Nu har vi två matcher kvar och ska se till att göra vårt livs bästa prestation på lördag. Tillsammans som lag, grupp och förening!

 

Juniorerna (Daniel Nilsson)

U-19 har gått starkt och har efter helgens 6-0 vinst mot Höllviken fem raka segrar och jagar topp tre i serien. Spelare i u-19 får fortsätt möjligheten att utmanas och träna med A-truppen och se hur nästa nivå är. Samtidigt får våra 05.or möjlighet att träna och spela matcher med U-19 och känna på nivån där. 

Akademiarbetet går framåt och vi fortsätter med utvecklingssamtal och uppföljningar på dessa. Samtidigt har vi genomfört ett antal utbildningar och fler är på gång under hösten. 

 

U-lagen (Jonas Enetjärn)

September är månaden när strålkastarna tänds på Österås och alla lag som haft träning på gräs ska komprimeras till konstgräset. Två till tre lag är mer norm än undantag på varje KG-yta. Men det funkar! 

Läget i lagen är bra! U-05 leder sin skåneserie medan U-06 ligger tvåa i sin. U-07 hade en tung inledning men börjar vända skutan rätt. Till stor del beroende på tränarhjälp från Daniel Oredsson. 

U-09 gör spelmässiga framsteg och laget fylls hela tiden på med nya killar. 

U-11 och U-12 tuffar vidare i sina lokala serier. De som fått erfara störst konsekvenser av Corona är U-13 som fick hela sin Levins Cup-säsong inställd. De är dock ett stort härligt gäng som kommer att få chanser till matchspel nästa år. 


med vänlig hälsning

Styrelsen

Biljetter till IFK - Karlshamn
2020-10-05 15:43
Till kommande hemmamatch kommer IFK ta in tillåtna 50 personer i publiken. 
Boka din biljett genom att ringa och boka din biljett (1 biljett per person) 
på telefonnummer 0730-879572 senast fredag 9 oktober kl 12.00. 
Biljetterna kan ta slut, så först till kvarn…
Nyheter från våra lag
Herr, 24/10 19:35 
Herr, 24/10 09:04 
U14, 12/10 17:32 
U13, 07/10 14:32 
Herr, 05/10 11:09 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR