SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Räppe GOIF
3 - 4
IFK Hässleholm
Räppe GOIF3 - 4IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 augusti, 14:00
Plats:Räppevallen 1, Växjö
Tävling:
Matchnummer: 000025113
Samling:13:00
Räppe - IFK Hässleholm 3-4
2023-08-20 22:12
Målskyttarna Robin, Jussi, Isak och Edvin
4-3 Vinst mot Räppe
 
IFK inledde starkt med vunna dueller och aggressivitet i spelet. I min 22 slog Robin en crossboll till Olle som tog ner, bröt in i straffområdet och fick fram bollen till Jussi som stötte den i mål.
 
Tre min senare lade Olle en hörna som nickades ut, där drog Jussi till med ett skott som täcktes men hamnade hos Robin, som sköt längs med marken i bortre hörnet. 2-0.
 
I 34 min slog Räppe ett inlägg som touchades in i mål och man blev orolig att Räppe skulle få energi. Men i 40 min vinner Jussi en tuff kamp och får fram bollen till Edvin, som tar sig in i straffområdet och drar dit 3-1.
 
Sen briljerade Stulic på en farlig frispark där han lämnade nästan hela målet öppet och bjöd in att skjuta över muren. Vi skulle just säga mål, men så kommer Stulic flygande och räddar!
 
Orajärvi spelade åter ”nia” i IFKs anfall och visade sina kvaliteter i den positionen. Ora gjorde 4-1 på ett behärskat avslut och vann strax därefter boll, spelade fram Jussi som var nära att sätta 5-1 men skottet räddades.
 
Efter att Räppe reducerat till 2-4 flyttade Ora ner som mittback (och stod sen för flera avgörande brytningar) när Axel Winberg tvingades byta. In kom Max Ericsson. 
 
Räppe reducerade till 3-4. Thuvesson och Jussi ersattes samtidigt av Philip Berndt och Hampus Nilsson och fler mål blev det inte.
 
Jussi du är inblandad i de tre första målen. Vad säger du om din och lagets insats idag?
”Jag är bara glad vi tar med oss 3 poäng och att jag gjorde mitt första div 2-mål + assist. Vi har bra inställning, löper bra och är hungriga på fasta situationer. Vi lyckas spela vårt spel och gör det bra och då skapar vi mycket framåt.”
 
Vad gör du på onsdag kväll?
”Då hoppas jag på mycket publik på Österås och att vi kan göra en bra match och störa Halmstad.”
 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR