Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Fotboll

Herr
Referat: Husqvarna FF - IFK Hässleholm
Husqvarna FF - IFK Hässleholm 1-0 (0-0)
2019-09-14 16:46, Herr
Kevin Alin stod för sin bästa insats i IFK
Segrarna fortsätter att utebli för IFK som under lördagen gästade Vapenvallen och serietvåan Husqvarna FF. Husqvarna hade spelövertaget i första halvlek men segermålet kom inte förrän i den andra halvleken.
Levins Cup
Dags för avslutning på Levins cup
2019-09-10 13:38, Levins Cup
I Levins cup får man uppleva många känslor.
På söndag den 15/9 kl. 09.30 kickar vi igång det avslutande sammandraget för Levins cup på Österås. IFKs eget U11/12 gäng arrangerar och alla som gillar fotboll är välkomna ner för att titta. Stekbordet är igång och drickan är kyld. Nu hoppas vi bara på fint väder också. Välkomna till årets roligaste och mest positiva cup.

IFK U samt U11/12
Föreningsdagar på Intersport!
2019-09-09 08:10

Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!


Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla höstens jackor och allt för en ny härlig idrottssäsong.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening25 på intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Herr
Referat: Asarums IF FK - IFK Hässleholm
Asarums IF FK - IFK Hässleholm 3-2 (1-0)
2019-09-08 19:45, Herr
Foto: Lennart Månsson
IFK gjorde den timmes långa resan över landskapsgränsen för möte med Asarums IF FK som inför matchen var en poäng bakom IFK och det var klart för alla vad en seger skulle innebära för båda lagen. 
Herr
Referat: IFK Hässleholm - FK Karlskrona
IFK Hässleholm - FK Karlskrona 0-0
2019-08-31 19:01, Herr
Foto: Lennart Månsson
Trots en utvisning i femte minuten och tolv tilläggsminuter lyckades IFK hålla nollan och ta en poäng mot serieledande FK Karlskrona.
Dags för hemmamatch!
2019-08-28 08:39
 
IFK går från ord till handling i riktning mot sin vision
2019-08-20 23:04

IFK Hässleholm har satt som mål att spela i Superettan 2022. Representationslagets utveckling och framgång är viktig, men än viktigare är kanske att utveckla IFKs verksamhet så att så många som möjligt får chansen att spela fotboll och utvecklas som spelare och individer. 


Med ambitionen att gå från ord till handling har IFKs styrelse fattat beslutet att beskriva hur detta skall gå till. Fotbollssektionen har på styrelsens uppdrag därför skapat en arbetsgrupp som just nu arbetar med att se över IFKs värdegrund, spelarutbildning, och ledarorganisation. Planen är att steg för steg skapa tydlighet i hur IFK bör jobba för att nå målen och sedan påbörja det långsiktiga arbetet att faktiskt genomföra planen.  


Med vänlig hälsning

Stefan Holmberg på uppdrag av Fotbollssektionen    

Nyheter från våra lag
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR
 
 
Gilla oss på Facebook