Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Hässleholm
Välkommen till

Få saker värmer hjärtat så mycket som att se fotbollsplanerna på Österås IP myllra av gul- och svartklädda killar med fullt av spring i benen. Att få vara delaktig i en verksamhet där barn och ungdomar med mängder av energi, stor passion, het vilja och ren glädje spelar fotboll, är en härlig känsla.

Denna känsla vill vi i inom IFK Hässleholms ungdomsverksamhet dela med oss av till så många människor som möjligt. Att vara en del av vår ungdomsverksamhet skall vara både stimulerande, utvecklande och roligt oavsett om du är spelare, förälder, ledare eller på annat sätt är engagerad.

Ungdomsverksamheten skall präglas av Full fart framåt och det skall märkas på fotbollsplanen såväl som i vår vilja att anta nya utmaningar, ständigt växa och skapa bästa möjliga förutsättningar och verksamhet för barn och ungdomar som vill spela fotboll. Och det är tveklöst så att vi nu med en stor ambition, tillförsikt och ett härligt engagemang har Full fart framåt .

Klubben har en stabil grund av många fotbollsälskande killar samt engagerade föräldrar och ledare.
Grunden i IFK Hässleholms ungdomsverksamhet är fokus på fotboll samt en ungdomsverksamhet som
bedrivs på både elit- och breddnivå.

IFK Hässleholm är en välmående +100-åring och tillsammans med alla fotbollsspelare har vi många härliga fotbollsupplevelser framför oss!
Medlemsavgift betalas från det år man fyller 6 år, men man får givetvis prova några gånger först så
barnet får en chans att känna att fotboll är någonting man vill hålla på med.

 
 
NÄTVERKSMEDLEMMAR