SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Förstärkning i A-truppen
2021-07-21 09:00

Vi är glada att hälsa Marcus Thuvesson välkommen till IFK Hässleholm.


Marcus är 27 år och kommer närmast från VMA i division 3, och har dessförinnan bla. spelat flera säsonger i division 2 med Nosaby. 
 
”Med Marcus får vi en balanserande innermittfältare med ett starkt huvudspel och flerårig erfarenhet från division 2. Vi har en lång och intensiv höstsäsong med ett tätt matchande framför oss. Marcus kommer vara en viktig kugge i vårt unga lag” säger IFKs tränare Johan Persson.
IFK Berga-IFK Hässleholm 0-0
2021-07-12 18:52
Ett IFK med mindre goda insatser senaste veckan åkte till Kalmar för möte med fjolårets div. l-lag IFK Berga - och hämtade sensationellt hem en oerhört viktig pinne!
Detta ger det unga laget råg i ryggen inför höstsäsongen som startar om tre veckor med tre matcher på en vecka, lördag-onsdag-lördag.
-Ja det var en viktig pinne och vi behöver inte be om ursäkt för den, vi kämpade oss till den, alla gjorde en fantastiskt arbetsinsatser, berättar IFK-tränaren Johan Persson.
-Berga hade mer boll, men vi hade några riktigt vassa målchanser, fortsätter Persson.
Unge Max Nilsson var tillbaka som startspelare på mitten ihop med Daniel Kardum och Armin Culum och backlinjen var nykomponerad då Isak Olsson hade tagit steget ut på högerbacken och Hugo Arvidsson ersatte avstängde Dannny Gunnarsson på vänsterbacken. I mitten spelade Hampus Rydh och Isak Orajärvi.
Nu väntar ett kort men välbehövligt sommarlov.
IFK vs FK Karlskrona
2021-07-05 12:00
 
IFK-FC Rosengård 1-2 (0-1)
2021-07-03 16:52

Mål: Max Sandberg.

Det går inte att vinna fotbollsmatcher när man bjuder på målchanser på löpande band. Bjudningarna straffade sig vid två tillfällen och då hjälpte det inte att IFKs Max Sandberg bjöd på en läcker frispark. FC Rosengård kunde göra två mål på bjudningarna och vann därmed matchen med 2-1.
När det återstod drygt 20 minuter kom IFKs Ivan Danielsson Andanovski fri, men Rosengårds-målvakten Kevin Allin rusade ut och fällde Ivan, men ingen frilägesutvisning…
Rosengård var slutkörda tidigt i matchen och sällan har man sett ett lag som myglat mer - och det lönade sig. Domaren satte inte fart på tillställningen.
Och IFK gjorde inte det heller, sällan har de gulsvartrandiga uppträtt så tafatt.
Nu gäller det ta nya tag på onsdag då det är dags för ny hemmamatch. Då kommer förre skyttekungen Mike Andrew med sitt Karlskrona.

IFK-Räppe GOIF 1-1 (1-1)
2021-06-27 19:58

Mål: Julian Grozdanovski.

IFK spelade oavgjort 1-1 mot en av seriefavoriterna Räppe GoIF och man får nog konstatera att Räppe är ett av de bästa lag IFK mött hittills.
Våran duktige reservekeeper Jacob Holmberg gjorde det bra och baklängesmålet kan man inte lasta Jacob för.  Det föregicks av ett vackert väggspel där bollen klackades fram till målskytten. Ordinarie målvakten Carl Lundahl Persson drabbades av en utvisning i Karlskrona i onsdags och var avstängd i denna match.
IFK höll spelet väl uppe och kvitteringen kom redan i första halvlek och det var en underbar djupledspassning där Julian Grozdanovski påpassligt ryckte sig loss och lobbade bollen över målvakten.
I andra halvlek har Räppe lite fler chanser, men det var IFK som hade den farligaste när Armin Culum lyfte in en frispark och Julian Grozdanovski nickade den i stolpen, varpå bollen sökte sig upp i Växjömålvaktens famn.
Därmed fick Johan Perssons mannar nöja sig med oavgjort vilket betyder att IFK när ett av fyra lag högst upp i tabelltoppen, alla med elva inspelade poäng.

 
Gratismatch i morgon !!
2021-06-26 22:36

Söndagen den 27/6 möter IFK Räppe hemma på Österås. Märk väl att detta inte bara bjuder på ett utmärkt tillfälle att heja fram våra gulsvarta utan även en möjlighet att hjälpa oss att stärka föreningens ekonomi. När du kommer ner till Österås i sällskap med make/maka, barn, farmor/farfar, mormor/morfar, grannar och andra som gillar fotboll, så hjälper ni IFK genom att våra generösa sponsorer bjuder på entrén.

 

Vi gör allt som står i regelboken och lite därtill för att ni skall få en trygg och säker vistelse på Österås.

 

Det finns få bättre sätt att avsluta en fantastisk midsommarhelg!

 

Varmt välkomna till Österå kl 16 i morgon.

Nyheter från våra lag
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR