SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Hässleholm
0 - 0
IF Lödde
IFK Hässleholm0 - 0IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 maj, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025053
Samling:18:00
Oavgjort mot Lödde
2024-05-17 22:03

I härlig kvällssol och med frisk sidvind tog IFK ikväll emot nykomlingen IF Lödde.

 

Redan från början tog IFK tag i spelet och Alen kom direkt runt på kanten och skapade ett farligt inlägg och efter tre min kom Elliot runt på andra kanten och skickade in bollen till Emil som nickade över.

 

Hela första halvlek dominerades spelmässigt totalt av IFK, och man vann mycket boll på Löddes planhalva. Men några väldigt heta chanser skapades inte. Den bästa var när Philip Berndt vann bollen, tog sig in i straffområdet men valde att passa istället för att gå på avslut själv.

 

Även andra halvlek startades med tydligt IFK-grepp. Ett fint väggspel på högerkanten gav en dubbelhörna och fem min senare en hörna till och sen ett hyggligt skott av Alen, som gick strax över ribban.

 

Men sedan tog energin slut i IFK. Trots att motståndarna var ordentligt trötta så gick även IFK ner i tempo. Inte förrän med tio minuter kvar kom IFK till avslut igen, då genom inbytte Linus Roslund. Det var istället Lödde som tog över och skapade ett par farliga lägen mot slutet, bla ett inlägg som skarvades precis över IFK-ribban.

 

Så på övertid fick trots allt IFK chansen att avgöra. En hörna skapades, den slogs bra och Axel Henriksson nådde högst, men nicken gick precis utanför stolpen. 0-0 blev det och det är IFK knappast nöjda med.

 

Nästa fredag är det match igen. Då väntar Nosaby på bortaplan.

 

IFK idag:
Mirsad Basic, Elliot Pramberg, Axel Henriksson, Gustav Persson (63) Viktor Ahlgren, Gustaf Winroth, Alen Zahirovic, Kasper Månsson, Philip Berndt, Emil Vaughan (72) Victor Holmberg

 

Linus Lindfors, Teodor Dobrijevic, Linus Roslund (in 72) Jan Al Salo (in 63) Alexander Hansson, Harry Thomasson

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR