SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

FC Rosengård 1917
3 - 1
IFK Hässleholm
FC Rosengård 19173 - 1IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 september, 13:00
Plats:Rosengårds IP Huvudarenan
Tävling:
Matchnummer: 000025132
Samling:12:00
FC Rosengård - IFK Hässleholm 3-1
2023-09-03 16:31
IFK började matchen i motvind, i dubbel bemärkelse. För redan efter två minuter stod det 1-0 efter att Rosengård tagit sig runt på IFKs högerkant och slagit ett inlägg som trycktes i mål. Och minuterna som följde var fortsatt skakiga med både ett och två skarpa lägen för Rosengård att utöka ledningen, men Stulic höll IFK kvar i matchen.
 
Men IFK tog sig in i matchen och efter hörna i 13e min var Thuvesson nära att kvittera på en bicycleta. Resten av halvleken var spelmässigt jämn och 1-0 stod sig till paus.
 
I 55 min kom en Rosengårdsspelare i bra läge och sköt i stolpen. Sen var det dags för IFK att ta över igen. Isak Orajärvi kvitterade snyggt på nick i 58 min på inlägg från Axel Winberg. Där följde en bra period med övertag för IFK och tryck för ledningsmål. 
 
Men så fick Rosengård frispark i bra läge som sattes i mål, och fem min senare rann en hemmaspelare igenom och satte 3-1.
 
Hampus, Linus och Jan ersatte Adham, Victor H och Axel W i ett trippelbyte för att få till en nytändning, men några fler mål blev det inte.
 
IFKs lag:
 
Victor Stulic - Victor Holmberg, Axel Henriksson, Viktor Ahlgren, Axel Winberg, Marcus Thuvesson, Adham El Youssef, Jussi Tikkanen, Edvin Nilsson, Isak Orajärvi, Olle Kjellman Olblad
 
Felix Persson, Hampus Nilsson, Jan Al Salo, Amir Ramanovski, Linus Roslund, Zeidan Zala
 
 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR