SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Vi sammanfattar fotbollssäsongen 2023 med tränare Johan Persson
2023-11-26 14:03

Om vi börjar med tabellplaceringen Johan, vad säger du om den? Ni slutade på en tredjeplats i div 2, vilket är den bästa placeringen för IFK sedan 2006 då vi ramlade ur div. 1.

Tredjeplatsen får man säga är över förväntan. Jag tyckte på förhand att vi hade ett lag för att kunna vara bland de 4-5 bästa, men sen är det många saker som påverkar under säsongens gång och som är svåra att förutse. Det gäller att inte ha otur med skador, sjukdomar och avstängningar.

 

Så var det ju en annan bild utifrån, där vi tippades betydligt längre ner. Sammanfattningsvis tycker jag vi gör en bra säsong rakt igenom. Vi har några små dippar under året där vi gör 2-3 matcher som är rent ut sagt dåliga, men vi reser oss omgående efter en sådan match och kommer upp direkt igen till bra prestationer. Sen gör de två lagen som slutar etta och tvåa starka säsonger, och vi är tyvärr inte riktigt nära att blanda oss i striden om direktuppflyttning och kval.

 

Ni tog 47 poäng och gjorde 58 mål.

58 mål framåt är bra. Vi skapade mycket chanser i de flesta matcherna med undantag någon enstaka match. Jag är nöjd med vårt offensiva spel, där vi är kreativa och farliga och får med hela laget i det offensiva spelat över hela banan, alltså att alla spelare är delaktiga i offensiven.

 

Hur kom målen till, generellt sett?

De bästa målskyttarna är Olle 12 mål, Robin 10 mål, Max Eriksson 7 mål och Orajärvi 5 mål. Mycket kom från vänster, det var en del avslut utifrån, en del inspel, en del fasta situationer. Jag tycker vi har en bra variation och skapar mål och målchanser på många olika sätt.

 

Att Isak Orajärvi skulle komma upp i fem mål var kanske inte förväntat?

Nej, det hänger ju naturligtvis ihop med beslutet att flytta upp Ora på topp. Det var något som växte fram under säsongen. Han var ju som alla vet väldigt viktig för oss i backlinjen när serien startade, och det är inte att bara byta plats och tro att någon annan skulle kunna ersätta honom. Men efter hand som Ahlgren gjorde det bra och vi med honom fick in en vänsterfot till i backlinjen som gav oss variation i uppspelen, så var det läge att testa Ora på topp. Jag tyckte att vi tappade för mycket boll i våra uppspel, men med Ora som en stark och bra targetspelare så lyckades vi låsa fast bollen på ett bra sätt och han gjorde ju även själv 5 mål. Så det föll väl ut.

 

Bakåt så släpper ni in 43 mål.

Ja det är på tok för många, och det är något som vi måste jobba vidare med. Vi måste halvera antalet insläppta om vi ska vara med och slåss om det nästa år.

 

Hur kommer man till rätta med det då?

Det är många onödiga situationer som vi sätter oss i. Små misstag, som att vi inte är riktigt på tårna på många av målen, vi tror att en situation kommer lösa sig eller vi fullföljer inte en situation fullt ut.

 

På många mål ligger vi rätt i positionerna, vi är rätt spelare på rätt plats och i överläge mot motståndaren, men vi är inte 100%-iga. Vi är lite naiva och blir straffade hårt för det. Vi har många spelare som gjorde sin första div 2-säsong och man upptäcker att man inte längre kommer undan med det som löste sig i ungdomslaget eller i en lägre division. Det är otroligt värdefull erfarenhet och rutin som vi samlat på oss under året.

 

Hur många utvisningar och varningar hade ni i år?

Bara en utvisning, när Axel Winberg fick en hands-straff-utvisning mot sig i hemmamatchen mot Rosengård. Vi hade 36 varningar och kom med det tvåa i fair play-ligan.

 

Är det bra, eller kan det kanske vara dåligt att ha för få varningar?

Man måste skilja på onödiga varningar och de som är helt ok att få. Ifjol hade vi flera varningar för snack eller tröjdragningar i onödiga situationer. Den typen av varningar måste bort och de har vi också fått bort. Sen ska vi stå upp i matcherna och spela hårt och om det sen ger ett gult kort så är det helt ok. Så det är en balansgång, vi ska vara tuffa att möta men inte ta några onödiga kort. Ta som exempel Nosabymatchen hemma som blir otroligt stökig med bla. två röda kort till Nosaby och åskådare som springer in på planen. Det hanterar vi jättebra och håller oss kyliga och bevisar att vi är mentalt starka och inte låter oss provoceras.

 

Hur har träningsfliten sett ut under året?

Väldigt bra! Det är en ambitiös grupp med spelare som vill något med sin fotboll och är beredda att lägga ner det jobb som krävs. Alla är väldigt professionella och vi har ett helt gäng spelare som har en väldigt hög träningsnärvaro, och här måste jag nämna den som sticker ut alldeles extra. Axel Henriksson har 100% träningsnärvaro. Även nu efter att serien är slut. Dessutom spelade Axel samtliga 26 matcher i serien från start. Men som sagt, det är över hela linjen väldigt bra inställning hos samtliga killar.

 

Så ska man naturligtvis ha tur med skador och sjukdomar. Ifjol hade vi väldigt mycket sjukdomar, vilket vi sluppit i år, så då kommer kontinuiteten i träning, som i sin tur ger kontinuitet på plan och att kunna spela med samma uppställning i flera matcher i följd.

 

Hur många spelare har ni använt i matchtrupp i år?

Vi har använt 24 st spelare i serien. 21 av dem har startat i någon match och övriga tre har blivit inbytta.

 

Det är en ganska ung trupp ni haft?

Ja det är ett väldigt ungt lag. Robin och Tuvesson har varit de äldsta spelarna och sen har vi ett par som är 22-23 år och så är det väldigt många unga killar som kommit upp från de egna leden. Vi har åtta st killar som är födda 2005-2007 och som alla gjort det väldigt bra. Det är inte många lag i Sverige div 2 som har så mycket speltid på unga spelare som vi har, och det är otroligt roligt när våra unga spelare kommer fram och tar för sig. Både Ahlgren och Jussi Tikkanen visade tidigt under säsongen att de var redo att slåss om en ordinarie plats och har sedan gjort det bra under året. Bakom finns det som sagt flera killar som alla har möjligheterna att ta nästa riktiga steg in i seniorfotbollen.

 

(En separat artikel kommer inom kort där vi tittar närmare och jämför speltid för spelare under 18 år).

 

Men det går kanske inte att enbart bygga på unga lovande spelare?

Nej det är inte så enkelt, utan det krävs i ett lag att man även har en mix av ålder. Man behöver rutin från att ha varit med i svåra matcher och avgörande lägen i serien, där det många gånger annars kan bli att orutinen lyser igenom och man inte lyckas ta den där segern eller poängen som krävs.

 

Ta som exempel sista matchen i serien där vi behövde en poäng borta mot Trelleborg för att säkra tredjeplatsen. Vi spelar bra, tar ledningen med 1-0 och allt känns hur tryggt som helst. Sen blir det från ingenstans 1-1, och sen underläge 2-1 och inget funkar längre på planen. Då är det till slut Robin som kliver fram, gör sitt andra mål i matchen och fixar den där poängen. Det är inte enbart en slump att det var Robin med sin rutin som gjorde båda målen den dagen. Eller att det var Axel Winberg med flera säsonger i div 2 bakom sig, som slog båda inläggen till Robin. Och det vore inte rättvist av mig eller omgivningen att förvänta sig att det är de unga spelarna som ska ta den rollen och gå fram och axla ansvaret i svåra lägen. De ska få möjligheten att etablera sig i seniorfotbollen i den takt som krävs bredvid rutinerade spelare. Sen kan det gå väldigt fort, titta bara på Ahlgren och Jussi.

 

Har det varit kul i år? Har ni haft glädje tillsammans?

Från mitt håll har det varit väldigt bra. Jag har upplevt mycket glädje, både tillsammans med övriga ledarstaben och med laget. Det känns som att spelarna har haft roligt tillsammans, det har varit glädje i omklädningsrummet och de har tryckt på bra på träningarna. Vi hade stor omsättning på spelare inför säsongen men har träffat bra med nyförvärven, som alla är riktigt bra killar som bidrar med energi och en professionell attityd.

 

Även killarna från Öster har varit fantastiska och kommit bra in i truppen och blivit väl mottagna. Och där vill jag nämna en sån kille som Hampus Nilsson. Han hade en knäskada i våras där vi ett tag trodde att karriären var över. Sen kommer han tillbaka, med en ständig energi och glädje. När han efter att ha startat två matcher får sitta på bänken i nästa match, så är han den förste som peppar de andra spelarna och ger energi i gruppen. En fantastisk inställning och den typen av spelare som är så viktig att ha i truppen.

 

Och vilka matcher tyckte du var era bästa i år?

Det är nog Nosaby borta och Räppe borta. Vi spelar fin anfallsfotboll, och har i båda matcherna full kontroll även i defensiven. Sen tappar vi fokus och släpper in båda lagen i matchen igen, men lyckas ändå avgöra och vinna. Lite konstigt kanske att välja två matcher där vi släpper in flera mål, men jag tycker att de högsta-nivåer vi visar där är värda att ta med sig.

 

Är där något som du tänker att du till nästa år vill göra annorlunda?

Det som skiljer från att vara med och slåss om det i toppen, där spelar det inte så stor roll med spelsystem utan det är bredden och spetsen i truppen som är viktig. Att så många spelare som möjligt är friska och skadefria, att vi kan prestera mentalt och slita hem en 1-0-vinst även när spelet inte funkar. Och för att göra det måste vi vara trygga i det vi gör.

 

Så gäller det att vi, med start hos mig som tränare, håller en hög energi och kravbild. Att vi spelar med marginal, inte bjuder in motståndarna och ger dem energi. Det är lätt att säga men svårare att göra ute på plan och mycket av det är svårt att träna på, utan man lär sig genom erfarenhet.

 

Hur ser planerna för närmsta tiden ut?

Nu kör vi träning november ut, sen är det egenträning under december och så startar vi igen den 4 januari. Vi ska se till att bygga vidare på allt det vi gjort bra i år. Våra egna unga spelare har blivit ett år äldre och varit med och skaffat sig erfarenhet och kommer ta steg nu under kommande försäsong in i nästa säsong. Det har varit ett stort intresse från spelare utifrån att få komma och provträna och vi ska se till att komplettera truppen genom att åter ”träffa rätt” i värvningarna vi gör.

 

Så vill jag rikta ett stort tack från oss alla, både ledare och spelare, till alla som stöttat oss under året! Ni är många, både företag och personer, som bidrar på olika sätt för att det ska gå bra för oss!


Nyhetsarkiv
Seger mot Balkan2024-06-10 22:32
0-1 mot Räppe2024-05-31 22:26
Vinst mot Nosaby2024-05-24 22:46
Oavgjort mot Lödde2024-05-17 22:03
2-0 till Karlskrona2024-05-10 22:48
Sommarfotbollsskola 20242024-05-08 09:09
0-1 i derbyt2024-05-04 05:55
IFKs Auktion2024-05-01 07:39
Intersport 25% 23/4-30/42024-04-22 09:15
1-3 mot Högaborg2024-04-19 22:15
0-0 borta mot IFK Berga2024-04-13 16:55
Inskrivning 20242024-04-08 09:29
Teodor Dobrijevic2024-03-26 17:33
Årsmöte tisdagen 19/32024-03-05 09:11
Alen Zahirovic till IFK2024-01-24 06:15
Gustaf Winroth till IFK2024-01-17 20:31
2023-12-20 10:14
Cupseger! 2023-12-16 18:48
TOG GRANEN PÅ CYKELN2023-12-16 11:32
IFK - Balkan 8-02023-10-13 22:24
HIF-IFK2023-10-06 21:40
Bambusa Strumpor2023-10-05 11:07
Vinst mot Österlen2023-10-01 17:16
Levins Cup 20232023-09-25 16:23
Dramatik mot Nosaby2023-09-15 22:45
IFK - VMA2023-08-29 22:05
IFK - HIF 0-22023-06-21 22:47
Oavgjort i Malmö2023-06-17 08:43
Oavgjort i Malmö, 2-22023-06-04 18:41
IFK - Österlen 0-22023-05-27 01:16
2023-05-17 08:40
Inskrivningen 2023-04-16 20:55
Bambusa Strumpor2023-04-04 13:21
IFKs seriematcher 20232023-04-03 12:34
Årsmötet 20232023-03-30 12:29
IFK-Eslövs BK 3-1 (3-0)2023-03-25 18:01
Nosaby-IFK 1-2 (1-1)2023-03-12 08:45
Årsmöte 29 Mars2023-03-07 07:21
IFK-Lunds BK 0-5 (0-1)2023-03-05 08:58
IFK-VMA 3-0 (2-0).2023-02-04 20:07
JULGRANSVINNARNA 20222023-01-07 13:36
HAMPUS NY I IFK2022-12-29 08:32
MAX TILL SUPERETTAN2022-12-22 21:19
2022-12-22 07:35
ÄNNU EN AXEL2022-11-28 11:00
IFK:aren äntligen ute !2022-11-24 21:30
Ny ledarstab för U192022-11-15 07:04
AXEL, 23, VALDE IFK2022-11-07 21:45
Akademiträning 2022-10-24 10:10
05:A FÅR A-KONTRAKT2022-10-19 07:22
IFK - Kristianstad FC2022-10-06 06:49
ARMIN LÄMNAR IFK2022-09-30 22:14
IFK vs Högsby IK2022-09-27 22:18
2022-09-22 21:41
IFK - Räppe GOIF2022-09-15 13:40
LEVINS CUP EN SUCCÉ2022-09-11 15:40
IFK - FK Karlskrona2022-09-09 16:15
ISAAC HAR FÖRLÄNGT2022-09-07 14:55
IFK - FK Karlskrona2022-09-07 08:48
OLLE HAR FÖRLÄNGT2022-09-01 19:07
Månadsbrev September2022-08-31 22:45
Teo hälsar och tackar!2022-08-18 18:17
IFK Hässleholm U192022-08-14 18:08
IFK vs Asarum IF FK2022-08-11 10:35
Ännu en 05a i A-truppen2022-08-07 14:48
Månadsbrev Augusti2022-08-02 11:02
ORAJÄRVI HAR FÖRLÄNGT2022-07-27 22:07
30 år i Gothia Cup 2022-07-24 09:59
Åttondelen Gothia Cup2022-07-22 13:07
IFK I GOTHIA CUP2022-07-21 15:50
IFK-LUNDS BK - I ÅHUS 2022-07-18 22:48
Sommarvila2022-07-04 07:46
IFK vs Eslövs BK2022-06-21 21:14
IFK och Fritidscamp2022-06-17 22:24
Sommarfotbollsskola2022-06-07 08:21
IFK vs Ariana FC2022-06-01 22:07
IFK vs FBK Balkan2022-05-23 14:22
IFK vs Nosaby IF2022-05-10 20:47
Månadsbrev Maj2022-05-05 21:13
IFK-auktion IDAG 11.002022-04-30 09:11
IFK vs Österlens FF2022-04-27 14:05
IFK vs FC Rosengård2022-04-13 18:21
20 NYA IFKare2022-04-10 18:35
Månadsbrev April2022-04-04 11:40
Ukörning av gödsel2022-04-04 07:50
IFK-IFK Berga 1-1 (1-0)2022-04-02 18:12
IFK vs IFK Berga2022-04-02 09:12
Akademiträning2022-03-30 15:57
Akademiträning2022-03-30 15:55
IFK-Eslövs BK 1-2 (0-1)2022-03-27 17:03
IFK-Nosaby 0-22022-03-19 18:26
Inskrivning 20222022-03-15 11:27
Hittarp-IFK 1-02022-03-12 18:00
ELLIOT FÖRBLIR GULSVART2022-03-08 17:01
IFK-Asarum 2-0 (2-0)2022-03-05 16:53
Månadsbrev mars2022-03-05 09:46
Lunds BK-IFK 3-0 (0-0)2022-02-27 16:58
IFK-Östers IF 2-12022-02-24 22:39
Sölvesborg-IFK 1-12022-02-19 15:59
Wictor Willseus till IFK2022-02-17 22:06
Månadsbrev Februari2022-02-03 22:30
1-1 i premiären2022-01-29 16:22
Nytt spelschema 20222022-01-27 08:44
OLLE2022-01-13 17:47
Månadsbrev - Januari2022-01-12 10:53
ROBIN valde IFK2022-01-09 16:45
TVÅ NYA I IFK2021-12-18 17:31
IFKaren Nr 2 2021 2021-12-15 07:54
Månadsbrev december2021-12-05 09:51
FBK Balkan-IFK 0-3 (0-0)2021-11-27 20:33
Månadsbrev November2021-11-02 09:48
FYRA BLÅGULA2021-10-27 14:45
Nosaby IF-IFK 3-1 (1-0)2021-10-23 18:56
IFK-BK Olympic 2-0 (2-0)2021-10-17 19:03
IFK vs BK Olympic2021-10-15 16:40
Månadsbrev Oktober2021-10-03 16:34
IFK-Eslövs BK 0-02021-10-01 22:57
IFK vs Eslövs BK2021-09-28 14:09
IFK-FBK Balkan 2-2 (1-1)2021-09-18 18:02
IFK vs FBK Balkan2021-09-16 21:41
Asarum-IFK 2-2 (2-0)2021-09-08 21:00
Föreningsdagar2021-09-07 04:59
Nattfotboll med fika2021-09-04 11:27
Månadsbrev September2021-09-01 12:04
Derbydags !2021-08-30 18:46
IFK-Asarum 2-1 (1-1)2021-08-25 21:39
IFK vs Asarum IF FK2021-08-22 06:00
Nattfotboll 2021-08-19 16:22
IFK vs IFK Sölvesborg2021-08-17 17:49
BK Olympic-IFK 1-1 (1-1)2021-08-13 21:47
IFK-IFK Berga 3-2 (1-2)2021-08-07 21:02
IFK - Berga2021-08-06 07:19
Månadsbrev Augusi2021-08-02 15:26
IFK vs Prespa Birlik2021-08-02 07:23
IFK vs FK Karlskrona2021-07-05 12:00
Gratismatch i morgon !!2021-06-26 22:36
HELSINGBORGS IF I STAN2021-06-24 12:03
Karlskrona-IFK 3-1 (1-0)2021-06-22 22:34
MATCH IKVÄLL !!2021-06-22 08:43
IFK-Nosaby IF 0-02021-06-14 22:06
Prespa Birlik 1-2 (0-1)2021-06-09 23:14
Månadsbrev Juni2021-06-04 22:58
ÄNTLIGEN PREMIÄR2021-06-04 22:47
Sommarfotbollskolan 20212021-05-27 17:56
Månadsbrev Maj2021-05-04 07:45
Månadsbrev April2021-04-06 18:51
Tipsbolaget2021-03-16 15:40
2021-03-16 15:24
TILL SALU2021-03-12 17:56
Kallelse årsmöte2021-03-07 20:47
Månadsbrev Mars2021-03-02 22:12
JOHAN DAHLIN TILL IFK2021-02-17 07:05
Månadsbrev februari2021-02-01 13:07
Månadsbrev Januari2021-01-04 23:21
Danny gulsvart igen2020-12-29 22:05
TREDJE GÅNGEN GILLT!2020-12-27 21:20
SKYTTEKUNG TILL IFK2020-12-04 21:01
MAX och HAMPUS till IFK2020-12-04 07:36
Månadsbrev December2020-12-01 22:45
Månadsbrev - november2020-11-03 22:54
Månadsbrev - oktober2020-10-06 21:38
Sista chansen...2020-09-07 22:10
Månadsbrev - September2020-08-31 23:00
Akut omhändertagande2020-08-28 08:25
Månadsbrev - Augusti2020-08-02 13:07
Gula fåglar i IFK-holk2020-07-22 23:09
Månadsbrev - Juli2020-07-01 10:19
Stöd IFK Hässleholm2020-06-12 12:16
Introduktion - matcher2020-06-10 08:57
Sommarfotbollsskola 20202020-06-08 21:41
Vad händer i klubben?2020-06-01 23:03
Inget derby på söndag2020-05-29 10:57
Sportlovscupen 20202020-02-25 09:14
Kallelse till årsmöte2020-02-07 15:02
IFKaren nr 22019-12-27 15:41
Ligacupen för U192019-11-08 11:47
Korrigering i IFK-Tipset2019-10-10 18:06
Vinnare i IFK-Tipset2019-10-10 11:14
IFK Tipset2019-09-30 10:19
IFK Tipset2019-09-26 08:27
IFK Tipset2019-09-20 16:25
Dags för hemmamatch!2019-08-28 08:39
IFK Tipset 20192019-08-17 10:22
Dags för hemmamatch!2019-08-14 12:27
U19 Derby Semifinal i DM2019-08-12 07:48
Matchstarten idag2019-08-03 10:14
Dags för hemmamatch!2019-08-01 07:49
Alex till Allsvenskan!2019-07-29 15:30
Dags för hemmamatch!2019-07-02 11:35
Tack Waed!2019-07-02 11:07
MIKE förlängde2019-06-28 23:19
Hemmamatch ikväll, 19/62019-06-19 11:28
IFK-flaska2019-06-09 04:35
Sommarskolan 20192019-06-04 12:25
Dags för match!2019-05-22 11:31
Derbydags!2019-05-10 13:29
Dags för hemma match!2019-04-23 17:34
NYA LIRARE2019-04-14 08:24
IFK sparar på miljön2019-03-10 00:52
Årsmöte Tisd 19/32019-03-04 19:03
GRANEN GRANEN IFK2019-03-01 01:37
Hjärtstartare till IFK2019-02-14 22:57
Julgranslotten2018-12-30 23:14
Klubbis som vallokal2018-09-09 18:50
IFK TAPPADE 2-02018-09-08 18:06
VM-tipset klart2018-07-17 22:41
Talangträning2018-06-24 22:30
Glad Midsommar2018-06-22 12:06
GDPR2018-05-25 14:45
Sportlovscupen klar2018-02-14 23:54
NYCKELSPELARE KVAR I IFK2018-01-09 10:20
Årets julklapp!2017-12-22 05:29
En bra start!!!2017-08-17 20:09
Talangträning Inställd2017-08-03 13:02
2017-08-03 11:17
Sommarfotbollsskolan2017-06-13 02:22
Tre IFK-are i final2017-06-06 17:45
Årets LP-cup genomförd2017-06-01 10:12
Semesterplaner? 2017-05-26 09:24
Loppis Vankiva2017-05-16 15:01
IFK på Coop2017-04-14 13:46
2017-04-08 21:32
50/50 lotteriet 2017-04-08 16:48
På söndag kommer vi! 2017-03-20 15:43
Intersport2017-03-04 11:20
Tävlingsmatcher DM2017-03-03 07:43
Crouch- Zlatan2017-02-02 11:05
2016-12-31 10:02
Philip valde IFK2016-12-28 20:45
Karim fortsätter i IFK2016-12-14 11:00
2016-12-12 10:25
Grillning på Citygross!2016-12-10 11:41
Nytt nummer ute nu!2016-11-23 21:16
Köp era lotter av oss 2016-10-08 18:10
2016-09-30 11:02
2016-09-25 23:44
Talangträningen igång2016-08-08 16:21
Skåne med Daniel vann2016-07-06 23:36
Extra sommarfotboll2016-07-04 09:42
Reselotteriet2016-06-17 22:44
Sommarfotbollskola2016-06-17 09:34
50/50 lotteriet den 4/62016-06-05 09:45
Sommaren är här!2016-06-02 09:56
Sommarfotbollen 20162016-05-20 20:24
IFK´s reselotteri2016-05-20 20:05
2016-05-17 10:09
50/50 Lotteriet2016-05-09 11:29
Bragden mot MFF2016-04-27 18:19
Fadderverksamhet2016-04-20 12:19
Matchday!! 16:e april2016-04-13 10:36
Nosaby-IFK 0-1 (0-0)2016-03-28 17:59
Bromölla-IFK 2-1 (1-0)2016-03-25 19:30
FREDAGS SAMLINGEN 2016-03-22 17:49
Tips om matcher!2016-03-21 12:26
BK Olympic-IFK 0-2 (0-1)2016-03-12 22:52
Extra Årsmöte2016-03-09 08:35
Årsmöte 20162016-03-08 20:12
Årsmöte2016-03-03 13:28
IFK FEST!2016-02-03 20:39
Hatten på (av) för P032016-02-03 11:53
GOD JUL !2015-12-21 09:47
Norra Skåne Cup2015-11-14 13:47
Inbjudan värdegrunder!2015-11-08 14:12
FEST FEST FEST2015-11-08 14:10
KVAL match 2 (Ny text)2015-10-25 20:31
2015-10-18 20:35
50/50 lotten den 10/102015-10-11 09:50
IFK-Berga 1-3 (1-1)2015-10-11 09:46
2015-10-09 08:02
BW90-IFK 2-1 (1-1)2015-10-04 21:31
50/50 lotten 26/92015-09-27 17:36
IFK-Kvarnby 0-2 (0-2)2015-09-27 17:33
GRATIS ENTRÉ2015-09-25 12:28
Förlust i Nosaby2015-09-19 20:02
2015-09-15 17:56
Bildgalleriet / Historia2015-09-11 02:10
50/50 lotten 10/92015-09-10 21:53
IFK -Torn 1-2 (0-1)2015-09-10 21:42
50/50 lotten 2015-09-08 17:17
IFK-Österlen 1-0 (0-0) 2015-09-05 18:53
Sponsorhuset2015-09-01 23:14
IFK B-Torn 3-02015-08-31 22:26
IFK har sorg2015-08-26 14:56
BingoLotto2015-08-24 09:23
50/50-lotteriet2015-08-21 11:07
Lindsdal-IFK 6-3 (3-2)2015-08-16 20:33
100 PÅ TALANGTRÄNING2015-08-13 06:17
50/50 lotteriet2015-08-11 08:09
2015-08-05 07:44
BINGOLOTTO2015-08-05 07:00
Karlskrona-IFK 2-2 (1-0)2015-08-01 16:51
Rosengård-IFK 1-3 (1-2)2015-07-25 17:15
A-slutspel i Gothia2015-07-19 08:20
KEVIN förstärker IFK2015-07-18 07:57
Beachsoccer segrar2015-06-29 22:25
2015-06-29 18:21
Kvarnby-IFK 4-1 (1-0)2015-06-18 22:04
2015-06-13 17:53
2015-06-13 09:33
2015-06-09 09:41
Berga-IFK 4-1 (2-0)2015-06-08 11:23
DATAPROBLEM2015-06-04 10:16
Torn-IFK 1-2 (0-0)2015-06-03 22:16
Ladda ner Sponsorhuset2015-06-03 11:01
Efterlysning 2015-06-02 01:38
IFK på Instagram2015-05-31 21:37
IFK-Nosaby 3-0 (1-0)2015-05-28 22:09
Österlen-IFK 0-12015-05-24 21:22
IFK-Prespa Birlik 2-32015-05-17 19:49
IFK Malmö-IFK 2-1 (0-1)2015-05-13 21:47
IFK-Lindsdal 0-12015-05-09 18:43
Minnescupen2015-05-09 12:29
Tack supporters2015-05-03 10:08
Zuperbowl laddar2015-04-30 16:04
Farozon laddar2015-04-30 16:02
Stöd IFK Hässleholm2015-04-29 11:07
Derbydax Hif vs IFK2015-04-27 13:37
FK Karlskrona på besök2015-04-25 12:27
Tombolan på Kvantum2015-04-24 14:39
Sponsorhuset växer2015-04-24 10:17
Asarum-IFK 2-2 (1-1)2015-04-18 18:53
Notiser i mail2015-04-18 07:19
IFK - Älmhult 0-22015-04-03 18:43
Tack för hjälpen!2015-03-29 22:05
P16 vidare i DM2015-03-29 07:48
Höganäs-IFK 0-02015-03-12 23:33
Årsmötet2015-03-11 12:40
IFK Stadgar2015-03-11 10:43
2015-03-09 01:20
IFK-Olympic 0-1 (0-1)2015-03-07 20:07
IFK Tipset2015-03-06 11:16
IFK-Laholm 2-1 (2-0)2015-02-28 19:40
Tsilfidis till IFK2015-02-25 15:58
Silver till P162015-02-23 14:53
IFK Osby-IFK 2-2 (1-0)2015-02-21 21:15
Sportlovscupen2015-02-18 00:11
Juniorseger2015-02-15 21:23
IFK-Hanaskog 2-0 (1-0)2015-02-14 14:34
Sportlovscupen2015-02-09 10:33
Grattis Sibbhults IF2015-02-02 11:18
2015-02-02 09:56
NSK-finalerna2015-01-05 11:17
Serien 2015 fastställd2014-12-03 11:25
Bollkul2014-11-26 11:36
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR