Referat: Högsby IK - IFK Hässleholm
Högsby IK-IFK 2-2 (0-2)
2022-06-18 20:53, Herr

Mål: Danny Gunnarsson, Isaac Holmberg.

Det började så bra, IFK tog ledningen efter en halvtimmes spel genom Danny Gunnarsson och några minuter senare utökade Isaac Holmberg till 0-2, ett resultat som stod sig efter första halvan. Fem minuter in i andra halvlek reducerade den småländska nykomlingen till 1-2 genom Massor Ulaj och när det återstod tio minuter så kvitterade Högsbys John Hansson till 2-2.
IFK bör naturligtvis försvara en tvåmålsledning, men med några sjuka och skadade och med två tunga avstängningar så gick det inte.

IFK ställde upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Isak Orajärvi, Hampus Rydh, Danny Gunnarsson - Teo Helm, Ludvig Hegdal, Max Nilsson, Armin Culum, Max Sandberg - Isaac Holmberg, Albin Ekström.

I andra halvlek kom Hugo Arvidsson och Wictor Willseus in.