SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Hässleholm
1 - 4
Kristianstad FC
IFK Hässleholm1 - 4Kristianstad FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 05 april, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025014
Samling:18:00
Förlust i hemmapremiären
2024-04-06 08:37

 

På en regntung Österås-plan började matchen mot Kristianstad spelmässigt ganska jämnt. Men efter två enskilda fina prestationer i form av bicykleta och frispark ribba in, så hade Kristianstad tagit ett 2-0 grepp om matchen, och när IFK sen fick en spelare utvisad var matchen avgjord. Slutresultatet blev 1-4 efter att Gustav Winroth gjort IFKs mål.

 

”Vi visste det var en tuff motståndare och vi är väl ganska bra med i spelet, men med de spetsspelarna som Kristianstad har så blir vi straffade så fort de ges utrymme” säger tränare Johan Persson.

 

”Vi ger det ett försök att göra match av det trots en man mindre och har en del bra intentioner men samtligt blir det då såklart ytor bakåt. Vi tar med oss lärdomen och utvecklas av detta också.”

 

IFKs lag:
Mirsad Basic - Viktor Ahlgren, Elmar Lindkvist, Gustav Persson, Gustaf Winroth, Philip Berndt, Teddy Bergqvist, Emil Vaughan, Alen Zahirovic, Kasper Månsson, Alvin Holmgren

 

Alve Lind, Elliot Pramberg (in 46) Harry Thomasson (in 61) Victor Holmberg, Jussi Tikkanen (in 46) Jan Al Salo (in 72) Teodor Dobrijevic (in 61)

 

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR