SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Bli medlem i IFK Hässleholm
BLI MEDLEM
Inskrivning 2024
2024-04-08 09:29
 
Referat: IFK Hässleholm - Kristianstad FC
Förlust i hemmapremiären
2024-04-06 08:37

 

På en regntung Österås-plan började matchen mot Kristianstad spelmässigt ganska jämnt. Men efter två enskilda fina prestationer i form av bicykleta och frispark ribba in, så hade Kristianstad tagit ett 2-0 grepp om matchen, och när IFK sen fick en spelare utvisad var matchen avgjord. Slutresultatet blev 1-4 efter att Gustav Winroth gjort IFKs mål.

 

”Vi visste det var en tuff motståndare och vi är väl ganska bra med i spelet, men med de spetsspelarna som Kristianstad har så blir vi straffade så fort de ges utrymme” säger tränare Johan Persson.

 

”Vi ger det ett försök att göra match av det trots en man mindre och har en del bra intentioner men samtligt blir det då såklart ytor bakåt. Vi tar med oss lärdomen och utvecklas av detta också.”

 

IFKs lag:
Mirsad Basic - Viktor Ahlgren, Elmar Lindkvist, Gustav Persson, Gustaf Winroth, Philip Berndt, Teddy Bergqvist, Emil Vaughan, Alen Zahirovic, Kasper Månsson, Alvin Holmgren

 

Alve Lind, Elliot Pramberg (in 46) Harry Thomasson (in 61) Victor Holmberg, Jussi Tikkanen (in 46) Jan Al Salo (in 72) Teodor Dobrijevic (in 61)

 

Välkomna till Österås A-Plan kl 19,00
2024-04-05 12:21

Dagens hemmapremiär, derbyt IFK Hässleholm-Kristianstads FC
spelas som planerat på Österås A-plan kl 19.00.

 

Detta klarläggande eftersom det i NSk-artikel idag står att läsa
”förhoppningen är att kunna spela på A-planen men det finns en reservplan
med att använda den nya eko-planen, definitivt besked tas på fredagen”.

 

Men beslutet togs i god tid på torsdagseftermiddagen.

 

Välkomna till Österås A-plan ikväll 19.00 !

 

/IFK Hässleholm

Alve Lind flyttas upp i A-truppen
2024-04-01 17:16

Position: Målvakt

Ålder: Född 2006 och nyss fyllda 18 år. 
Visste ni att: Alve var med i IFKs A-lags matchtrupp första gången redan 2020, som 14-åring.
 
Vi fick ett prat med Alve på annandagens förmiddagsträning. 
 
Nu säger vi ”på riktigt” grattis till platsen i A-truppen Alve!
”Tack så mycket. Jag har ju spelat i IFK sen jag var fem år gammal och varit med på en hel del träningar och några matcher. Så det är jättekul att nu ha tagit steget till A-laget.”
 
Och i fredags var du med i truppen som vann i seriepremiären borta mot Karlshamn.
”Ja, fint att starta med en vinst och själv är jag så taggad och känner att jag utvecklas mycket att vara med i A-lagets träningar och matcher. Det gäller att vara alert hela tiden och jag har såklart mycket att lära.”
 
Tillsammans med Mirsad Basic, som fyller 19 i maj, så kommer Alve utgöra IFKs två målvakter i A-truppen i år. Felix Persson som var andremålvakt bakom Victor Stulic förra året, kommer lånas ut till Öster från IFK.
 
”Det här blir väldigt bra” säger tränare Johan Persson. ”Med Alve i truppen så har vi nu två unga, hungriga och talangfulla målvakter i Mirsad och Alve. Och Felix kommer få matchas mot riktigt bra motstånd i Öster i år. Det är win-win för alla.”
Teodor Dobrijevic
2024-03-26 17:33
Teodor Dobrijevic är en 21-årig mittback som fyller 21 år nu i april och som vi hälsar välkommen till IFK.
 
”Jag är fostrad i Ljungby och spelade där som barn. Sen spelade jag i Värnamo under gymnasietiden, och nu har jag varit tillbaka i Ljungby igen de två senaste åren. Jag ser fram emot att vara med här i IFK.” säger Teodor.
 
”Teodor har kvaliteter. Jag gillar mycket av det jag sett av honom och det är en spännande spelare vi får in i truppen” säger tränare Johan Persson.
 
Välkommen!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U10, 28/03 08:14 
U7, 05/10 15:44 
Sommarfotbollsskola, 01/06 16:59 
Levins Cup, 13/05 21:20 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR