SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

IFK Berga
0 - 0
IFK Hässleholm
IFK Berga0 - 0IFK Hässleholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 april, 14:00
Plats:Bergavik IP 1, Kalmar
Tävling:
Matchnummer: 000025017
Samling:13:00
0-0 borta mot IFK Berga
2024-04-13 16:55

I första halvlek hände ungefär ingenting, förrän i sista sekunden. Det hade varit mycket bollinnehav för Berga och så blev i ett av få IFK-anfall Kasper Månsson nermanglad och de flesta räknade med en IFK-straff. Men domaren valde att inte blåsa. Annars var första halvlek inte mycket att skriva hem om, från något av lagen.

 

Andra halvlek började med IFK-initiativ, men snart fick Berga en frispark i bra läge som man drog i ribban. Efter hand tog IFK över och man skapade några bra chanser. Den bästa på en frispark från Teddy Bergqvist. Teddy hade själv blivit nergjord i ett omställningsläge och slog sen frisparken riktigt bra men målvakten gjorde en strålande räddning. Och i 75e min ropade IFK förgäves på straff igen när Kasper återigen blev tacklad i skottögonblicket.

 

0-0 slutade matchen och det var väl ganska rättvist även om det kunde gått lite hur som helst. Eller vad säger du Johan? (Persson, tränare)

”Vi får vara nöjda med en poäng borta här mot Berga, men det är väl också det enda vi kan vara nöjda med. Vi gör jobbet i alla fall matchen igenom och det ska spelarna ha med sig. Men vi är inte bra idag och vi får det inte att stämma.”

 

Vad beror det på?
”Vi är alldeles för stillastående och förutsägbara, och jag tycker vi sätter varandra i svåra situationer för ofta. Det är väl först när Elliot Pramberg kommer in i andra halvlek och börjar ta obekväma löpningar och ger sig in i dueller som matchen svänger över till vår fördel. Då börjar vi också skapa lite. Men på totalen är 0-0 rättvist.”

 

Mirsad Basic - Viktor Ahlgren, Harry Thomasson (55) Elmar Lindkvist, Gustaf Winroth, Axel Henriksson, Philip Berndt, Teddy Bergqvist, Alen Zahirovic, Kasper Månsson, Alvin Holmgren

Alve Lind, Elliot Pramberg (in 55) Gustav Persson, Jan Al Salo, Teodor Dobrijevic, Alexander Hansson, Linus Roslund

 

<< Tillbaka

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR