SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Hässleholm
0 - 1
Räppe GOIF
IFK Hässleholm0 - 1Räppe GOIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 31 maj, 19:00
Plats:Österås IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000025068
Samling:18:00
0-1 mot Räppe
2024-05-31 22:26

Det var Växjö-laget Räppe som hade första farligheten när man efter 3 min kom till skott, men som smet strax utanför stolpen. Därefter var det i princip enbart IFK resten av halvlek, med mycket bollinnehav och en del chanser.

 

Den allra bästa kom när Alen efter 10 min gick förbi sin försvarare, in i straffområdet och blev fälld. Straffen var klar, och Alen tog själv hand om den. Men Stulic i Räppemålet fick fingrarna på bollen och styrde den upp i ribban och ut.

 

IFK spelade helt ok och kom till ett par lägen. Bla annat kom IFK till ett dubbelavslut inne i straffområdet, via först Teddy och sen Kasper, men båda avsluten täcktes av Räppe-försvaret. I 32a skapades en frispark som landade hos Axel, men skottet gick över.

 

Det fanns ytterligare bra offensiva lägen men som rann ut i sanden efter dåligt beslutsfattande och felval. IFK ”borde” förvaltat spelövertaget och möjligheterna bättre. Men 0-0 var det i paus.

Andra halvlek började med IFK-initiativ men efterhand kom Räppe in i matchen och började skapa farligheter.

 

IFK gjorde byte i 62 min då Kasper gick ut och ersattes av Linus Roslund. I 70e ersattes Alen av Alvin och direkt därefter skadades Harry och Victor Holmberg ersatte.

 

I 80 min skapade Räppe en hörna efter att för enkelt ha vunnit boll, och i efterspelet när IFK inte fick undan bollen så står istället en bortaspelare helt ren i straffområdet och sätter ett fint skott utom räckhåll i Mirsads bortre hörn.

 

IFK jagade en kvittering men kom inte närmre än till ett par nästan-lägen.

 

Nu är det tio dagar till nästa match, när Balkan på bortaplan väntar den 10 juni.

 

IFK idag: 
Mirsad Basic, Elliot Pramberg, Axel Henriksson, Viktor Ahlgren, Gustaf Winroth, Alen Zahirovic (70) Kasper Månsson (60) Philip Berndt, Emil Vaughan, Harry Thomasson (72) Teddy Bergqvist

 

Linus Lindfors, Teodor Dobrijevic, Linus Roslund (in 60) Jan Al Salo, Victor Holmberg (in 72) Gustav Persson, Alvin Holmgren (in 70)

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR