Referat: Österlen FF - IFK Hässleholm
Österlens FF-IFK 2-1 (1-1)
2022-08-20 17:22, Herr

Mål: Robin Strömberg.

IFK gjorde en mycket bra första halvlek och tog ledningen redan efter en kvart, Armin Culum slog en frispark, Mohammed Mbye nickade till Robin Strömberg, som gjorde 0-1. Robin hade sedan två ytterligare tillfälle göra mål och han gjorde också 0-2, men det dömdes bort och sekunderna senare kontrade Österlen in kvitteringen.
I andra halvlek var det Österlen som gjorde ett sent segermål i 85:e minuten, så de gulsvartrandiga fick lämna Skillinge vackra idrottsplats utan poäng. Chansen att studsa tillbaka finns redan på fredag i derbyt.

IFK ställde upp med följande lag: Carl Lundahl Persson - Isak Orajärvi, Hugo Arvidsson, Mohammed Mbye - Jens Lynard, Ludvig Hegdal, Max Nilsson, Armin Culum, Max Sandberg - Danny Gunnarsson, Robin Strömberg

I andra halvlek kom Isaac Holmberg och Elliot Nilsson in.