SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till
Gamla IFK:are

Välkommen till Gamla IFK:ares hemsida.
Gamla IFK är en fristående förening och ligger därmed inte under huvudföreningen IFK.

Föreningen bildades den 11 juni 1949.

Vår ambition är att i första hand vara en samlingspunkt för de personer som passerat 30 år och som har ett brinnande intresse för just fotboll.

Vi stöttar ungdomsverksamheten i IFK med ett årligt bidrag och om möjligt, rent ekonomiskt, så sponsrar vi underhåll på och kring vår fina klubbstuga på Österås.

Utöver detta, för de som kan och vill (finns dock inget krav på föreningens medlemmar), så hjälper vi till med diverse försäljnig av lotter typ bingolotter och s.k. 50/50 lotter samt våra Rabatthäfte. Dessutom jobbar vi med andra aktiviteter som försäljning av Jord/Gödning, Auktion, Inventeringar och Julgransförsäljning.

Gamla IFK:are ansvarar också för Målklubben och ett Tipsbolag.

Det absolut viktigaste i denna förening är vår fredagsfika på klubbis, där alla är välkomna till en fika och samkväm. Det är högt i tak och det mesta handlar naturligtvis om fotboll i allmänhet och IFK i synnerhet.

Vi söker!
2017-08-01 21:27
Om det finns någon som har gamla foton, dokument eller annat underlag (kan bara vara en historia/episod) från Gamla IFK som förening och som vore intressant att lägga upp på vår hemsida, så hör av er till styrelsen.
Efterlysning, IFKare 30 tal
2015-06-02 01:33
Hejsan!
Detta kort har jag fått i min hand, jag efterlyser namnen på spelarna som fattas samt ledana.
Är det någon som kan hjälpa till

i så fall maila mig sune.levin@telia.com eller
ring mig 0708-284 354

OCH är det någon annan som har några trevliga kort som jag kan scanna in
och lägga upp under historia
mvh//Sune Levin
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR