SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Hässleholm
8 - 0
FBK Balkan
IFK Hässleholm8 - 0FBK Balkan

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 oktober, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025173
Samling:18:00
IFK - Balkan 8-0
2023-10-13 22:24

Det var svårspelade förhållanden med kraftig blåst och blöt tung plan. IFK började med vinden mot sig och det var Hela Sveriges bäste div 2-spelare enligt Aftonbladet, Olle Kjellman Olblad, som ofta var den som visade vägen.

 

Efter 24 min slog Olle en hörna som nickades undan, men Olle är först framme på bollen inne i straffområdet, där gör han bort en försvarare och sen en till med en helikopterfint och så direkt på det ett skott, som målvakten gör en bra räddning. Sekvensen fortsätter och Olle får bollen men blir nergjord av en bortaspelare som får sin andra varning och rött kort.

 

Därefter var det IFK för hela slanten, hela resterande matchen. I 39 min blir Orajärvi fint framspelad av Max Eriksson. Ora slog bollen förbi målvakten och mot tomt mål rullar bollen, men stannar i vätan och den upptrampade målgården, och hinns upp på mållinjen. Rensningen går ut till Olle som sköt men skottet täcktes, och via ytterligare två ”nästan-träffar” hamnar bollen hos Max som trycker in 1-0.

 

I 43e min vinner Olle boll (eller rättare sagt tar den från en försvarare) och slår den i samma rörelse direkt fram till Ora mitt i straffområdet, där Ora blir helt ren och kallt lägger in 2-0 vid målvaktens vänstra stolpe.

 

3-0 kom redan i 48 min i medvinden, på en hörna från Olle som Thuvesson snyggt nickar in i bortre.

Sen gjorde Ora ett snyggt framspel till Max som satte 4-0.

 

5-0 kom av Axel W efter att Max spelat fram Ora, som spelade fram Jussi, som sköt och i efterföljande sekvensen kom Axel och satte bollen i nät. Dagens gladaste målskytt och snyggaste målfirandet med en lång magglidning i det blöta gräset.

 

Edvin och Ora gick ut och ersattes av Jan Al Salo och Amir Ramanovski. Strax därefter slår Max en fin crossboll till Olle, som tar ner, vänder bort en försvarare och drar in 6-0 i närmsta hörnet.

 

7-0 kom efter förarbete av Philip Berndt, och Max satte pannan till och nickade in sitt tredje mål för kvällen. Max, Olle, och Philip gick ut och ersattes av Adham, Linus Roslund och Hampus.

 

8-0 kom efter fin bollvinst av Jussi, en yttersida av Axel W in till Hampus, som satte bollen i mål och därmed gjorde sitt första mål för säsongen.

 

”En bra genomförd match där vi gör i princip allt rätt i alla lagdelar och direkt studsar tillbaka med en mycket bra prestation” säger tränare Johan Persson.

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR